Kızlar Allah affetsin eşimle karar aldık kalp atışını duymadan ailelere söylemek yok diye bu süre zarfında yemek yapamıyorum ne halim oluyo nede midem kaldırıyo ocak bozuldu diye yalan söyledik dışardan yemek yemek içimiz dışımıza çıktı kaynanamda yiyoruz şimdi
tavsiye için teşekkür ederim ...kabızlıktan 5 aylık hamile gibi geziyorum :) 156 boyla 66 kg ... yakında top gibi olacağım sanırım ... enim boyumdan geniş olacak :)
Kızlar Allah affetsin eşimle karar aldık kalp atışını duymadan ailelere söylemek yok diye bu süre zarfında yemek yapamıyorum ne halim oluyo nede midem kaldırıyo ocak bozuldu diye yalan söyledik dışardan yemek yemek içimiz dışımıza çıktı kaynanamda yiyoruz şimdi
Sevgili hamiş arkadaşlarım benim bir derdim var.Çok kilolu hamile kaldım.Son bir senedir uğraştım kilo vermek için başaramadım.Bi ara antidepresan kullandım ilaçlardan sonra kilo aldım baya.Sonra da veremedim.Diyetisyene gitmeli miyim simdi?Oğlumda gitmiştim liste veremem hamilelere vermiyorum dedi şaşırmıştım çok.Elimde listeyle yiyeceğim içeceğim belli olunca konsantre olabiliyorum.Çok kilo almak istemiyorum korkuyorum.
Bende de bi uyku hali var. akşam çok uyandım uyurken niye böyle oldu bilmiyorum ama artık her şey olabilir modundayım:) saat yine 3 e geliyor iğne saatı gelio korkuom
Bende de bi uyku hali var. akşam çok uyandım uyurken niye böyle oldu bilmiyorum ama artık her şey olabilir modundayım:) saat yine 3 e geliyor iğne saatı gelio korkuom
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım acısını bebişin doğunca unuttursun evet bende uyu uyan uyu uyan oldu bütün gece bide bizim oğlan sağolsun mırmır mırmır sev beni diye yanımdan ayrılmadı bütün gece
Kızlar hepinize hayırlı doğumlar inşallah sağ salim kavuşun yavrularınıza. Benim de sat 17 ekim. Sağlık ocağında test yaptırdım hemşire tebrikler hamilesiniz dedi bat yarın ama çizgi bana silik geliyor. Bi bakar mısınız. İnşallah ben de temmuz annesi olucam
Eki Görüntüle 2205508
Kızlar hepinize hayırlı doğumlar inşallah sağ salim kavuşun yavrularınıza. Benim de sat 17 ekim. Sağlık ocağında test yaptırdım hemşire tebrikler hamilesiniz dedi bat yarın ama çizgi bana silik geliyor. Bi bakar mısınız. İnşallah ben de temmuz annesi olucam