2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayırlı olsun benim de böyle çıkmıştı adetten 6-7 gün önce.Kan testi ile onaylatabilirsiniz.

bata göre gayet normal canım hayırlı uğurlu olsun inşallah kan testini iki gün sonra tekrar edip kesinleştirebilirsin iyi düşün iyi olsun :)

İnsaallah canım ya.Boyle şeyler duymaya ihtiyacım var.Oglumda da kiloluydum bu kadar olmasa da.8 kilo almıştım.Saglikli bir hamilelik geçirmiştim.İnsaallah yine öyle olur.Elimden geleni yapicam inşallah.

İnsaallah canım ya.Boyle şeyler duymaya ihtiyacım var.Oglumda da kiloluydum bu kadar olmasa da.8 kilo almıştım.Saglikli bir hamilelik geçirmiştim.İnsaallah yine öyle olur.Elimden geleni yapicam inşallah.
Hiç korkma hatta doğumdan sonra daha çok kilo vereni bile duydum yeterki sağlığın iyi olsun kilo nedir ki sağlıklı şeylerle hayatını devam ettir öyle bi şart koy kendine inan almazsın doğumdan sonrada emzirmeydi koşuşturmaydı zaten verilir bebişin ve sen iyi ol yeter :)

tavsiye için teşekkür ederim ...kabızlıktan 5 aylık hamile gibi geziyorum :) 156 boyla 66 kg ... yakında top gibi olacağım sanırım ... enim boyumdan geniş olacak :)
Kisa ve sisko grubuna selam olsun bende 163 boyla 65 kiloyla hamile kalan bir anne adayi olaraktan benide yakinda topaç gibi cevircekler tatlim uzulme yanliz degilsin

Banada soruyor herkes yuzum sismis oyle diyorlar yok kiz diom kilo o kilo :)

Canim hamilelere de liste yapan doktorlar var bnce arastir cunku kilolu hamilelere zaten diyetisyen oneriyorlar bnde düşünüyorum gitmeyi

hahahaha beklediklerinden zarda atıyo olabilirler heralde denk gelirse

Gayetvbelli canim hadi gozun aydin betaya baktir bence hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…