Kiloyu cok dert etme onemli olan sağlıklı ve dengeli beslenmek, zaten dogumdan aonra yogun bir emzirme donemi olacak o kilolar gidecek tabi saglikli kilo alimi olduysa, zaten su an her yenileni vucut depo yapiyor kilo vermek zor, ben ilk gebelikte 16 kilo aldim 53 ile basladim 69 la doguma girdim 5 ay sonra 52 kiloa düşmüştum bile simdi 52 kilo ile tekrar hamile kaldim bakalim finale kacla girecegizKaç kilo aldın cnm daha önce? Ya Aslında önemli olan doğumdan sonra verebilmek yoksa şuan kiloyu çok da takmamak lazım aslında(kendime telkin yapıyorum bi yandan :))
özelde fiyat bilgisi almaya çalıştım ancak vermediler ben yaptırabilirsem eğitim araştırma hastanesinde yaptırıcam yaptıramazsam özele giderim içime sinmezse başka bi doktora daha gitme taraftarıyım 11. haftada gidicem mecbur bide torch testi var onunda bilgisini vermediler gidip sormam lazımİkili testi ben takipli olduğum devlet hastanesinde yaptırıcam, 12. haftada çağırdı doktor. Diyelim ki orda sonuç içime sinmedi, başka devlet hastanesine gitmem mantıklı olur mu sizce? Yoksa devlette aşağı yukarı aynı mıdır? Özel beni biraz zorlar, tabii gerekli olursa giderim o ayrı.
Şu an gittiğim hastaneden de memnunum ama işte sonuç içime sinmezse özele mi gideyim ya da önereceğiniz bi şey var mı?
Bence iki yer kafa karışıklığı yapar ama riskli bir durum olursa devlet de ozelde riskli gebelik uzmanina yonlendirirİkili testi ben takipli olduğum devlet hastanesinde yaptırıcam, 12. haftada çağırdı doktor. Diyelim ki orda sonuç içime sinmedi, başka devlet hastanesine gitmem mantıklı olur mu sizce? Yoksa devlette aşağı yukarı aynı mıdır? Özel beni biraz zorlar, tabii gerekli olursa giderim o ayrı.
Şu an gittiğim hastaneden de memnunum ama işte sonuç içime sinmezse özele mi gideyim ya da önereceğiniz bi şey var mı?
özelde fiyat bilgisi almaya çalıştım ancak vermediler ben yaptırabilirsem eğitim araştırma hastanesinde yaptırıcam yaptıramazsam özele giderim içime sinmezse başka bi doktora daha gitme taraftarıyım 11. haftada gidicem mecbur bide torch testi var onunda bilgisini vermediler gidip sormam lazım
Bence iki yer kafa karışıklığı yapar ama riskli bir durum olursa devlet de ozelde riskli gebelik uzmanina yonlendirir
evet 12. haftaya kadar onuda yaptırmak lazım işte taramayla beraberTorch testini hiç bilmiyorum şimdi baktım ilk 3 ayda yapılıyomuş, vakit kaybetmeden baktırmamız lazım yani.
İşte ben de biraz hastanede vurdumduymaz doktorlara hemşirelere denk gelip onların insafına kalmak istemiyorum. Zaten her şeyin bilgisini de vermiyorlar.
Vallahi içimi rahatlattın:)
gözün aydın inşallah ilk önce minicik kesesini görüp sonrada sağlıkla kalp atışını duyarsınpazartesi adet günümdü beta hcg 300dü bugun 650 olmuş çok şükür :))
inşallah hayırlısı bakalım :)gözün aydın inşallah ilk önce minicik kesesini görüp sonrada sağlıkla kalp atışını duyarsın
evet 12. haftaya kadar onuda yaptırmak lazım işte taramayla beraber
hayır benden istedi sağlık ocağı yaptırıp getirin dedi devlet hastanesinde belki yapılmaz ama önemli bi test canımBu rutin bi test değil mi? Yani sağlık ocağı ya da hastanede yapılmıyor, biz ayrıca istiyoruz anladığım kadarıyla.
Canım ben sadece ayva ve çubuk krakerle duruyorum hiç bir şey yiyemiyorum herşeyden midem bulanıyorakşamlarıda çerez yiyorum canım tiksinmemek için sabah çubuk kraker akşam ceviz fındık badem bulantım sürekli var sabah olup geçmiyo günde 6 7 kez yokluyo acı su geliyo yemek yersem çıkarıyorum
canım bise sorcam dr bana tahlıl kagıdı verırken torch tik atıldıgını gördüm yanlıs gormedıysem bi suru tahlıl verdım zaten ama sonuc kagıdımda o ısımle bişe yazmıyo bnde anlam veremedmhayır benden istedi sağlık ocağı yaptırıp getirin dedi devlet hastanesinde belki yapılmaz ama önemli bi test canım
ayrı ayrı yazıyo olabilir mi canım Toksoplazmozis, Rubella, Cytomegalovirüs(sitomegalovirüs) ve Herpes simpleks virüs. gibicanım bise sorcam dr bana tahlıl kagıdı verırken torch tik atıldıgını gördüm yanlıs gormedıysem bi suru tahlıl verdım zaten ama sonuc kagıdımda o ısımle bişe yazmıyo bnde anlam veremedm
geçicek inşallah canım atlatıcaz hayırlsıyla zor bi süreç Allah yardımcımız olsunCanım ben sadece ayva ve çubuk krakerle duruyorum hiç bir şey yiyemiyorum herşeyden midem bulanıyor
Aminn inşallah hayırlısıyla geçer bu süreç onlar iyi olsunlarda inşallah Allah yardım edergeçicek inşallah canım atlatıcaz hayırlsıyla zor bi süreç Allah yardımcımız olsun
Ya sıkıntı orda, buara tamamen kendim istediği için hamurişi yiyorum, dengesiz besleniyorum yani. 1.69 boyum, 60 la hamile kaldım şimdiden aldım 2-3 kiloKiloyu cok dert etme onemli olan sağlıklı ve dengeli beslenmek, zaten dogumdan aonra yogun bir emzirme donemi olacak o kilolar gidecek tabi saglikli kilo alimi olduysa, zaten su an her yenileni vucut depo yapiyor kilo vermek zor, ben ilk gebelikte 16 kilo aldim 53 ile basladim 69 la doguma girdim 5 ay sonra 52 kiloa düşmüştum bile simdi 52 kilo ile tekrar hamile kaldim bakalim finale kacla girecegiz
Kuzum dengelemen lazim yolsa kilo kalici olabilirYa sıkıntı orda, buara tamamen kendim istediği için hamurişi yiyorum, dengesiz besleniyorum yani. 1.69 boyum, 60 la hamile kaldım şimdiden aldım 2-3 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?