AY İNŞALLAH GÖRÜRÜZ KALP ATIŞINI DA DUYARIZ BEN SABAH DEVLET HASTANESINE GIDICEM ÖĞLEDEN SONRA ÖZELE GİDİCEM
kalp atışı için çok minnaklar inşallah 1 hafta 10 gün sonrada onu görürüz canım hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AY İNŞALLAH GÖRÜRÜZ KALP ATIŞINI DA DUYARIZ BEN SABAH DEVLET HASTANESINE GIDICEM ÖĞLEDEN SONRA ÖZELE GİDİCEM
benimde pazartesi biraz küçük benim geç olmuş. gamsız olacak diye düşünüyorum:) pazartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum bakalım artık düşünmemeye çalışıyorum ama ne mümkün:) internetten videolar izlemeyi düşünüyorum bugün biraz.
henüz haftasını bilmiyorum aslında sat a göre 5+4 ama 3-4 haftalık sanırım kan değerime göre dün beta 226,2 çıktı :) tabi kese falan yok ortada. pazartesi kese görme umuduyla gidicem. kalp atışı falan 7. haftada oluyor sanırım ona biraz daha var.kaç haftalık hamilesin :)
henüz haftasını bilmiyorum aslında sat a göre 5+4 ama 3-4 haftalık sanırım kan değerime göre dün beta 226,2 çıktı :) tabi kese falan yok ortada. pazartesi kese görme umuduyla gidicem. kalp atışı falan 7. haftada oluyor sanırım ona biraz daha var.
geç döllenme dedi doktorum da hatta 2 gün geçtiğinde yaptığım testte negatif çıkmıştı. 8. günde yaptığımde direk pozitif çıktı:) artık büyüsün diye bekliyorum. haftası o kadar dert değil. iyi olsun bu sefer beni bırakmasın da.kan değerine göre değerlendirmiyo hafta aralığını hiç bi doktor canım ama tabiki geç döllenme olabilir hayırlısı geç olsunda sağlıklı olsun :)
geç döllenme dedi doktorum da hatta 2 gün geçtiğinde yaptığım testte negatif çıkmıştı. 8. günde yaptığımde direk pozitif çıktı:) artık büyüsün diye bekliyorum. haftası o kadar dert değil. iyi olsun bu sefer beni bırakmasın da.
youtube dan anneee tv diye bi kanal var ceyda düvenci nin kanalı videolarını çok beğendim tavsiye ederim güzel önerileri oluyorİNŞALLAH biz onları üzmicez onlarda bizi üzmicek annesi kavuşucaz meleklerimize
Her ay aynı 29 uKaç günde bir adet oluyosun
Kese 5.haftada belli oluyosa bi defadan bi kaç daha bekleyip gideyimkese için ne zaman gideceksin canım belli mi
Belli 2.çizgi var fakat 1.çizgi kadar net değilsilik çıktıysa hemen sağlık ocağında koş bi tahlil yaptır bence. benim görünmüyordu hatta eşim farketti hafif var sanki diye. pozitif çıkmıştı. hadi hayırlısı olsun canım
Merhabalar,
Sat 27 eylül bat 23 ekim ben de varım.
Adetimden 1 gün önce öğrendim ev tipi testle. Beta hcg testini de 25 ekimde yapmıştık. Sonra bu haftasonu memlekete gidelim dedik malum tatil de vardı. 27 si kanama geçirdim. Acilde tekrar b-hcg bakıldı. Değerim arttığı için progestana başladık. Çok garipmiş bu duygular. İlk gebeliğim o kadar rahat ve sorunsuz geçmişti ki bazen bazı şeyler bizi teğet geçiyor sanıyoruz galiba. Her neyse dün kontrolde bebeği alttan gördüler. İçeride minnacık bir şeyin pıtı pıtı kalbi atıyor... ben kaybettim sanıyordum. O benden vaz geçmemiş hala benimle. Hocam garanti veremem bekleyeceğiz dedi. Kesenin şekli ve yerleşimi tam istenilen değilmiş. Hatta çıkarken gebeliğin devam ederse haftaya perşembe kontrole gel dedi... şimdilik sizinleyim ben. Emaneten.
Sağlıcakla tamamlayalım bu süreci, amiin
ilk çizgi kadar net olmuyor zaten. için rahat etsin canım 1buçuk saate öğrenirsin zaten. bende merakla bekliyorum güel haberleriniBelli 2.çizgi var fakat 1.çizgi kadar net değil
Teşekkür ederimbenımle berabersin kalbini temiz tut rabbım hayırlısını versın hayırlısını versın kafana takma pozıtıf duşun
youtube dan anneee tv diye bi kanal var ceyda düvenci nin kanalı videolarını çok beğendim tavsiye ederim güzel önerileri oluyor
Her ay aynı 29 u
5 5.5 haftalıkken görünüyo canım evetKese 5.haftada belli oluyosa bi defadan bi kaç daha bekleyip gideyim
İnşallah bırakmaz bebişin seninle kalır stres yapma Rabbim isterse herşey mümkün inşallah sağlıkla gelsinMerhabalar,
Sat 27 eylül bat 23 ekim ben de varım.
Adetimden 1 gün önce öğrendim ev tipi testle. Beta hcg testini de 25 ekimde yapmıştık. Sonra bu haftasonu memlekete gidelim dedik malum tatil de vardı. 27 si kanama geçirdim. Acilde tekrar b-hcg bakıldı. Değerim arttığı için progestana başladık. Çok garipmiş bu duygular. İlk gebeliğim o kadar rahat ve sorunsuz geçmişti ki bazen bazı şeyler bizi teğet geçiyor sanıyoruz galiba. Her neyse dün kontrolde bebeği alttan gördüler. İçeride minnacık bir şeyin pıtı pıtı kalbi atıyor... ben kaybettim sanıyordum. O benden vaz geçmemiş hala benimle. Hocam garanti veremem bekleyeceğiz dedi. Kesenin şekli ve yerleşimi tam istenilen değilmiş. Hatta çıkarken gebeliğin devam ederse haftaya perşembe kontrole gel dedi... şimdilik sizinleyim ben. Emaneten.
Sağlıcakla tamamlayalım bu süreci, amiin
ona da bakayım bakalım. fazla bilgiden zarar gelmez:) bana da zaman geçirecek şeyler bulurum. sende bi göz gezdir istersen dediğim yere.ben Banu çiftçiyi dinliyorum nedir nasıldır makaleleri falan çok güzel
denk geldikçe izliyorum bende bakarım canım onada mutlakaona da bakayım bakalım. fazla bilgiden zarar gelmez:) bana da zaman geçirecek şeyler bulurum. sende bi göz gezdir istersen dediğim yere.