2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
evet ya bende aynı düşüncedeyim nasip olursa cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorum bakalım o günlere bi erelimde hayırlısıyla

Cinsiyet partisi mi eğlenceli bi şey gibi geliyor kulağa :) İnşallah hayırlısıyla.

Erkek çıkıyor.Oglumda da bakmıştım erkek yazıyordu.2 oğlan anası mi olucam ne.Ama oğlum da bende babası da kız istiyoruz Allah nasip ederse.Hayirlisini diliyoruz tabiki öncelikle de

Benim de arkadaşımın 1.5 yaşında kızı var, o da hamileyken bakmıştı kız yazıyordu çin takvimine göre. Yani neden doğru olmasın :) Tabii ki önce hayırlısı 1 kız 1 erkek ister tabi insan. Bakarsın 3. de kız oluverir :)

Çin Rus Japon kız çıkıyor benimki :)

Canlar doktordan çıktım çok şükür kalp atisini duyduk gördük. 6+3deymisim Bugünlere bin şükür.

Progesteron muydu o ilactan bana da verdi bir ilac daha alicam. Icmedigim kadar ilac içiyorum bu dönemde. Şifa olur inşallah. Muayeneye de 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Benden bilgiler bu kadar şimdilik

Yaa çok güzel fikirmiş <3 Amin inşallah Allah gönlüne göre versin. Çok da bi şey kalmadı sanki :) Aramızda 1 gün var ben yarın 7+0 oluyorum, sen de bir sonraki gün sanırım. 6-7 hafta falan kalmış oluyor sanırım cinsiyet öğrenmeye. Biz gün saydığımız için geçmiyor tabi o ayrı da.

maşallah canımmmm darısı başımızaa

Maşallah canım çok şükür. USG'ye göre mi 6+3? Normalde kaç günlük canım?

. gözün Aydın canım :))

evet canım cumartesiden cumartesiye haftam doluyor :) 15. 16. haftada nasip olursa çağırır heralde
bu arada erkek olursa ben kız olursa eşim koyucak adını bakalım kararsızız ama eymen ve nisa isimlerine yakınız kısmet inşallah yaşarız hepsini

Evet geçmiyor yaaa zaman geçmiyor

Evet geçmiyor yaaa zaman geçmiyor

Biz de bir türlü bi isim düşünemedik, karar veremedik. Bir de daha önceki düşüğümde eşimle her gün gebelik hesaplamadan bakıp "aa susam kadarmış aa mercimek kadar olmuş" diye seviniyorduk kendi kendimize :) Bu hamileliğimde de eşim biz nazar değdirdik öyle şeyler konuşmayalım sadece dua edelim diyor nasıl korktuysa garibim. Benim sızlanmalarım dışında hiç söz etmiyoruz bile. Zaten ailelerimize bile söylemedik daha kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.

bizde söylemedik :) pazartesi günü sölicez sanırım ailelere

Normalde 7+5 deyim. Benim geç döllenme o yüzden ultrason sonucumu bekledim gün belirtmek icin. 6+3 çıktı. Iyi olsunda pitircigim

Her şey yolunda olsun da. Benim de geç döllenme sanırım 5+6da gebelik kesem minicikti 4mm. Şu an SAT'a göre 6+6yım haftaya çarşamba gideceğim bakalım inşallah bende de her şey yolundadır.

Beta dün 6713 cıktı bu değer yarına daha da çıkarsa insallah kesenin görünme ihtimali var mi sizce. Sizler beta kaç iken görmüştünüz

Pqzartrsi 35 çıktı bakalım cuma günü gidecem değerlerime bakmaya. Hesaplarıma göre son ilişkiden 11 gün sonra 35 çıktı. Bugün de normalde adet görme günümdü
Bemimde Salı günü yaptırdığımda 36çıktı bugünde yaptırmam gerekiyor muş ikigünde bir yaptırılıyormuş ama ben beklememek istiyorum biraz daha geçsin diye

bizde söylemedik :) pazartesi günü sölicez sanırım ailelere

Ben de kalp atışından sonra biraz daha beklesem mi diye bile düşünüyorum hala korkuyorum daha öncekinde çok üzüldüler çünkü.
Bir de benim kayınvalidemlerin çevresinde çok fazla çocuğu olamayan, düşüğü olup çocuk sahibi olamayanlar var, Allah herkese hayırlısını versin. Hemen öyle düşünmeye başlarlar diye korkuyorum çünkü bu konuların iması dahi rahatsız ediyor. Hani kötü anlamda bi şey dedikleri yok Allah var ama belki de ben alınganlık yapıyorum bilmiyorum.

canım hassas noktamız evet ama şöyle bişey var aileler bilsin ki yardımcı olabilsinler bişey olduğunda gelsinler ki bide bizim önümüzde hayırlı işimiz var görümcem sözlendi nişanı olcak herşeye beni dahil ediyolar bu güzel bişey ama ben yorulmamak için çabalıyorum haberleri olsa öyle yapmazlar en azından ben sölicem beraber aşarız herşey Allahtan Allah razı olsun hem ailem hem eşimin ailesi konusunda çok şanslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…