Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Kızlar sizinde son zamanlara doğru bebek hareketlerinde sayıca bi azalma var mı?Bayramın 1.gününden beri bi azalma var sanki .Hareket ediyor hissetmediğim bi saat olmuyo muhakkak her saat bi kıpırdıyo ama sanki azaldı gibi.Kontrolüm haftaya çarşamba beklesem mi yoksa acile mi gitsem acaba
Acile gidin mutlaka

Merhabalar bugun 39+0 im tatil sebebiyle acilden girip dogumhanede nst cekildim. Ebe biraz agrin cikti dedi fakat ben hic hissetmiyorum. Agrim ciktigi icin aciklik muayenesi yapti ama acikligimda cikmadi hala beklemedeyim. Acilmayi hizlandirmak icin neler yapabilirim

Sezaryenin zorlukları neler peki benim doktorumda sezaryene zorluyor ama şu an normal doğum olmaması için bir sebep de yok. Gerçekten dedikleri gibi sezaryen göbeği kalıyor mu
Zorluklari hemen ayaga kalkamiyosun dikislerde dolayi ama ben dogumdn onceki kiloma indim gobegimde eski haline döndü bende zaten gobek vardi 😁 normal doğumu denemek en mantiklisi önce bi deneyin belki cok kolay gecicek sezeryana gerek kalmicak

Zorluklari hemen ayaga kalkamiyosun dikislerde dolayi ama ben dogumdn onceki kiloma indim gobegimde eski haline döndü bende zaten gobek vardi 😁 normal doğumu denemek en mantiklisi önce bi deneyin belki cok kolay gecicek sezeryana gerek kalmicak
Ben normal istiyorum zaten de doktor sezaryen konusunda baskı yapıyor

Kızlar sizinde son zamanlara doğru bebek hareketlerinde sayıca bi azalma var mı?Bayramın 1.gününden beri bi azalma var sanki .Hareket ediyor hissetmediğim bi saat olmuyo muhakkak her saat bi kıpırdıyo ama sanki azaldı gibi.Kontrolüm haftaya çarşamba beklesem mi yoksa acile mi gitsem acaba
Son haftalarda yerleri daraldığı için daha az hareket olabiliyormuş. Yine de haftaya kadar beklemeyin isterseniz bir gidin

Kızlar bende döndüm doktordan. Çok şükür protein kaçağı yokmuş. Sağ ayağımın daha çok şiş olmasının sebebi bebek hep sağda Benım, onun baskısından dedi.
İçim rahat etsin diye tahlil de verdim ben. Temiz çıktı.
Nst de sancım yok yarın 36. Haftaya giriyoruz 🙏 bebek 1,5 hafta önde 1 Mayıs demişti önceden ama bugün 15,20 Nisan arası doğar diyor.
10 gün sonra da gidecegım dikişleri alacak serklajın. Şaka maka sona geldik 🥹🙏

N neverland85 nasılsınız, iyi misiniz? Doğum olacaktı bugün, merak ettim.

Umarım doğru etiketlemişimdir..
İyiyiz genel anestezi ile doğum oldu acıkınca emen bir bebek güçlü emiyor 3700 gram 49 cm 38+5 oldu. Sı an pek ağrım yok ağrı kesiciler geçince ne olur bilmiyorum. Bebek de iyi 😌 yanımızda ayırmıyorlar. Normalde önce bebek sonra anne geliyordu ya baygın iken de emzşrmişler beraner odaya getirdiler aşıları da burada oldu 👍🏻 çok rahatız şimdilik

İyiyiz genel anestezi ile doğum oldu acıkınca emen bir bebek güçlü emiyor 3700 gram 49 cm 38+5 oldu. Sı an pek ağrım yok ağrı kesiciler geçince ne olur bilmiyorum. Bebek de iyi 😌 yanımızda ayırmıyorlar. Normalde önce bebek sonra anne geliyordu ya baygın iken de emzşrmişler beraner odaya getirdiler aşıları da burada oldu 👍🏻 çok rahatız şimdilik
Maşallah size🧿 gözünüz aydın 🙏🏻 🌸 artık biz doğum yapacak olanlar için dualarınızı bekliyoruz🥰

Benimde aynısı bende soracaktım da normaldir herhalde daha yerleri bayağı daraldı sonuçta tahminince ondan dediğiniz gibi mutlaka bir kımıldama oluyor saat başı ama çok hafif artık

Back
X