keşke babaların mideleri bulansa
iyi olabilrdi ama hiç çekilmezde olabilirler. eşimin sabah kalkınca başı dönmüş neden olabilir bi bak bakalım internetten diyor bana:) hamilesin herhalde dedim. uyku sersemliği ile öyle boş baktı ki bana:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke babaların mideleri bulansa
ay benim eşimde aynı grip olunca Allah korusun kanser olmuş gibi davranıyo erkeklerin hepsi nazlı evet çekilmezlerdi gerçekten vazgeçtimiyi olabilrdi ama hiç çekilmezde olabilirler. eşimin sabah kalkınca başı dönmüş neden olabilir bi bak bakalım internetten diyor bana:) hamilesin herhalde dedim. uyku sersemliği ile öyle boş baktı ki bana:)
Günaydın kızlar. İşe geldim çalışıyorum. Saat 1'de randevum var 2.kez beta hcgme bakılacak. Bana dua edin
Günaydın kızlar 3 gündür ağrılarım gitti diye seviniyordum bugün yine bir bel ağrısı başlaldı hep korkuyorum ALlahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inaşşalh
Kızllaaar günaydınn
Bugün kalp atışı için gideceğiz dua edin
İnsan geriliyor yaa neyse herşey güzel olur inşallah hepimiz için Amin
Günaydın kızlarrr Merhabalar.. Aranıza çift çizgi ile katıldım
29 Temmuz beklenen doğum tarihi olarak görünüyor şuan.Bu akşam doktora randevu aldım
günaydın kızlar çubuk kraker kemiriyorum içim dışım çubuk kraker oldu çocuğum umarım beslenebilir gerçekten midem hiç bişey almıyo işe zar zor geldim
Hormonların etkisiyle gece 11de yatıyorum sabah 9da kalkıyorım. Eşim hala uyuyo oluyor en sonunda uyandırıp “yazıııık hamilelikte çok zormuş ya adamı yatağa bağlıyor” diyip gülüyorum. Gerçektende erkeklerin nazı hiç çekilmiyoriyi olabilrdi ama hiç çekilmezde olabilirler. eşimin sabah kalkınca başı dönmüş neden olabilir bi bak bakalım internetten diyor bana:) hamilesin herhalde dedim. uyku sersemliği ile öyle boş baktı ki bana:)
sağlık ocağı geçen hafta beni de aradı sıkı takipteler. hoşuma gitti çok gittim testlerimi yaptırdım. şimdiden kan sulandırıcı kullanmama rağmen kan değerim ve demir biraz düşmeye başlamış. sonlara doğru ne olcak bilmiyorum artık. bana da 20. haftada dedi aşı için.Kızlar beni sağlık ocağından aradılar aile hekimi tarama yaparken testlerimi görmüş kaydımı oluşturdular ben bütün kan testlerimi yaptırmış zaten onları söyledim gerek yok bi daha yapmayalım dedi sadece TORCH testi eksik kaldı hala doktor arayışım hastane arayışım sürüyor. 12. haftada gitmeyi planlıyorum hem TORCH hemde ikili tarama testi için.
19. haftada tetanoz aşısı olmam gerekiyomuş tekrar hemogram bakacaklarmış
evet sağlık ocakları çok iyi o konuda artık bebek doğduktan sonrada boy kilo kafa ölçümü aşı takvimi herşeyi yapıyolar ilk muayeneden sonra özele gitmeye çok gerek duymam heraldesağlık ocağı geçen hafta beni de aradı sıkı takipteler. hoşuma gitti çok gittim testlerimi yaptırdım. şimdiden kan sulandırıcı kullanmama rağmen kan değerim ve demir biraz düşmeye başlamış. sonlara doğru ne olcak bilmiyorum artık. bana da 20. haftada dedi aşı için.
Hahaha benim de aynen öyle oldu bakamam görünmez dedi iki üç gün sonra gel dedibence öyle yap. 2 gün sonra tekrar test yaptır değerin uygunsa git boş yere para verme. benim başıma geldi de ondan söylüyorum. muayene etmedi tahlil istedi sadece muayene de olmadım gözükmez şimdi diyip gönderdi. verdiğim muayene ücretiyle kaldım:)
Maşallah ne güzel haber darısı bizlerin başına inşallah.merhaba arkadaslar bugun 6+2 kontrolüm vardı cok sukur masAllah subhanAllah kalp atısını duyduk miniğimin vajınal ultrasonla baktı Allahım herkese nasıp etsın
ınsAllah darısı basınızaMaşallah ne güzel haber darısı bizlerin başına inşallah.
Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün 6+0 6+6 arası 7. hafta içinde 7+0+7+6 8. hafta içinde şeklinde yazılır canım sen söylerken yine 6+2 diceksinmerhaba arkadaslar bugun 6+2 kontrolüm vardı cok sukur masAllah subhanAllah kalp atısını duyduk miniğimin vajınal ultrasonla baktı Allahım herkese nasıp etsın
Sat kaçtı senin. Benim de 6+4 aynıyz nerdeyse :) ben daha gitmedim. 8 gün 9 gün önce öğrendim hamileliğimi ama kese görünmüyordu çok yeni dedi doktor. Haftaya tekrar gideceğim. Vajinal ultrasonla kalp atışı duyuluyodur yani şimdiınsAllah darısı basınıza
Ben sana demiştim korkma herşey yolunda diyeeKızlaar kalp atışını duydum
5.hafta gözüktü benim ultrasondan sende 5.haftayı bekle canım zaten az kalmısCok tesekkurler saglikla alalim insallah kucagimiza ...
Benim sormak istediğim cumartesi günü 4+6 olucam kese vajinal muayene olmadan görünür mu
Canım bende dün 6+1 de gittim kalp atışını duyamadım ama kalbinin attığı gözüküyodu yani değişiyor insan tedirgin oluyor tabi de 8. Hafta duyanlarda var inşallah tez vakit duyarız:)Sagolasin şimdi baktım boş gebelik belirtilerine ben de yok ... kalp atışı 6 ıncı hafta da ama arkadaşım 5 de duymuş anlamaidm
Aklıma takılan birşey var ikili taramaya girmek hakkında kararsızım .cunku Hatalı cıkan cok.down sendromlu denılıp saglıklı cıkan cok doğuma kadar o stres uzuntu falan katlanılacak gibi degil ayrıca Allahım esırgesın öyle bıle olsa aldıracak halım yok.Kızlar beni sağlık ocağından aradılar aile hekimi tarama yaparken testlerimi görmüş kaydımı oluşturdular ben bütün kan testlerimi yaptırmış zaten onları söyledim gerek yok bi daha yapmayalım dedi sadece TORCH testi eksik kaldı hala doktor arayışım hastane arayışım sürüyor. 12. haftada gitmeyi planlıyorum hem TORCH hemde ikili tarama testi için.
19. haftada tetanoz aşısı olmam gerekiyomuş tekrar hemogram bakacaklarmış
Canım şöyle düşünüyorum açıkcası Herşey Rabbimden başım gözün üstüne ama önlem almakta ona göre ilerlemekte yarar var biri bişey söylerse başka doktora giderim ama neyle karşılaşıcam bilmek istiyorum o yüzden yaptırıcamAklıma takılan birşey var ikili taramaya girmek hakkında kararsızım .cunku Hatalı cıkan cok.down sendromlu denılıp saglıklı cıkan cok doğuma kadar o stres uzuntu falan katlanılacak gibi degil ayrıca Allahım esırgesın öyle bıle olsa aldıracak halım yok.