• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
folbiol yarım kırıp ta içiyorum günde 1 kez

bende bılmıyorum pıhtılaşma testı yaptım düşük oranda cıkmıs kimi doktor iç kimi gerek yok ne yapcam bılmıyorum kafam karıstı cuma özelde ki doktor ne dıycek ona göre bi düzene sokucam

doktor mu verdi folbiolü çünkü içinde b vitamini falanda yok mg fazla onuda öğren bence canım

SADECE FOLİC ASİT EVET SIMDI ANLADIM
AYRICA İMOM İÇİYORUM YA ONDA B12 OMEGA3 FOLİK ASİT VAR İÇNDE

Arkadaşlar merhaba ben de yeni geldim Şuan 5 haftalık diyor uygulamalar .Aslında bu hafta doktora gitmicektim kese görünmez diye ama rahat duramadım çarşamba güni gittim .Kese göründü Beta hcg ye gerek duymadı doktorum .Kasımın 5-6 sı gibi gel kalp atışlarını duyarız dedi .Hepimiz için hayırlı doğumlar diliyorum.Sevgiler
Son adetin ne zamandı hayirli olsun. Erkenden kese görünmüş çok iyi

Merhaba kızlar...

Ben de 2. Bebeğimle Temmuz annesi olacağım inşaallah.
Henüz doktora görünmedim, ilk hamileliğimde bu haftalarda keseyi görememiştik. O yüzden haftaya gitmeyi planlıyorum.
Sizlerde hersey yolundadır inşallah.
Hamilelik belirtileri başladı mi?
Bulantı gibi falan?
Ben de şuan uyku hali haricinde birsey yok. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum :anneadayı:

NASI YANI ANLAMADIM EVET KADIN DOĞUM DOKTRU VERDI AMA KENDI DOKTORUM YOKTU ONA SIRA VERDILER O DOKTORA MUAYENE OLDUM ONU VERINCEDE MECBUR ALDIM

folidoce, folic plus gibi markalarda + vitaminler var ve 400 mcg dozu
folbiol sadece folik asit içeriyor ve 5 mg dozu
tabiki yine doktorun en iyisini bilir ama ben bebek olana kadar folbiol olduktan sonra folidoce kullanmaya başladım

Merhaba kızlar...

Ben de 2. Bebeğimle Temmuz annesi olacağım inşaallah.
Henüz doktora görünmedim, ilk hamileliğimde bu haftalarda keseyi görememiştik. O yüzden haftaya gitmeyi planlıyorum.
Sizlerde hersey yolundadır inşallah.
Hamilelik belirtileri başladı mi?
Bulantı gibi falan?
Ben de şuan uyku hali haricinde birsey yok. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum :anneadayı:

hoşgeldin :)

Kasık ağrısı ve uyku dışında benimde başka belirtim yok şimdilik
inşallah hep beraber doğuma kadar sağlıkla ilerler bebişlerimize kavuşuruz.

folidoce, folic plus gibi markalarda + vitaminler var ve 400 mcg dozu
folbiol sadece folik asit içeriyor ve 5 mg dozu
tabiki yine doktorun en iyisini bilir ama ben bebek olana kadar folbiol olduktan sonra folidoce kullanmaya başladım
ANLADIM CANIM NEYSE CUMA YA BELLI OLUR GIDECEGIM ÖZEL DOKTOR İYİ Bİ DOKTOR NETLEŞİR HERSEY

aynen canım doktorun ne derse o her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır sonuçta en iyisini o söyler

YA SORMA İŞTE GEÇEN GITMEK ZORUNDA KALDIGIM DOKTORA DIYORUMKI BUNLAR PIHTILAŞMA SONUCLARIM İĞNE ILAC KULLANMALIMIYIM HER DOKTOR FARKLI BİŞİ SÖYLUYOR BENIM KAFAM ÇOK KARISTI DEDIM ADAM DIYO KI BEN KONUDA YORUM YAPMAK İSTEMIYORUM DIYOR

BÖYLE BİŞİ VAR MI BUNU YA KULLANMAN GEREKIR YADA KULLANMAMAN GEREKİR

GERÇEKTEN KAFAM ÇOK KARISIK İNSALLAH CUMA RAHATLARIM

YA SORMA İŞTE GEÇEN GITMEK ZORUNDA KALDIGIM DOKTORA DIYORUMKI BUNLAR PIHTILAŞMA SONUCLARIM İĞNE ILAC KULLANMALIMIYIM HER DOKTOR FARKLI BİŞİ SÖYLUYOR BENIM KAFAM ÇOK KARISTI DEDIM ADAM DIYO KI BEN KONUDA YORUM YAPMAK İSTEMIYORUM DIYOR

BÖYLE BİŞİ VAR MI BUNU YA KULLANMAN GEREKIR YADA KULLANMAMAN GEREKİR

GERÇEKTEN KAFAM ÇOK KARISIK İNSALLAH CUMA RAHATLARIM

bende kararsız kaldım ve kullanmamaya karar verdim biri kullan kalır kalmaz dedi diğeri hayır öyle bişeye ihtiyacın yok dedi bu gittiğim doktorda nöbetçi oluyo genelde o yüzden şimdilik ona gidiyorum doktoru sabitleyemedim henüz

Sevgili hamisler.Yogun bel ağrısından sonra hamileliğini öğrenen var mı? Daha adetime var ama acayip bel ağrısı var tıpkı oğlumda ki gibi.İlac içmeyi bıraksam mi acaba?İdrar testinde çıkmaz kesin.

