canım hassas noktamız evet ama şöyle bişey var aileler bilsin ki yardımcı olabilsinler bişey olduğunda gelsinler ki bide bizim önümüzde hayırlı işimiz var görümcem sözlendi nişanı olcak herşeye beni dahil ediyolar bu güzel bişey ama ben yorulmamak için çabalıyorum haberleri olsa öyle yapmazlar en azından ben sölicem beraber aşarız herşey Allahtan Allah razı olsun hem ailem hem eşimin ailesi konusunda çok şanslıyım
bizde ailelere söylemek için en azından kalp atışını duyalım dedik. bugün duyduk arabaya bindik eşim hemen anneme söyliyim o zaman ben diyor:) zor tutuyor zaten kendini birazdan arar bakalım. bende aileme nasıl söylücem bilmiyorum heyecanlıyım:)
Beni de bazen ateş basıyor ortası yok bir donup bir yanıyorum .Belirtiler aynı seyrediyor sanırım. Aslında 4 yaşında oğlum var ama unutmuşum. Sadece ilerleyen aylarda çok sıcakladığımı üşümediğimi hatırlıyorum.
Canım ben açık çay içiyorum. Bitki çaylarını tamamen yasakladı şimdilik drumKızlar bende çok üşüyorum ,herkes terliyorum çok sıcak derken ben donuyorum, kansizlikmi var ki acaba? Yarın kontrol var sorucam ne olduğunu.
Bu arada sıcak içecek olarak ne içiyorsunuz ?
Bitki çayları icilmiyor , kahve icilmiyor, siyah cayda sağlıklı değil.sutu de ben içemiyorum laktoz sorunum var..
Ne içeceğimi sasirdim
Hayırlı olsun canım gözünaydın darısı başımızaNormalde 7+5 deyim. Benim geç döllenme o yüzden ultrason sonucumu bekledim gün belirtmek icin. 6+3 çıktı. Iyi olsunda pitircigim
Canım ben 2580 çıkınca gördümBeta dün 6713 cıktı bu değer yarına daha da çıkarsa insallah kesenin görünme ihtimali var mi sizce. Sizler beta kaç iken görmüştünüz
Suyla yapican mecbur canim onu sicak biseyler icmek sart canimAyyy canim ya salepi çok severim, ama sütsüz de olmuyorki salep
Sagol canin oyle bir korku atlattık ama smdik iyiyiz cok sukur bahaneyle kalp atisini gordum minnakimin :)Hayırlı sabahlar.@Hinctugba geçmiş olsun canım.@kubra5505 geçmiş olsun canım. @Meylen insallah sıkıntı olmaz hemen geçer akıntın.Kalp atışlarını duyanlar gözünüz aydın.Duyamayanlar endişe etmeyin lutfen herkes aynı hafta ve günde duymak zorunda değil.Ortalma 6.haftanin sonu ve 7.haftada karından duyuluyor.8.haftaya sarktigi da oluyor.Ilk gebeliği olanlar herkesin gebeliği farklıdır başkaları ile sürekli karşılaştırma yapmayın lütfen relaksss.Az pişmiş et ürünleri,az pişmiş yumurta,civa iceren dip balıklari,pastörize olmayan süt ürünleri,bitki çayları,söktürücü özelliği olan bitkiler,fazla tuz,fazla şeker,fazla yağ,fazla unlu gida tuketmememiz gerekli diye biliyorum.Tedbiri elden bırakmadan biraz akışına bırakmamiz lazım.Unutmayalim stres bize de minik mercimeklerimize de iyi gelmiyor.Hepimize sağlıklı mutlu gebelikler dilerim.İnsaallah eksiksiz bebeklerimizin doğum haberlerini de paylaşırız.Hepinizi öpüyorummmm.
Hadi gecmis olsun canim herkesten guzel haberler duyuyoruz ne guzel ben 1 hafta sonra gtcem kontrole :) bana o yuzden zaman cabuk geciyor haftada 1 doktordayımCanlar doktordan çıktım çok şükür kalp atisini duyduk gördük. 6+3deymisim Bugünlere bin şükür.
Progesteron muydu o ilactan bana da verdi bir ilac daha alicam. Icmedigim kadar ilac içiyorum bu dönemde. Şifa olur inşallah. Muayeneye de 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Benden bilgiler bu kadar şimdilik
Toplu idrar testi söylemiştim hergün bikaç tanr yaptım pqzartesi çok silik çıkan testler bugün daha net çıktı umarım beta değeri güzelce qrtıyordur. Yarına belli olacak inşallah. Hesaplarıma göre en az 140- 280 arası çıkması lazımBemimde Salı günü yaptırdığımda 36çıktı bugünde yaptırmam gerekiyor muş ikigünde bir yaptırılıyormuş ama ben beklememek istiyorum biraz daha geçsin diye
Teşekkür ederim.Benimde sat 13 ekim.Saglikla alalım bebislerimizi kucağımıza inşaallah.Hosbulduk sizin bebeginiz de hayirli olsun
Sat 12 ekim benim
Gözünaydin canım.Darisi başımıza.Sagol canin oyle bir korku atlattık ama smdik iyiyiz cok sukur bahaneyle kalp atisini gordum minnakimin :)
Amin canim inşllahGözünaydin canım.Darisi başımıza.
Hosgeldiniz.Hayirli olsun.Merhaba hanımlar, araniza yeni katılıyorum bu benim ikinci bebegim olacak nasipse 15 aylık bir oğlum var hepimize rahat bir hamilelik sureci diliyorum..
Teşekkur ederim sizin de hayırlı olsun bebeginizHosgeldiniz.Hayirli olsun.
Ben 5000lerde gördümBeta dün 6713 cıktı bu değer yarına daha da çıkarsa insallah kesenin görünme ihtimali var mi sizce. Sizler beta kaç iken görmüştünüz
Teşekkür ederim.Benimde sat 13 ekim.Saglikla alalım bebislerimizi kucağımıza inşaallah.
Merhaba hanımlar, araniza yeni katılıyorum bu benim ikinci bebegim olacak nasipse 15 aylık bir oğlum var hepimize rahat bir hamilelik sureci diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?