• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kızlar doktorunuz sizden detaylı bir kan tahlili istedi mi acaba ? Dün gittiğim doktor benden istedi ama biraz pahalı olduğu için ben devlette yaptırmayı tercih ettim ve henüz yaptırmadım sizde durum nedir
Benden de istedi canim
Bugün
6 tüp kan verdim
1 tanede idrar tahlili verdim
Bende devlette yaptirdım

Bütün tahlilleri testleri
Ne gerekiyosa devlete gidicem canım
Özeller çok pahalı

Kızlar merhaba :))) ben bugün doktora gittim.kalp atımı var dedi doktor gayet iyi ama cihaz şu an bunu dışarı veremıyor dedi. Sanırım cihazla alakalı. Onun dışında 6+2 olduğumu söyledi. Sata göre 5+6 yım. Bu ne demek oluyor acaba.

Birde birsürü kan tahlili ve idrar tahlili istedi. Ayrıca iki gündür biraz sancım var dedim. Bir iğne verdi. Sadece bir tane yeter dedi. Mide hapı da verdi ama çok ağırlaşırsa kullan dedi.

merhabalar birkere yazdım gecen haftaydı sadece keseyi görmüştüm adete göre kandada kesede 1 hafta geriydi degerler....bu sebeple 27 kasımda gel dedi doktorum....suan 7 haftalık oluyorum...sabırsızlıkla doktora gitmeyi bekliyorum ...eşim kızıyor gizli gizli kendim bu haftamı gitsem diyorum....ben ilk gebeliğimi tup bebekle sahip oldum bu sebeple hamile kaldıgıma inanamıyorum hala .....10 yıl sonra 3. evaldım olacak insallah kalp atısını duyarım...normal gebelik belirtisi yasıyorum....göğüslerde acıma....yemeklerden sonra bulantı çok şükür kusma yok....halsizlik ve agresifim bu ara sanırım bu belirsizlikten kaynaklı .....

Kızlar sırası mı bilmiyorum da saç boyama konusunu nasıl yapmayı planlıyorsunuz? Boyanıyor mu boyanmıyor mu ben doktora sormayı unuttum heyecandan. Ben de erken beyazlamadan muzdaribim ve çok fazla beyazım var şimdiden epey akmış durumda saç boyam.
Ben de aynı durumdayım. Çok fena oldu şimdiden. Ama 16. Haftaya kadar boyamam.

merhabalar birkere yazdım gecen haftaydı sadece keseyi görmüştüm adete göre kandada kesede 1 hafta geriydi degerler....bu sebeple 27 kasımda gel dedi doktorum....suan 6+5 haftalık oluyorum...sabırsızlıkla doktora gitmeyi bekliyorum ...eşim kızıyor gizli gizli kendim bu haftamı gitsem diyorum....ben ilk gebeliğimi tup bebekle sahip oldum bu sebeple hamile kaldıgıma inanamıyorum hala .....10 yıl sonra 3. evaldım olacak insallah kalp atısını duyarım...normal gebelik belirtisi yasıyorum....göğüslerde acıma....yemeklerden sonra bulantı çok şükür kusma yok....halsizlik ve agresifim bu ara sanırım bu belirsizlikten kaynaklı .....

merhabalar birkere yazdım gecen haftaydı sadece keseyi görmüştüm adete göre kandada kesede 1 hafta geriydi degerler....bu sebeple 27 kasımda gel dedi doktorum....suan 7 haftalık oluyorum...sabırsızlıkla doktora gitmeyi bekliyorum ...eşim kızıyor gizli gizli kendim bu haftamı gitsem diyorum....ben ilk gebeliğimi tup bebekle sahip oldum bu sebeple hamile kaldıgıma inanamıyorum hala .....10 yıl sonra 3. evaldım olacak insallah kalp atısını duyarım...normal gebelik belirtisi yasıyorum....göğüslerde acıma....yemeklerden sonra bulantı çok şükür kusma yok....halsizlik ve agresifim bu ara sanırım bu belirsizlikten kaynaklı .....
Ben olsam dayanamayıp giderdim canım. 27sini o tam garantiye almak için demiştir ama 7. Haftada 1 hafta geriden de gelsen bile bebişi görmen gerekir diye düşünüyorum.

