- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
Canım geçende yazmıştım.bende sarı leblebi miğde sorunlarima çok iyi geldi.aci su geldiğinde üç beş tane atıyorum anında kesiliyor.sende bi dene canımakşamlarıda çerez yiyorum canım tiksinmemek için sabah çubuk kraker akşam ceviz fındık badem bulantım sürekli var sabah olup geçmiyo günde 6 7 kez yokluyo acı su geliyo yemek yersem çıkarıyorum
Anladım .var öyle tanıdıgım birçok doktora gitti hepsi down sendrom dedi masallah saglıklı .karar veremıyorumCanım şöyle düşünüyorum açıkcası Herşey Rabbimden başım gözün üstüne ama önlem almakta ona göre ilerlemekte yarar var biri bişey söylerse başka doktora giderim ama neyle karşılaşıcam bilmek istiyorum o yüzden yaptırıcam
Sağlık ocağına gidip kayıt mı yaptırmak gerekiyomuş ne testleri yapıyolar ki?sağlık ocağı geçen hafta beni de aradı sıkı takipteler. hoşuma gitti çok gittim testlerimi yaptırdım. şimdiden kan sulandırıcı kullanmama rağmen kan değerim ve demir biraz düşmeye başlamış. sonlara doğru ne olcak bilmiyorum artık. bana da 20. haftada dedi aşı için.
aldırcam canım eşime yazdım denicem onuda inşallah bakalım çok sağolCanım geçende yazmıştım.bende sarı leblebi miğde sorunlarima çok iyi geldi.aci su geldiğinde üç beş tane atıyorum anında kesiliyor.sende bi dene canım
tercih meselesi tabiki canım bişey diyememAnladım .var öyle tanıdıgım birçok doktora gitti hepsi down sendrom dedi masallah saglıklı .karar veremıyorum
Aynen canım bende 6+2 deyim bende de öyle çıkıyor 7.haftanın içindeyiz yabide kızlar bu hamılelık takvımını yaptım az evvelde normalde 6+2deyım ama 7. hafta yazıyor soylenısı oylemi acaba
Vajinal ultrasondan korkan bir benmiyimbide kızlar bu hamılelık takvımını yaptım az evvelde normalde 6+2deyım ama 7. hafta yazıyor soylenısı oylemi acaba
İdrarınızın kotu renkli olması yeteri kadar su içmediğinizi gösterir.Canınız istemese bile günde en az 1.5 /2 lt şart ozaman rengide düzelirYa kızlar sizinde idrarınız koyu renk mi bayaa
Canım doktor bana 3 ay hiçbişi yemesen bile çocuğa bişi olmaz, şuan yediklerinden beslenmiyor dedi. Ben de paso makarna yiyorum, annem zeytinyağlı falan yapınca kızıyorum bi de karışma bana diye:)günaydın kızlar çubuk kraker kemiriyorum içim dışım çubuk kraker oldu çocuğum umarım beslenebilir gerçekten midem hiç bişey almıyo işe zar zor geldim
daha kahvaltı bile yapamıyorum beslenemiyorum adam akıllı yalan yok yani inşallah bulantılarım geçerse oturtucam canımCanım doktor bana 3 ay hiçbişi yemesen bile çocuğa bişi olmaz, şuan yediklerinden beslenmiyor dedi. Ben de paso makarna yiyorum, annem zeytinyağlı falan yapınca kızıyorum bi de karışma bana diye:)
Mrb canim.Sorum olcakti aile hekimi gebeligini nasil ogrenmis baska hastanede yaptirdigin tahlilleri gorebiliyo mu yoksa orda mi yaptirmistin.bide dedigin torch testini hic duymadimKızlar beni sağlık ocağından aradılar aile hekimi tarama yaparken testlerimi görmüş kaydımı oluşturdular ben bütün kan testlerimi yaptırmış zaten onları söyledim gerek yok bi daha yapmayalım dedi sadece TORCH testi eksik kaldı hala doktor arayışım hastane arayışım sürüyor. 12. haftada gitmeyi planlıyorum hem TORCH hemde ikili tarama testi için.
19. haftada tetanoz aşısı olmam gerekiyomuş tekrar hemogram bakacaklarmış
Canım bir test var amerikaya gönderilen 11. Haftalarda. Güvenirliği yüzde99 üstü. Yalnız biraz pahalı bir test. Ben ikizler için zaten yaptırmak zorundayımAklıma takılan birşey var ikili taramaya girmek hakkında kararsızım .cunku Hatalı cıkan cok.down sendromlu denılıp saglıklı cıkan cok doğuma kadar o stres uzuntu falan katlanılacak gibi degil ayrıca Allahım esırgesın öyle bıle olsa aldıracak halım yok.
Yani yediğin içtiğin senin için canım. Yoğurt, çorna falan yemesi kolay şeyler denesendaha kahvaltı bile yapamıyorum beslenemiyorum adam akıllı yalan yok yani inşallah bulantılarım geçerse oturtucam canım
canım hayır başka özel bi hastanede yaptırdım ama e-nabız kullanıyorum aile hekimi görüntülemesine izin verdiğim için görebiliyor tahlilleri aile içi araştırma yaparken tesadüfen öğrenmiş ki beni ayrı bi sever kendisi hemen hemşireye aratmışMrb canim.Sorum olcakti aile hekimi gebeligini nasil ogrenmis baska hastanede yaptirdigin tahlilleri gorebiliyo mu yoksa orda mi yaptirmistin.bide dedigin torch testini hic duymadim
İlk 3 ay bebek annenin depolarından beslenir bebege bır sey olmaz ama 3 ayın sonunda kan degerleriniz duserse toparlamanız zor olur. Sımdıden dengeli beslenip depoyu doldurmak lazım:)Canım doktor bana 3 ay hiçbişi yemesen bile çocuğa bişi olmaz, şuan yediklerinden beslenmiyor dedi. Ben de paso makarna yiyorum, annem zeytinyağlı falan yapınca kızıyorum bi de karışma bana diye:)
hamilesiniz böyle şeyler söylenmez ama muz yedim kustum mantı canım istedi yedim kustum saati saatini tutmuyo ne yersen ye canım vurdu mu vuruyo yaniYani yediğin içtiğin senin için canım. Yoğurt, çorna falan yemesi kolay şeyler denesen
Kaç kilo aldın cnm daha önce? Ya Aslında önemli olan doğumdan sonra verebilmek yoksa şuan kiloyu çok da takmamak lazım aslında(kendime telkin yapıyorum bi yandan :))Sesli güldüm :)) eşinizin göbeği yok demek ki
Yani Ben fotoğraf çekilirken göbeğini içe çekebiliyordum gebe değilken şimdi de çekiyorum :) bir önceki gebeleigomde istesem de çekemedim bir süre sonra
Canımbenim çok üzüldüm. Ama çok çok kötü olursan arada serum al istiyorsan, hem fiziksel rahatlatır hem de beslenme açısından takviyehamilesiniz böyle şeyler söylenmez ama muz yedim kustum mantı canım istedi yedim kustum saati saatini tutmuyo ne yersen ye canım vurdu mu vuruyo yani
haklısın ama kusuncada gidiyo ki zorlamamak gerekiyo diye okumuştum mide bulantıları geçince zaten yeme düzelir heraldeİlk 3 ay bebek annenin depolarından beslenir bebege bır sey olmaz ama 3 ayın sonunda kan degerleriniz duserse toparlamanız zor olur. Sımdıden dengeli beslenip depoyu doldurmak lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?