Hayırlı olsun benim de böyle çıkmıştı adetten 6-7 gün önce.Kan testi ile onaylatabilirsiniz.Eki Görüntüle 2205508 Kızlar hepinize hayırlı doğumlar inşallah sağ salim kavuşun yavrularınıza. Benim de sat 17 ekim. Sağlık ocağında test yaptırdım hemşire tebrikler hamilesiniz dedi bat yarın ama çizgi bana silik geliyor. Bi bakar mısınız. İnşallah ben de temmuz annesi olucam
90 kg.kaç kilosun canım ?
Dua et canım hepimiz kötü anlar yaşadık ama Allah büyük. Bu sefer sağlıklı olsun inşallahİnşallah sağlıklıdır. Daha önce kimyasal geçirdim o kadar korkuyorum ki... dualarınızı eksik etmeyin
arkadaşım seksenyedi-doksanla hamile kaldı 11 kilo aldı sadece ve doğumdan sonra verdi sağlıklı beslenirsen çok ekmek pilav makarna tatlı gibi şeyler tüketmezsen almazsın canım inşallah sağlıkla geçer90 kg.
bata göre gayet normal canım hayırlı uğurlu olsun inşallah kan testini iki gün sonra tekrar edip kesinleştirebilirsin iyi düşün iyi olsun :)Eki Görüntüle 2205508 Kızlar hepinize hayırlı doğumlar inşallah sağ salim kavuşun yavrularınıza. Benim de sat 17 ekim. Sağlık ocağında test yaptırdım hemşire tebrikler hamilesiniz dedi bat yarın ama çizgi bana silik geliyor. Bi bakar mısınız. İnşallah ben de temmuz annesi olucam
arkadaşım seksenyedi-doksanla hamile kaldı 11 kilo aldı sadece ve doğumdan sonra verdi sağlıklı beslenirsen çok ekmek pilav makarna tatlı gibi şeyler tüketmezsen almazsın canım inşallah sağlıkla geçer
Benim 6 gün önce falan silik çıkıp koyulaşsaydı çok sevincektim. Ama şimdi çok sevinemiyorum biraz daha vakit lazım sanırımHayırlı olsun benim de böyle çıkmıştı adetten 6-7 gün önce.Kan testi ile onaylatabilirsiniz.
Teşekkür ederim inşallah aranıza katılmak nasip olurbata göre gayet normal canım hayırlı uğurlu olsun inşallah kan testini iki gün sonra tekrar edip kesinleştirebilirsin iyi düşün iyi olsun :)
Hiç korkma hatta doğumdan sonra daha çok kilo vereni bile duydum yeterki sağlığın iyi olsun kilo nedir ki sağlıklı şeylerle hayatını devam ettir öyle bi şart koy kendine inan almazsın doğumdan sonrada emzirmeydi koşuşturmaydı zaten verilir bebişin ve sen iyi ol yeter :)İnsaallah canım ya.Boyle şeyler duymaya ihtiyacım var.Oglumda da kiloluydum bu kadar olmasa da.8 kilo almıştım.Saglikli bir hamilelik geçirmiştim.İnsaallah yine öyle olur.Elimden geleni yapicam inşallah.
İnşallah Allah yüzümüzü güldürsün bu defaDua et canım hepimiz kötü anlar yaşadık ama Allah büyük. Bu sefer sağlıklı olsun inşallah
İnşallah hayırlısıyla geliceksin öyle hissediyorumTeşekkür ederim inşallah aranıza katılmak nasip olur
Kisa ve sisko grubuna selam olsun bende 163 boyla 65 kiloyla hamile kalan bir anne adayi olaraktan benide yakinda topaç gibi cevircekler tatlim uzulme yanliz degilsintavsiye için teşekkür ederim ...kabızlıktan 5 aylık hamile gibi geziyorum :) 156 boyla 66 kg ... yakında top gibi olacağım sanırım ... enim boyumdan geniş olacak :)
Banada soruyor herkes yuzum sismis oyle diyorlar yok kiz diom kilo o kilo :)ay herkes bana hamile misin diye sormaya başladı ne alakası var diyorum ne bilim öyle geliyo yüzünden halinden diyolarbende pazartesiye kadar beklemek zorundayım çatlıyorum haberi vermek için ama yapıcak bişey yok :)
tövbe ya nerden anlıyolarsaBanada soruyor herkes yuzum sismis oyle diyorlar yok kiz diom kilo o kilo :)
Canim hamilelere de liste yapan doktorlar var bnce arastir cunku kilolu hamilelere zaten diyetisyen oneriyorlar bnde düşünüyorum gitmeyiSevgili hamiş arkadaşlarım benim bir derdim var.Çok kilolu hamile kaldım.Son bir senedir uğraştım kilo vermek için başaramadım.Bi ara antidepresan kullandım ilaçlardan sonra kilo aldım baya.Sonra da veremedim.Diyetisyene gitmeli miyim simdi?Oğlumda gitmiştim liste veremem hamilelere vermiyorum dedi şaşırmıştım çok.Elimde listeyle yiyeceğim içeceğim belli olunca konsantre olabiliyorum.Çok kilo almak istemiyorum korkuyorum.
Hic sorma yaaa milletin kalp gozu mu acik neee bnm bi musterim vardi agdaya geliyordu dha nisanliydi gelin agdasini da bn yapmistim o zmn gobegi cok sisti kiz evlendikten 4 ay sonra dogum yapti megersem nisanliyken hamile kalmos bn onu bile anlamamisim yani düşün :) :)tövbe ya nerden anlıyolarsa
hahahaha beklediklerinden zarda atıyo olabilirler heralde denk gelirseHic sorma yaaa milletin kalp gozu mu acik neee bnm bi musterim vardi agdaya geliyordu dha nisanliydi gelin agdasini da bn yapmistim o zmn gobegi cok sisti kiz evlendikten 4 ay sonra dogum yapti megersem nisanliyken hamile kalmos bn onu bile anlamamisim yani düşün :) :)
Gayetvbelli canim hadi gozun aydin betaya baktir bence hemen :)Eki Görüntüle 2205508 Kızlar hepinize hayırlı doğumlar inşallah sağ salim kavuşun yavrularınıza. Benim de sat 17 ekim. Sağlık ocağında test yaptırdım hemşire tebrikler hamilesiniz dedi bat yarın ama çizgi bana silik geliyor. Bi bakar mısınız. İnşallah ben de temmuz annesi olucam
Dogru canim tuzladayim ben yakinim pendige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?