• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kızlar doktorunuz sizden detaylı bir kan tahlili istedi mi acaba ? Dün gittiğim doktor benden istedi ama biraz pahalı olduğu için ben devlette yaptırmayı tercih ettim ve henüz yaptırmadım sizde durum nedir
merhaba gecen hafta yanı 5+2de benden de baya detaylı bi kan tahlılı hormon tahlılı vs ıstedi 200kusur tl tuttu saglık ocagına gıtmeye vaktım yok ısten dolayı evim uzakta bide sabah alıyolar kani sadece. yoksa yuzde 80 saglık ocagında yapılıyo hepsı ertesi gün verıyolarmıs

uyku problemi yapıyor ama mesela 2 saat sonra geçiyodu bende şuan günde bi kere alıyorum son 7 hapım kaldı bırakıcam doktor lekelenmen yok kalp atışını duyduk kullanma daha dedi
doktor bana da verdi de o haptan. hap olmasına bakma vajinal yoldan al dedi. dün başladım ama onunda yan etkileri oluyor mu?

doktor bana da verdi de o haptan. hap olmasına bakma vajinal yoldan al dedi. dün başladım ama onunda yan etkileri oluyor mu?
Ben ilk hamileliğimde bir ara agızdan kullanmıştım oyle bir bas donduruyor ki sarhosluk halt etmıs. Ama vajinal de kullandım o zaman yan etkisi olmuyor

uyku problemi yapıyor ama mesela 2 saat sonra geçiyodu bende şuan günde bi kere alıyorum son 7 hapım kaldı bırakıcam doktor lekelenmen yok kalp atışını duyduk kullanma daha dedi
Ben bir gün gündüz içmedim sadece gece içeyim dedim akşama hemen pembelik geldi bende korkudan tekrar başladım sen kaç mg içiyorsun

evet vajinal alabiliyosun yan etkisi olmuyor onuda denedim ama geri geliyo gece neysede sabah koyuyosun hop dışarı akıyo o yüzden belirtilerine katlanıp içtim

Guzel haberler alirsin inşallah canim

Amin inşallah canim. Kanama olmadiktan sonra ağrılar normal

İnşallah pit pitlari duyarsin canim. Guzel haberlerini bekliyoruz

Hosgeldin aramiza. Hayirli olsun canim

Ilk 3 ay yediklerimiz bebegi etkilemiyor 3 aydan sonra bizim yediklerimizden beslenecek. Icin rahat olsun canim
Canım merhaba kalp atışını duydun mu bebeğinin ben devlet hastanesine gidiyorum ultrason cihazı son teknoloji değil dolayısıyla vajinal ultrason dan görebildi.kalp atışı için 20 gün sonra gel dedi. Bir sorun göstergesi değildir dimi? 5+5 te sadece e kese görebildi

Ben bir gün gündüz içmedim sadece gece içeyim dedim akşama hemen pembelik geldi bende korkudan tekrar başladım sen kaç mg içiyorsun
200mg sabah 200mg akşam içiyodum artık günde bir içiyorum 1 hafta sonra bırakıcam tamamen alma artık dedi lekelenme olursa tekrar başlarız korkma bişey olmaz dedi bana

merhaba arkadaslar bugun 6+2 kontrolüm vardı cok sukur masAllah subhanAllah kalp atısını duyduk miniğimin vajınal ultrasonla baktı Allahım herkese nasıp etsın

Gozunaydin canım. Sağlıcakla buyusun. Bende keseyi gordum bugun

Kızlaar kalp atışını duydum ❤️

Gizunaydin canim saglicakla buyusun insallah

Canım bende dün 6+1 de gittim kalp atışını duyamadım ama kalbinin attığı gözüküyodu yani değişiyor insan tedirgin oluyor tabi de 8. Hafta duyanlarda var inşallah tez vakit duyarız:)

Amin insallah

Canım merhaba kalp atışını duydun mu bebeğinin ben devlet hastanesine gidiyorum ultrason cihazı son teknoloji değil dolayısıyla vajinal ultrason dan görebildi.kalp atışı için 20 gün sonra gel dedi. Bir sorun göstergesi değildir dimi? 5+5 te sadece e kese görebildi

Bugun gittim bende. Kahverengi akintim oldu ondan arayip gittim hemen.
Keseyi gorduk bizde. Kalp atışı icin 2 hafta sonra cagirdi

Ayy gerçekten mi şaşırdım cok yazamadım ya akılda kalmama sevindim:KK49:
Yazılı haftası cok yogun gecti bi yandan içimde hep endişe o yüzdeb buraya endişeli şeyler yazmak istemedim amaaa herrr mesajı okudum topicte okumadığım tek mesaj yok =)
Herkese cok tesekkür ederim dualarınızı esirgemeyin

Evet, doğum izninizi öğrencilerinizin sınavına göre ayarlamaya çalışmanız çok etkiledi beni, o yüzden aklımda kaldınız. Ben de hep endişe içindeyim ama kendimi olumluya telkin etmeye çalışıyorum. Bir kenara bırakalım, güzel şeyler düşünelim, hepimiz için en hayırlısı, en güzeli olsun :) sevgiler.

bi sağlık ocağına danış yapılanları orda yaptırırsın olmayanları özelde yaptırırsın en azından canım
Evet şimdi devlet hastanesinden ramdevu almaya çalıştım ama çok ileribir tarihe verdiler.yapılanları sağlık ocağında yaptırıp diğerlerini özelebırakmak en mantıklısı gibi

Birde 2 kez hafif pembe akıntım olduğu için doktor progestan verdi 200 mg sabah 200 mg akşam gece deliksiz bol saçma sapan rüyalı geçiyor çok önemli değilde sabah baş dönmesi ve uyku hali beni mahvediyor. Progestan kullanan annelerim sizde ki yan etkiler nasıl
Bende sadece uyku hali yapıyor o da az bir şey

amin canım cok tesekkurler

benim sat 8ekim sata gore 6+2gün bugun ama gelısımde 5+5miş kalp atısı vs ıcın gelisim durumu onemli yani gec dollenmeyse gec duyulabılıyor
gecen carsamba da keseyı gorduk ck sukur

aa ınan hıc bıse yok bnce en guzeli hep oyle baksalar keske hiç anlamıyosun bıle jelli ince bı cubuk zaten doktor oyle net bakmıyo el yordamıyla koyuyo hıc korkma canım
Vallahi içimi rahatlattın:)

Back