• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
C1207920-B847-477F-B371-9E70A0353E96.jpeg

bu arada dün yaptığım test 4 gün gecikmeden sonra böyle görülüyomuş elimde vardı yapim dedim :D

Banu çiftçinin app store da ücretsiz uygulaması var. Dr. Banu çiftçi diye aratırsanız çıkar cidden çok çok güzel uygulama gebelik takip süreci için.

Banu çiftçinin app store da ücretsiz uygulaması var. Dr. Banu çiftçi diye aratırsanız çıkar cidden çok çok güzel uygulama gebelik takip süreci için.
youtubeden 2 hafta için izledim ama çok teknik anlatıyor. tus sınavına hazırlanıyormuşum gibi hissettim. youtube da bi çok video öyle geliyor bana nasıl bölünüyor nası yerleşiyor bilmek hoş tabiki ama benim bu süreçte ne yapmam gerektiğini de bilmek istiyorum sanırım ben. o yüzden ceyda düvencininkini daha faydalı buldum. başka videolar araştıryorum bakalım. bu arada mide yanması yaşayan var mı?

youtubeden 2 hafta için izledim ama çok teknik anlatıyor. tus sınavına hazırlanıyormuşum gibi hissettim. youtube da bi çok video öyle geliyor bana nasıl bölünüyor nası yerleşiyor bilmek hoş tabiki ama benim bu süreçte ne yapmam gerektiğini de bilmek istiyorum sanırım ben. o yüzden ceyda düvencininkini daha faydalı buldum. başka videolar araştıryorum bakalım. bu arada mide yanması yaşayan var mı?

benım ara sıra yannma oluyor eskıden yanmazdı aksam puaca yedım susam falan yaptı sanırım hemen yandı normal de olmazdı

benım ara sıra yannma oluyor eskıden yanmazdı aksam puaca yedım susam falan yaptı sanırım hemen yandı normal de olmazdı
oo ben poaça düşünemiom bile iyi cesaret yemişsin. elimin altında çerez yandım mı atıom ağzıma. dr. mide yanmaları için kullanılan şuruplardan verdi almadım ama biraz daha devem ederse sanırım alıcam:(

oo ben poaça düşünemiom bile iyi cesaret yemişsin. elimin altında çerez yandım mı atıom ağzıma. dr. mide yanmaları için kullanılan şuruplardan verdi almadım ama biraz daha devem ederse sanırım alıcam:KK43:

acıkıyorum aksam yemek yemıstım saat 9 gıbı bı daaha acıktım sonumu iyi görmuyorum

bende folibiol içiyorum coraspin içiyorum bide imom diye bi vitamın var onu içiyorum iğneye başlıycakmı bılmıyorum kafam cok karısık

Merhabalar,
Sat 27 eylül bat 23 ekim ben de varım.
Adetimden 1 gün önce öğrendim ev tipi testle. Beta hcg testini de 25 ekimde yapmıştık. Sonra bu haftasonu memlekete gidelim dedik malum tatil de vardı. 27 si kanama geçirdim. Acilde tekrar b-hcg bakıldı. Değerim arttığı için progestana başladık. Çok garipmiş bu duygular. İlk gebeliğim o kadar rahat ve sorunsuz geçmişti ki bazen bazı şeyler bizi teğet geçiyor sanıyoruz galiba. Her neyse dün kontrolde bebeği alttan gördüler. İçeride minnacık bir şeyin pıtı pıtı kalbi atıyor... ben kaybettim sanıyordum. O benden vaz geçmemiş hala benimle. Hocam garanti veremem bekleyeceğiz dedi. Kesenin şekli ve yerleşimi tam istenilen değilmiş. Hatta çıkarken gebeliğin devam ederse haftaya perşembe kontrole gel dedi... şimdilik sizinleyim ben. Emaneten.
Sağlıcakla tamamlayalım bu süreci, amiin
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip etsin ins. Yalnız kalbi daha bu hafta oluşmamış olması lazım diye biliyorum 6. Haftada kalp atışı oluşuyor. O zaman sizinki erken döllenme olabilir.

bende folibiol içiyorum coraspin içiyorum bide imom diye bi vitamın var onu içiyorum iğneye başlıycakmı bılmıyorum kafam cok karısık

folbiol çok ağır değil mi ya hamile kalmadan önce onu kullanıyodum bebişimi öğrendikten sonra değiştirdim bu arada neden ikinizde asprin kullanıyosunuz pıhtılaşma mı var ? bana önce ki doktor içersin demişti bu gerek görmedi

folbiol çok ağır değil mi ya hamile kalmadan önce onu kullanıyodum bebişimi öğrendikten sonra değiştirdim bu arada neden ikinizde asprin kullanıyosunuz pıhtılaşma mı var ? bana önce ki doktor içersin demişti bu gerek görmedi
folbiol yarım kırıp ta içiyorum günde 1 kez

bende bılmıyorum pıhtılaşma testı yaptım düşük oranda cıkmıs kimi doktor iç kimi gerek yok ne yapcam bılmıyorum kafam karıstı cuma özelde ki doktor ne dıycek ona göre bi düzene sokucam

Back