Sevgili hamisler.Yogun bel ağrısından sonra hamileliğini öğrenen var mı? Daha adetime var ama acayip bel ağrısı var tıpkı oğlumda ki gibi.İlac içmeyi bıraksam mi acaba?İdrar testinde çıkmaz kesin.
bennnnn :spor::spor::spor:
ilk belirtim hatta tek belirtimdi ben adet olcağım zaman belim kopar derecede ağrımaz yumurtlamadan 5 6 gün sonra bel ağrım başlamıştı

bennnnn :spor::spor::spor:
ilk belirtim hatta tek belirtimdi ben adet olcağım zaman belim kopar derecede ağrımaz yumurtlamadan 5 6 gün sonra bel ağrım başlamıştı

Aynen yumurtlama nin üzerinden bi hafta geçti.Adetime 10 gun var.Tipki oğlumdaki gibi belim çatlıyor.Suphelenmiyorum değil.Bakalim hayırlısı.Tesekkurler cevap için:anneadayı::KK24:

Kan sulandırıcı kullanıyorum. 1 kimyasal gebelik düşüğüm birde 6. haftada düşüğüm olmuştu testler yapıldı pıhtılaşma olduğunu söyledi doktorum kese görünene kadar ilaçla devam edicem sonrasında da koruyucu dozda iğne başlatıcak. eğer öyle bir sıkıntınız varsa bence kullanmak gerekiyor. kimisi hematoloji doktoruna da gidiyor sadece kadın doğumla yetinmeyenler oluyor. kararsız kalan arkadaşlar sizde gidip görüşebilirsiniz.

Kan sulandırıcı kullanıyorum. 1 kimyasal gebelik düşüğüm birde 6. haftada düşüğüm olmuştu testler yapıldı pıhtılaşma olduğunu söyledi doktorum kese görünene kadar ilaçla devam edicem sonrasında da koruyucu dozda iğne başlatıcak. eğer öyle bir sıkıntınız varsa bence kullanmak gerekiyor. kimisi hematoloji doktoruna da gidiyor sadece kadın doğumla yetinmeyenler oluyor. kararsız kalan arkadaşlar sizde gidip görüşebilirsiniz.

şöyle benim ilk gebeliğim şiddetli kanama sonucu kalp durması olarak gerçekleşti kürtaj oldum 1 kimyasal gebeliğim daha oldu ancak pıhtılaşma testi yaptırdım kanda baktırdım normal değerlerde çıktı bu doktorda kullancaksın demedi bi önceki de demedi ilk doktorum demişti zararı yokmuş asprinin bunuda biliyorum

şöyle benim ilk gebeliğim şiddetli kanama sonucu kalp durması olarak gerçekleşti kürtaj oldum 1 kimyasal gebeliğim daha oldu ancak pıhtılaşma testi yaptırdım kanda baktırdım normal değerlerde çıktı bu doktorda kullancaksın demedi bi önceki de demedi ilk doktorum demişti zararı yokmuş asprinin bunuda biliyorum
senin durumun farklıymış. ben pıhtılaşma durumun var sandım. neyse artık doktorlar ne derse onu yapıyoruz. tuhaf bi durum içinde hissediyorum kendimi sabahtan bu yana video izle yazı oku gün geçiriyorum. hafif kasığım ağrıyo hemen bakıyorum normalmış tmm diyorum sonra başka bi yerim başlıyor ağrımaya oraya bakıom oda normalmış. bi tuhaflık var gibi geliyor sürekli:)

senin durumun farklıymış. ben pıhtılaşma durumun var sandım. neyse artık doktorlar ne derse onu yapıyoruz. tuhaf bi durum içinde hissediyorum kendimi sabahtan bu yana video izle yazı oku gün geçiriyorum. hafif kasığım ağrıyo hemen bakıyorum normalmış tmm diyorum sonra başka bi yerim başlıyor ağrımaya oraya bakıom oda normalmış. bi tuhaflık var gibi geliyor sürekli:)

işte yaşadıklarımız yüzünden hep bunlar acı tecrübelerimiz olduğu için bugün benimde hafiften kasık ağrım var ama gece inanılmaz korktum cumartesiyi iple çekiyorum Allahım yardım etsin hepimize

Back