- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
amin çok teşekkür ederim..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin çok teşekkür ederim..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
belli olmayabilir bence en iyisi kan vermek..onun için de erken gibi sizin..battan 1-2 gün önce kan verin daha ii olur..Benim bat 4 haziran çıksa çıkardı herhalde şimdiye kadar değil mi? Bu sabah test yaptım yine negatif gerçekten yoruldum artık beklemekten. Çok üzülüyorum((( Bugün 6 günüm kaldı çıksa çıkardı artık değil mi? Yumurtlama günü üzerinden de 10 gün geçti
cikmayabilir de ayni sekilde. en guzeli gecsin sonra yap ki tam emim olasin. kismet ins olur uzme kendiniBenim bat 4 haziran çıksa çıkardı herhalde şimdiye kadar değil mi? Bu sabah test yaptım yine negatif gerçekten yoruldum artık beklemekten. Çok üzülüyorum((( Bugün 6 günüm kaldı çıksa çıkardı artık değil mi? Yumurtlama günü üzerinden de 10 gün geçti
İnşallah canım:))Ay hayırlısı ile kavusuruz bu ay :)
Buldun mu doguracagin ayi yilibelli olmayabilir bence en iyisi kan vermek..onun için de erken gibi sizin..battan 1-2 gün önce kan verin daha ii olur..
bu kadar stres yapma daha var bat a , sürekli test yapıp canını sıkma relax:)Benim bat 4 haziran çıksa çıkardı herhalde şimdiye kadar değil mi? Bu sabah test yaptım yine negatif gerçekten yoruldum artık beklemekten. Çok üzülüyorum((( Bugün 6 günüm kaldı çıksa çıkardı artık değil mi? Yumurtlama günü üzerinden de 10 gün geçti
Hayırlı olsun gebelik kan değeriniz kaç çıktı 2 haftalık gözüküyor şuanda :)Buldun mu doguracagin ayi yili
Bende geleyim bari ins hamile olurum simdiden yerim ayrilsin
amin inşallah canım Allah im yüzüne baksın hepimizin de..Bende varım idrar da gebeyim henüz kan vermedim önceki bebeğim 23 haftalık doğdu rahim ağzı yetmezliği var bende o yüzden umarım bu gününde saatinde gelir ablası gibi terk etmez beni
Aminn canım inşallah senin ne zamanamin inşallah canım Allah im yüzüne baksın hepimizin de..
Ah bacim hamile degilim hamileysrmde daha bilmiyorum gun gun noluyomus okumak icin sat tarihini ekledimHayırlı olsun gebelik kan değeriniz kaç çıktı 2 haftalık gözüküyor şuanda :)
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahAh bacim hamile degilim hamileysrmde daha bilmiyorum gun gun noluyomus okumak icin sat tarihini ekledim
Maşallah inşallah artışlar güzel olur Yarın bende kan vericem inşallah benimki de artmıştır dün 132 çıkmıştı 2 haftalık dediler size kaç haftalık dediler75/150/382 iki gün de bir kan testi sonuçlarım... İnşallah güzel sonuçlanır
Allah herkesin dualarını kabul etsin
13mayıs ta aşılama oldum 3 mayıs adet tarihim İnternet ten baktım 4 hafta diyor cumartesi randevum var sorarım canım .. Senin en az 265 çıkması lazım... Batma ağrı filan hissediyor musunMaşallah inşallah artışlar güzel olur Yarın bende kan vericem inşallah benimki de artmıştır dün 132 çıkmıştı 2 haftalık dediler size kaç haftalık dediler
Var olmaZ olur mu bazen bi kasık sancısı hep hasta olucam zannediyorum içten içe bi korku var13mayıs ta aşılama oldum 3 mayıs adet tarihim İnternet ten baktım 4 hafta diyor cumartesi randevum var sorarım canım .. Senin en az 265 çıkması lazım... Batma ağrı filan hissediyor musun
Lekelenmem oldu benim pazar günü iğne yaptırdı hemen doktor kasık ağrım var halaVar olmaZ olur mu bazen bi kasık sancısı hep hasta olucam zannediyorum içten içe bi korku var