ayyy cok şanslısınız inşallah hep öyle gider.Ben sürekli bulantilarla uğraşıyorum
bende ilk gebeliğimde 6 haftadan itibaren dogurana kadar kustum....ve hep yattım...insallah ilk 3 ay sürer senin....bende suan ac tok fark etmeden öğürme halinde bulantı var az önce cocukları okuldan aldım yolda gelirken midem kalktı cocuklar bana bakıyor annee kusmayacaksın dimi diyorlar korkuyo cocuklar

WomenLove WomenLove
Canınızı sıkmayın lütfen benimde 7+3ken ulrasonda 6+6 çıktı ilk zamanlar böyle olabiliyor
Zaten 1 hafta geriden gelmesini doktorlar normal karsiliyor hiç stres yapmayın doktorun size verdiği tarihte gidin

Buarada bende 7seneden sonra tüp bebekle hamile kaldım

Ne güzel sizde bu sefer normal yoldan hamile kalmişsınız rabbim saglikli sihhatli kucağiniza almayı nasip etsin inşallah

Şuan sadece bunun mutluluğunu yaşayın Derim

bende ilk gebeliğimde 6 haftadan itibaren dogurana kadar kustum....ve hep yattım...insallah ilk 3 ay sürer senin....bende suan ac tok fark etmeden öğürme halinde bulantı var az önce cocukları okuldan aldım yolda gelirken midem kalktı cocuklar bana bakıyor annee kusmayacaksın dimi diyorlar korkuyo cocuklar
kiyamam sizin de çok fenaymis.. benim ilk hamileliğim ,hic kestiremiyorum ama annemin de hep bulantılıymış.. inşaallah ona benzemem

Ben olsam dayanamayıp giderdim canım. 27sini o tam garantiye almak için demiştir ama 7. Haftada 1 hafta geriden de gelsen bile bebişi görmen gerekir diye düşünüyorum.
evet doktor garanti olsun 27 gel dedi zaten son adet tarihim 26 eylüldü 26 kasıma 8 hafta olması gerek gittiğimde 7 haftalık olacak..5 haftada vajinal ultrasonla gördü keseyi...ben baya kilolu bir bayanım birde pko oldugum için göbekk kısmında yaglanma daha fazla ultrason karnımdan zor görünüyor demişti ilk gebeliğimde doktor..

WomenLove WomenLove
Canınızı sıkmayın lütfen benimde 7+3ken ulrasonda 6+6 çıktı ilk zamanlar böyle olabiliyor
Zaten 1 hafta geriden gelmesini doktorlar normal karsiliyor hiç stres yapmayın doktorun size verdiği tarihte gidin

Buarada bende 7seneden sonra tüp bebekle hamile kaldım

Ne güzel sizde bu sefer normal yoldan hamile kalmişsınız rabbim saglikli sihhatli kucağiniza almayı nasip etsin inşallah

Şuan sadece bunun mutluluğunu yaşayın Derim

rabbim isteyen herkese nasip etsin ....ben 7 sene sonra tup bebekle ıkızlerime kavustugumda neler yasadım..üstelik bir gebelikte olabilecek her türlü problemler yasadım.....ama rabbim evlatlarımı saglıklı olarak kucagıma aldı o donem kk da cok aktiftim.....her anımı paylaştım ve tam 10 yıldır süren dostluklarım var burada...hala göürüsüyoruz....

İnşallah hayırla sağlıkla ilerler hamileliğin. Telaş etme ilk haftalarda geriden takip edebiliyor yakalar inşallah haftasını

Back