- 3 Şubat 2016
- 1.106
- 1.340
- 83
Canım 4+4 te gördüm benArkadaşlar şu an 4+2 deyim.Cuma günü 4+6 olucam.Kese için gitmeli miyim?Yoksa pazartesiyi mi beklemeliyim?Benimle aynı haftada olanlar keseyi ne zaman gördünüz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 4+4 te gördüm benArkadaşlar şu an 4+2 deyim.Cuma günü 4+6 olucam.Kese için gitmeli miyim?Yoksa pazartesiyi mi beklemeliyim?Benimle aynı haftada olanlar keseyi ne zaman gördünüz?
Allah razi olsun cok korktum zeka geriligi falan diyince ne biliyim ama varmis demek boyle durum Allah razi olsun cevap veren herkesten iyiki varsinizBen troid hastasiyim kizima hamile kalmadan önce de vardi ama düşüktü benim onur boyu ilaç kullanmam gerek ailede var çünkü.
Neyse kizimda 100 mg levetirin içmeme rağmen ilk 3 ayda tsh 22 ye cikmisti cok korktum kizima birsey olacak die sonra kontrol altına aldık.
Bu hamileliğinde de gecen hafta deger 1de olmasına rağmen doktor 150 mg devam et dedi gebelikte bebek ilk üç ay annenin tsh hormonunu aldığı için yükselir dedi bende 150 içiyorum 3 hafta sonra tekrar kan verecegim bakalim deger nekadar olmuş korkma 3 cok korkulacak rakam değil
Sat a göre degıl ultrasona göre devam edecekmişiz doktor bna bu sekılde söyledı sata göre benım 5+2 ama ultrasonda 4+0Ben sata gore 4+6 yim ama usg de 4+0 cikti ve gorundu
Karından bakıldı.Senin karindan mi bakıldı cnm yoksa alttan mi
tavsiye için teşekkür ederim ...kabızlıktan 5 aylık hamile gibi geziyorum :) 156 boyla 66 kg ... yakında top gibi olacağım sanırım ... enim boyumdan geniş olacak :)ilk gebeliğimde benimde kabızlıj problemim vardı.ayrıca ayaklarım ve sırtım çok ağrıyordu doktor ağrılarım için magnezyum toz yazdı hem ağrılarımı hafifletiyordu hemde gece yatanda içtiğimde sabah hemen dışarı çıkabiliyordum.bi kaç gün üst üste kullandım ondan sonra sadece ağrım olanda kullanıyordum.bu ilacın çeşitli tatlarıda var limonlu portakallı filan
selam ,Bende ananas suyu almıştık tamegin var bir bardak ac karnına içtim güzel bağırsak çalıştırıyor canım
Evet canım bende duyuyorum bazıları da iyi diyor ama bir defa bilmeden içmiştim yoksa bende meyvesini alacaktım sonra vazgeçtimselam ,
Eşim ananas düşük yapar diye yedirmiyor . 3 kere canım ananas istemişti migrosa gidince . her seferinde ananas Malasayda düşük yapmak için kullanılır dedi
Canım ben tüp bebekle hamile kaldım. Bana da drum tutunmayı kolaylaştırdın diye ananas ve havuç tavsiye etti. Hatta ananasın suyunu bulursan daha iyi olur dedi. Ben en baştan beri yiyorum günde bir iki dilim. Her şeyin fazlası zarar benceselam ,
Eşim ananas düşük yapar diye yedirmiyor . 3 kere canım ananas istemişti migrosa gidince . her seferinde ananas Malasayda düşük yapmak için kullanılır dedi
Benim bir arkadaşım diyetisyene gidiyor kilo vermek için. İlk başta doktoru ona hep ananas yazıyordu. Toksinleri mi atıyor yada yağlarımı yakıyor, belki de bağırsaklara iyi çalıştırıyordur . Çünkü arkadaş baya uzun zaman menüsünde tuttu. 6 ayda sadece diyetle 20 kg kadar verdi . bende 25 kasımdan sonra aynı diyetisyene gitmeye başlayacağım . Gebeler için güzel diyet menüsü hazırlar diye düşünüyorum. uzman sonuçta :) ( diyetisen Yağmur Taş )Evet canım bende duyuyorum bazıları da iyi diyor ama bir defa bilmeden içmiştim yoksa bende meyvesini alacaktım sonra vazgeçtim
Canım yaklaşık dört yıldır bunun için uğraşıyorum. Son zamanlarda vikingin toksik kimyasal içermeyen ve vegan olan temizlik ürünleri favorim. Çamaşır deterjanı olarak eti matik alıyorum. Bulaşık makinesi deterjanına çare arıyordum u green clean var hem doğal hem Türk malı onu almayı planlıyorumkızlar doktora gitmeme 2 gün kaldı merak heyecan had safhada bende. endişeyi saymıyorum bile.
