2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim annem tedaviyi biliyordu sağolsun çok desten oldu o zaten biliyordu sonucu. Pazar günü de içim rahat etmedi kv ye söyledik.

Benim annem tedaviyi biliyordu sağolsun çok desten oldu o zaten biliyordu sonucu. Pazar günü de içim rahat etmedi kv ye söyledik.
ne güzel siz kurtulmuşsunuz bizim içimiz içimiz yiyor ama bi bakımada iyi oldu nasip olursa 7+2de olucam biraz daha büyümüş olcak

Bizde aynı kararı aldık canım.Bazen dışardan bazen kahvaltı.Bazen esim yapıyor.İdare ediyoruz.Daha keseyi bile görmedik

Sevgili hamiş arkadaşlarım benim bir derdim var.Çok kilolu hamile kaldım.Son bir senedir uğraştım kilo vermek için başaramadım.Bi ara antidepresan kullandım ilaçlardan sonra kilo aldım baya.Sonra da veremedim.Diyetisyene gitmeli miyim simdi?Oğlumda gitmiştim liste veremem hamilelere vermiyorum dedi şaşırmıştım çok.Elimde listeyle yiyeceğim içeceğim belli olunca konsantre olabiliyorum.Çok kilo almak istemiyorum korkuyorum.

Bende de bi uyku hali var. akşam çok uyandım uyurken niye böyle oldu bilmiyorum ama artık her şey olabilir modundayım:) saat yine 3 e geliyor iğne saatı gelio korkuom
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım acısını bebişin doğunca unuttursun evet bende uyu uyan uyu uyan oldu bütün gece bide bizim oğlan sağolsun mırmır mırmır sev beni diye yanımdan ayrılmadı bütün gece

Bugün bende acayip bir hal çar elim ayağım titriyor, bayılacakmış gibi bir his. Arada yokluyor beni. Onun dışında iyiyim

Hayırlı olsun canım. Adetten önce öğrenmişsin çizgi normal bence. Hayırla sağlıkla ilerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…