Eğer düşük riskin yoksa alttan muayene etmezler ve alttan muayenenin bebeğe hiç bir zararı yokKızlar aynı tarihler binde alttan muayene bu tarihler için riskli değil dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer düşük riskin yoksa alttan muayene etmezler ve alttan muayenenin bebeğe hiç bir zararı yokKızlar aynı tarihler binde alttan muayene bu tarihler için riskli değil dimi
Düşük riski için kan gelmesi lazım dimi? Ne bilim 5. Hafta erken olur mu die korkuyorum daEğer düşük riskin yoksa alttan muayene etmezler ve alttan muayenenin bebeğe hiç bir zararı yok
Evet gördük canım çok şükürMaşallah :) kese gordunuz mu
Hayır kan şart değil şiddetli ağrıyıda düşük riski olarak görüyorlar erken olursa gözükmedi şu zaman gelin derler zaten canımDüşük riski için kan gelmesi lazım dimi? Ne bilim 5. Hafta erken olur mu die korkuyorum da
Çok merciiiHayır kan şart değil şiddetli ağrıyıda düşük riski olarak görüyorlar erken olursa gözükmedi şu zaman gelin derler zaten canım
Haydi gözün aydın bakalimKızlar ağrım için doktora gittim ve kesemizi gördük çok şükür 7 kasımda tekrar çağırdı kalp atışı için
Haydi his geldin sende aramızaMerhaba arkadaşlar
9 ekim son adet tarihim
14_16_18 Ekim ilişki oldu
21ekim yumurtlama günüm eminim
31ekim testler pozitif çıktı
4 kasım beklenen adet tarihim Eki Görüntüle 2202069
İyi gözlerin aydın bende cumartesi giderim doktora büyük ihtimalKızlar ağrım için doktora gittim ve kesemizi gördük çok şükür 7 kasımda tekrar çağırdı kalp atışı için
teşekkür ederim :)Haydi gözün aydın bakalim
normalde bende cumartesi gidicektim ama korktum çok şükür benimle meleğim teşekkür ederim :)İyi gözlerin aydın bende cumartesi giderim doktora büyük ihtimal
Cnm bebeği de gördün müü şimdidenGünaydın kızlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gideceğim
Evet ben de hala şaşkınım ilk gebeliğimde oğlum adet günü çıkmıştı testte. Belki bu kızdır ondan erken çıkmıştır :)Haydi his geldin sende aramıza
Erken öğrenmişsin sende
Günaydın canım ben sağlık ocagındayım kan aldıracagım bat 4kasımgünaydın hanımlar, bugün nasılsınız?
bende adetimden 4 gün önce gördüm :) hadi hayırlısıGünaydın canım ben sağlık ocagındayım kan aldıracagım bat 4kasım
hadi hayırlısı canım iyi haberlerini bekliyorum.Günaydın canım ben sağlık ocagındayım kan aldıracagım bat 4kasım
keseyi gördüm dün :)günaydın hanımlar, bugün nasılsınız?
Peki ne zaman kan testi yaptırdın ve kaçtı değerin canımbende adetimden 4 gün önce gördüm :) hadi hayırlısı
çok şükür darısı başımıza inşallah.keseyi gördüm dün :)