• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
işte yaşadıklarımız yüzünden hep bunlar acı tecrübelerimiz olduğu için bugün benimde hafiften kasık ağrım var ama gece inanılmaz korktum cumartesiyi iple çekiyorum Allahım yardım etsin hepimize
benim pazartesi. birde ilk gittiğimde kese de göremedim ya baya sabırsızım sanırım

E Ecgamze İLAÇ VERDİ Mİ

KIZLAR İLAÇ KULLANAN VARMI İSİMLERİ NELER
Teşekkürler canım inşallah sizde görürsünüz.

Ben folik asit kullanımını temmuz ortasında başlamıştım folic 1 kullanıyordum bugün doktorum değiştirdi ilacı folbiol kullanmaya başlayacağım onun dışında başka bir ilaç vermedi.

Teşekkürler canım inşallah sizde görürsünüz.

Ben folik asit kullanımını temmuz ortasında başlamıştım folic 1 kullanıyordum bugün doktorum değiştirdi ilacı folbiol kullanmaya başlayacağım onun dışında başka bir ilaç vermedi.
Kızlar benimde doktorum dün folbiol, b12, ve coraspin yazdı onları kullanmaya başladım

Merhaba kızlar...

Ben de 2. Bebeğimle Temmuz annesi olacağım inşaallah.
Henüz doktora görünmedim, ilk hamileliğimde bu haftalarda keseyi görememiştik. O yüzden haftaya gitmeyi planlıyorum.
Sizlerde hersey yolundadır inşallah.
Hamilelik belirtileri başladı mi?
Bulantı gibi falan?
Ben de şuan uyku hali haricinde birsey yok. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum :anneadayı:
Benimde ikinci bebeğim olacak kısmet olursa fakat henüz doktora gitmedim

Back