2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Beta laboratubarda 1 bucuk saatte calisilan bi test hastanede calistim oradan biliyorum. 2 günde cikan test olur mu yahu 2 saate cikar butun testler hemogram 15 20 dk suruyor neredeyse
Malesef canım daha önce de üç kere yaptırdım ve hep 2.günün öğleden sonrasında çıktı ama sadece bhcg öyle diğerleri kısım kısım çıktı yani ekrana ancak giriliyor belkide

Benimde hafif kasik agrisi oluyordu yerini bel agrisina birakti. Bugun gordum ben de keseyi çok sukur sen de gorursun insallah pazartesi canim haber ver mutlaka
Insallah. Tabiki haber veririm. Benimde gec olanlardan. Gamsiz olacagini dusunuyorim bende :) benim sat 22 eylüldü. 2 gun gectiginde test yaptim negatif cikti 8. Gunde tekrar yaptim o zaman ortaya çıktı sürprizci. Heyecanla bekliyorum pazartesiyi.

Malesef canım daha önce de üç kere yaptırdım ve hep 2.günün öğleden sonrasında çıktı ama sadece bhcg öyle diğerleri kısım kısım çıktı yani ekrana ancak giriliyor belkide
Belki çıkar yarın ve inşallah beklediğin gibi bir sonuç alırsın

Olabilir degisikmis usulleri. Senin icin beklemek zor olucak. Birde o testi tekrarlaman gerekecek gelismeyi takip etmek icin sonucu almaya gittiginde diger kani da ver bari.
Güzeldir memleketim ama artık sende adanalı sayılırsın
Ee artik öyle oldu.

Ee artik öyle oldu.[/QUOTE]
Senin geç döllenme sanırım

Ahahaga ayni durumu yasamisiz bende de once negatif sonra pozitif cikti bizim ki baya nazliydi degerler bile yavas yavas artti ama son artis baya iyi oldu ve kese gorundu kalp atisida 15 gun sonra bakalim heyecanl bekliyoruz senin degerin kaclarda benim 1500lerde gorundu kese

Biz bi kac haftadir surunuyoruz resmen benim beta hcg adetim 10 gun gecmesine ragmen dusuk cikti sonrada hic 2 kati artmadi. Dis gebelik falan dendi Allah korusun bugun tekrar gittim ve kesemizi görduk bir sikinti yok simdilik cok sukur cok
Son adet tarihin ne zaman? Belli bir haftadan sonra 1.5 kat fln artmaya başlıyor diye biliyorum. Için ferah tutmaya devam et. Ins saglikla ilerler hepimizinki

Yok canım nerde sağlık ocakları en az İki gün sonra veriyor yarın da çıkmayabilir ve pazartesiye kalabilir
Internette bakılacak sistem var labım diye giriliyor. Kayıt numarası verdilerse oradan öğrenebilirsiniz. Ama baya geç çıkıyor bende 1 gün sonra bu sabah öğrendim ancak kan sonucumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…