2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allah razi olsun cok korktum zeka geriligi falan diyince ne biliyim ama varmis demek boyle durum Allah razi olsun cevap veren herkesten iyiki varsiniz

Arkadaşlar dün keseyi gördüm henüz yolk sac kesesi oluşmamış. Haftaya Pazartesi tekrar gideceğim. Sat 8 Ekim transferim 25 Ekim. Kese 6,5 mm. Ama doktoruma kaç haftalık olarak hesaplayacağımı sormayı unuttum

tavsiye için teşekkür ederim ...kabızlıktan 5 aylık hamile gibi geziyorum :) 156 boyla 66 kg ... yakında top gibi olacağım sanırım ... enim boyumdan geniş olacak :)

Bende ananas suyu almıştık tamegin var bir bardak ac karnına içtim güzel bağırsak çalıştırıyor canım
selam ,
Eşim ananas düşük yapar diye yedirmiyor . 3 kere canım ananas istemişti migrosa gidince . her seferinde ananas Malasayda düşük yapmak için kullanılır dedi

selam ,
Eşim ananas düşük yapar diye yedirmiyor . 3 kere canım ananas istemişti migrosa gidince . her seferinde ananas Malasayda düşük yapmak için kullanılır dedi
Evet canım bende duyuyorum bazıları da iyi diyor ama bir defa bilmeden içmiştim yoksa bende meyvesini alacaktım sonra vazgeçtim

Herkese teşekkür ederim . Çok heyecanlıyım . Eşimle kız mı erkek mi geliyor diye her gün merak içinde bekliyoruz. Duyduklarıma göre canı turşu , tulzu şeyleri çok isteyenlerde kız, tatlı yada et isteyenlerde erkek olur muş .ben çok turşu yiyorum . yeyince de çok multu oluyorum.

selam ,
Canım ben tüp bebekle hamile kaldım. Bana da drum tutunmayı kolaylaştırdın diye ananas ve havuç tavsiye etti. Hatta ananasın suyunu bulursan daha iyi olur dedi. Ben en baştan beri yiyorum günde bir iki dilim. Her şeyin fazlası zarar bence

kızlar doktora gitmeme 2 gün kaldı merak heyecan had safhada bende. endişeyi saymıyorum bile.
neyse uğraş olsun diye hayatımdaki zararlı kimyasallardan uzaklaşma ile ilgili şeyler okuyup araştırıyorum zaman geçsin diye. sizin gebelikten sonra değiştirdiğiniz herhangi bir ürün var mı?

Evet canım bende duyuyorum bazıları da iyi diyor ama bir defa bilmeden içmiştim yoksa bende meyvesini alacaktım sonra vazgeçtim
Benim bir arkadaşım diyetisyene gidiyor kilo vermek için. İlk başta doktoru ona hep ananas yazıyordu. Toksinleri mi atıyor yada yağlarımı yakıyor, belki de bağırsaklara iyi çalıştırıyordur . Çünkü arkadaş baya uzun zaman menüsünde tuttu. 6 ayda sadece diyetle 20 kg kadar verdi . bende 25 kasımdan sonra aynı diyetisyene gitmeye başlayacağım . Gebeler için güzel diyet menüsü hazırlar diye düşünüyorum. uzman sonuçta :) ( diyetisen Yağmur Taş )

Canım yaklaşık dört yıldır bunun için uğraşıyorum. Son zamanlarda vikingin toksik kimyasal içermeyen ve vegan olan temizlik ürünleri favorim. Çamaşır deterjanı olarak eti matik alıyorum. Bulaşık makinesi deterjanına çare arıyordum u green clean var hem doğal hem Türk malı onu almayı planlıyorum

ben gelelikten sonra tamamen instagram kullanmayı bıraktım :) önceden günümün yarısı instagramda harcardım . şimdi 13 günüdür hiç ilgimi çekmiyor :)

Kızlar Allah affetsin eşimle karar aldık kalp atışını duymadan ailelere söylemek yok diye bu süre zarfında yemek yapamıyorum ne halim oluyo nede midem kaldırıyo ocak bozuldu diye yalan söyledik dışardan yemek yemek içimiz dışımıza çıktı kaynanamda yiyoruz şimdi

deterjanlarda henüz tam bir geçiş sağlayamadım ama oldukça az kullanmaya çalışıyorum. çoğunlukla kişisel bakım ile ilgili şeylerde bende son 2 - 3 aydır bir geçiş yaşamaya çalışıyorum.

ben gelelikten sonra tamamen instagram kullanmayı bıraktım :) önceden günümün yarısı instagramda harcardım . şimdi 13 günüdür hiç ilgimi çekmiyor :)
ayy hadi darısı başıma. bende daha çok sardım sanki kafam meşkul olsun diye çok bakınıyorum sanırım.

bizimde bi ailelerimiz bilmiyor neredeyse:) eşim sağolsun dün iş yerindeki arkadaşlara da dolaylı yoldan söylemiş/söylemek zorunda kalmış milet uyanık anlamış tabi. o kadar herkes biliyor. bi aileler kaldı onlarada söylesek mi dedim hemen tlf aldı annesine söylemek için. çok hevesli söylemeye. neyse perşembeye az kaldı diye bekletiyorum.

ay herkes bana hamile misin diye sormaya başladı ne alakası var diyorum ne bilim öyle geliyo yüzünden halinden diyolar bende pazartesiye kadar beklemek zorundayım çatlıyorum haberi vermek için ama yapıcak bişey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…