- 1 Ekim 2013
- 8.463
- 20.515
- 548
merhaba gecen hafta yanı 5+2de benden de baya detaylı bi kan tahlılı hormon tahlılı vs ıstedi 200kusur tl tuttu saglık ocagına gıtmeye vaktım yok ısten dolayı evim uzakta bide sabah alıyolar kani sadece. yoksa yuzde 80 saglık ocagında yapılıyo hepsı ertesi gün verıyolarmısMerhaba kızlar doktorunuz sizden detaylı bir kan tahlili istedi mi acaba ? Dün gittiğim doktor benden istedi ama biraz pahalı olduğu için ben devlette yaptırmayı tercih ettim ve henüz yaptırmadım sizde durum nedir
doktor bana da verdi de o haptan. hap olmasına bakma vajinal yoldan al dedi. dün başladım ama onunda yan etkileri oluyor mu?uyku problemi yapıyor ama mesela 2 saat sonra geçiyodu bende şuan günde bi kere alıyorum son 7 hapım kaldı bırakıcam doktor lekelenmen yok kalp atışını duyduk kullanma daha dedi
Evet cuma vericemMerhaba kızlar doktorunuz sizden detaylı bir kan tahlili istedi mi acaba ? Dün gittiğim doktor benden istedi ama biraz pahalı olduğu için ben devlette yaptırmayı tercih ettim ve henüz yaptırmadım sizde durum nedir
Ben ilk hamileliğimde bir ara agızdan kullanmıştım oyle bir bas donduruyor ki sarhosluk halt etmıs. Ama vajinal de kullandım o zaman yan etkisi olmuyordoktor bana da verdi de o haptan. hap olmasına bakma vajinal yoldan al dedi. dün başladım ama onunda yan etkileri oluyor mu?
normal kist dedi ve 6 cm. kendi kendine kaybolur birşeye engel olmaz dedi doktor. Ben sizlere sormak istedim bir de.5 yumurtam oluşmuştu çatlamayanlar kist oldu demekkiNe kisti canım ve boyutu ne kadar
Ben bir gün gündüz içmedim sadece gece içeyim dedim akşama hemen pembelik geldi bende korkudan tekrar başladım sen kaç mg içiyorsunuyku problemi yapıyor ama mesela 2 saat sonra geçiyodu bende şuan günde bi kere alıyorum son 7 hapım kaldı bırakıcam doktor lekelenmen yok kalp atışını duyduk kullanma daha dedi
evet vajinal alabiliyosun yan etkisi olmuyor onuda denedim ama geri geliyo gece neysede sabah koyuyosun hop dışarı akıyo o yüzden belirtilerine katlanıp içtimdoktor bana da verdi de o haptan. hap olmasına bakma vajinal yoldan al dedi. dün başladım ama onunda yan etkileri oluyor mu?
Canım merhaba kalp atışını duydun mu bebeğinin ben devlet hastanesine gidiyorum ultrason cihazı son teknoloji değil dolayısıyla vajinal ultrason dan görebildi.kalp atışı için 20 gün sonra gel dedi. Bir sorun göstergesi değildir dimi? 5+5 te sadece e kese görebildiGuzel haberler alirsin inşallah canim
Amin inşallah canim. Kanama olmadiktan sonra ağrılar normal
İnşallah pit pitlari duyarsin canim. Guzel haberlerini bekliyoruz
Hosgeldin aramiza. Hayirli olsun canim
Ilk 3 ay yediklerimiz bebegi etkilemiyor 3 aydan sonra bizim yediklerimizden beslenecek. Icin rahat olsun canim
200mg sabah 200mg akşam içiyodum artık günde bir içiyorum 1 hafta sonra bırakıcam tamamen alma artık dedi lekelenme olursa tekrar başlarız korkma bişey olmaz dedi banaBen bir gün gündüz içmedim sadece gece içeyim dedim akşama hemen pembelik geldi bende korkudan tekrar başladım sen kaç mg içiyorsun
merhaba arkadaslar bugun 6+2 kontrolüm vardı cok sukur masAllah subhanAllah kalp atısını duyduk miniğimin vajınal ultrasonla baktı Allahım herkese nasıp etsın
Kızlaar kalp atışını duydum
Canım bende dün 6+1 de gittim kalp atışını duyamadım ama kalbinin attığı gözüküyodu yani değişiyor insan tedirgin oluyor tabi de 8. Hafta duyanlarda var inşallah tez vakit duyarız:)
Şuan arabada kaldığı için bakamıyorum ama bir a4 kağıdı dolusu elisa flnda vardıhangi testler troid hemogram şeker kolestrol falan mı
Canım merhaba kalp atışını duydun mu bebeğinin ben devlet hastanesine gidiyorum ultrason cihazı son teknoloji değil dolayısıyla vajinal ultrason dan görebildi.kalp atışı için 20 gün sonra gel dedi. Bir sorun göstergesi değildir dimi? 5+5 te sadece e kese görebildi
Bende vajinal kullandım ama devam edemedim hem iğrendim hemde yeteri kadar ittiremedimBen ilk hamileliğimde bir ara agızdan kullanmıştım oyle bir bas donduruyor ki sarhosluk halt etmıs. Ama vajinal de kullandım o zaman yan etkisi olmuyor
bi sağlık ocağına danış yapılanları orda yaptırırsın olmayanları özelde yaptırırsın en azından canımŞuan arabada kaldığı için bakamıyorum ama bir a4 kağıdı dolusu elisa flnda vardı
Ayy gerçekten mi şaşırdım cok yazamadım ya akılda kalmama sevindim
Yazılı haftası cok yogun gecti bi yandan içimde hep endişe o yüzdeb buraya endişeli şeyler yazmak istemedim amaaa herrr mesajı okudum topicte okumadığım tek mesaj yok =)
Herkese cok tesekkür ederim dualarınızı esirgemeyin
Evet şimdi devlet hastanesinden ramdevu almaya çalıştım ama çok ileribir tarihe verdiler.yapılanları sağlık ocağında yaptırıp diğerlerini özelebırakmak en mantıklısı gibibi sağlık ocağına danış yapılanları orda yaptırırsın olmayanları özelde yaptırırsın en azından canım
Bende sadece uyku hali yapıyor o da az bir şeyBirde 2 kez hafif pembe akıntım olduğu için doktor progestan verdi 200 mg sabah 200 mg akşam gece deliksiz bol saçma sapan rüyalı geçiyor çok önemli değilde sabah baş dönmesi ve uyku hali beni mahvediyor. Progestan kullanan annelerim sizde ki yan etkiler nasıl
15 aldım 17 verdim :)Kaç kilo aldın cnm daha önce? Ya Aslında önemli olan doğumdan sonra verebilmek yoksa şuan kiloyu çok da takmamak lazım aslında(kendime telkin yapıyorum bi yandan :))
Vallahi içimi rahatlattın:)amin canım cok tesekkurler
benim sat 8ekim sata gore 6+2gün bugun ama gelısımde 5+5miş kalp atısı vs ıcın gelisim durumu onemli yani gec dollenmeyse gec duyulabılıyor
gecen carsamba da keseyı gorduk ck sukur
aa ınan hıc bıse yok bnce en guzeli hep oyle baksalar keske hiç anlamıyosun bıle jelli ince bı cubuk zaten doktor oyle net bakmıyo el yordamıyla koyuyo hıc korkma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?