neyse uğraş olsun diye hayatımdaki zararlı kimyasallardan uzaklaşma ile ilgili şeyler okuyup araştırıyorum zaman geçsin diye. sizin gebelikten sonra değiştirdiğiniz herhangi bir ürün var mı?
ben gelelikten sonra tamamen instagram kullanmayı bıraktım :) önceden günümün yarısı instagramda harcardım . şimdi 13 günüdür hiç ilgimi çekmiyor :)kızlar doktora gitmeme 2 gün kaldı merak heyecan had safhada bende. endişeyi saymıyorum bile.
neyse uğraş olsun diye hayatımdaki zararlı kimyasallardan uzaklaşma ile ilgili şeyler okuyup araştırıyorum zaman geçsin diye. sizin gebelikten sonra değiştirdiğiniz herhangi bir ürün var mı?
deterjanlarda henüz tam bir geçiş sağlayamadım ama oldukça az kullanmaya çalışıyorum. çoğunlukla kişisel bakım ile ilgili şeylerde bende son 2 - 3 aydır bir geçiş yaşamaya çalışıyorum.Canım yaklaşık dört yıldır bunun için uğraşıyorum. Son zamanlarda vikingin toksik kimyasal içermeyen ve vegan olan temizlik ürünleri favorim. Çamaşır deterjanı olarak eti matik alıyorum. Bulaşık makinesi deterjanına çare arıyordum u green clean var hem doğal hem Türk malı onu almayı planlıyorum
ayy hadi darısı başıma. bende daha çok sardım sanki kafam meşkul olsun diye çok bakınıyorum sanırım.ben gelelikten sonra tamamen instagram kullanmayı bıraktım :) önceden günümün yarısı instagramda harcardım . şimdi 13 günüdür hiç ilgimi çekmiyor :)
bizimde bi ailelerimiz bilmiyor neredeyse:) eşim sağolsun dün iş yerindeki arkadaşlara da dolaylı yoldan söylemiş/söylemek zorunda kalmış milet uyanık anlamış tabi. o kadar herkes biliyor. bi aileler kaldı onlarada söylesek mi dedim hemen tlf aldı annesine söylemek için. çok hevesli söylemeye. neyse perşembeye az kaldı diye bekletiyorum.Kızlar Allah affetsin eşimle karar aldık kalp atışını duymadan ailelere söylemek yok diye bu süre zarfında yemek yapamıyorum ne halim oluyo nede midem kaldırıyo ocak bozuldu diye yalan söyledik dışardan yemek yemek içimiz dışımıza çıktı kaynanamda yiyoruz şimdi
ay herkes bana hamile misin diye sormaya başladı ne alakası var diyorum ne bilim öyle geliyo yüzünden halinden diyolar bende pazartesiye kadar beklemek zorundayım çatlıyorum haberi vermek için ama yapıcak bişey yok :)bizimde bi ailelerimiz bilmiyor neredeyse:) eşim sağolsun dün iş yerindeki arkadaşlara da dolaylı yoldan söylemiş/söylemek zorunda kalmış milet uyanık anlamış tabi. o kadar herkes biliyor. bi aileler kaldı onlarada söylesek mi dedim hemen tlf aldı annesine söylemek için. çok hevesli söylemeye. neyse perşembeye az kaldı diye bekletiyorum.