Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz araştırma sonucu asagidakini aldık.Kızlar anne yanı beşiğin içine yatak arayışındayım öneri söyler misiniz
Ben yataş twiny aldım canımKızlar anne yanı beşiğin içine yatak arayışındayım öneri söyler misiniz
Bin masallahValla maşallah deyin lütfen hem çok rahat geçti sezaryen kendim kalkıp yürüdüm 3 kere koridor boyu rahat kalktım bilmiyorum ağrı kesici etkisi mi. Bebek de memeyi rahat tuttu inşallah nazar etmem böyle devam eder şimdi uyudu 12 de bir daha emecek. Gaz atamadığım için katı bişi yiyemedim henüz.
Bugün bir tane kullandım canım herhangi bir şikayetim yok şuanBende 28haftalıj gebeyim akıntım var banada verdiler kullandınız mı ?
sakin ama memede durmak istiyor şu an 90 dk dır memede ağzından çıkacak gibi olunca ekiyor yoksa uyuyorBin masallahins bizim de böyle olur
bebis nasıl sakin mi cigirtgan mı
![]()
Teşekkür ederimBiraz araştırma sonucu asagidakini aldık.
![]()
Coco Doğal Bebek Yatağı - İşbir Yatak
Coco Doğal Bebek Yatağı isbiryatak.com'da! En çok tercih edilen Doğal İçerikli modellerini İşbir Yatak'ta keşfetmeye başla!www.isbiryatak.com
Teşekkür ederim bende ona baktım şimdi en çok o önerilmiş fiyatı da uygun geldi onu alacağımBen yataş twiny aldım canım
Merdiven in çık yaptınız mı ? Squat da işe yarıyor bıde hurma ananas duyduklarım bunlarKızlar herkesin bebişi hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Biz bugün 39 haftalık olduk 2 gün önce doktor birazcık suyu azalmış dedi. Bi an önce doğurmak istiyorum yapmadığım pilates hareketi kalmadı nasıl başlarız bu doğuma yahu
Merhaba
Ben de aynı durumdayım. Bugün kontrole gittim, yarın 40 haftam doluyor. Ben ssvd istiyordum her şey yolunda gitseydi. İlk doğumum da vajinaldi.
Doktorum bugün suyun çok az dedi, 40 haftaya kadar gelen bebeği kaybetmeyi göze alamayız vs dedi. Muayene de etti, hiç açıklık yok ve sert dedi, yumuşamamış bile, bu seni 5 gün böyle götürür dedi. Ben kendi sancılarım başlasın istiyordum, ama o da olmadı, çok az çıktı, bir kere falan iki gün önceki nst de. Hocam iki güne bir çağırıyordu beni, bir terslik olmasın diye.
Hiç bir ağrım, sancım vs olmadı, hep de hareketliydim ama her şey kısmet işi. Yarın doğuma alacaklar, en azından bu sefer eve gelip duşa falan girebildim, kendimi hazırladım, umarım her şey yolunda gider, beni düşündüren bir şey de bebeğimin kilosu düşük gözüküyor, korkuyorum, sağlıklı da beslendim ama bilmiyorum... Hayırlısı diyelim.
Sizin ilk doğumunuz, başka bir fikir daha alabilirsiniz. Sağlıklı ne ise o olsun![]()
Sağlıkla ve kolaylıkla bir doğum olsun ikinize deYarın 7.30 a sezaryen günü aldım kızlar
Benim iki haftadır yumuşama hatta açıklık da var ama henüz başlamadı. Ama ben sancı durdurucu ilaç kullanıyorum o yüzden doğru bir referans olmayabilirMerhaba
Ben de 37+1 deyim. Bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum doktorum yumuşama başlamış ama daha açılma yok dedi. Yumuşamadan ne kadar sonra doğum başlıyor acaba tecrübesi olan var mı![]()
Kolaylıkla geçsin inşallahYarın 7.30 a sezaryen günü aldım kızlar
Sağlıkla kavuşun inşallah su gibi geçsin bize de haber verMerhaba
Ben de aynı durumdayım. Bugün kontrole gittim, yarın 40 haftam doluyor. Ben ssvd istiyordum her şey yolunda gitseydi. İlk doğumum da vajinaldi.
Doktorum bugün suyun çok az dedi, 40 haftaya kadar gelen bebeği kaybetmeyi göze alamayız vs dedi. Muayene de etti, hiç açıklık yok ve sert dedi, yumuşamamış bile, bu seni 5 gün böyle götürür dedi. Ben kendi sancılarım başlasın istiyordum, ama o da olmadı, çok az çıktı, bir kere falan iki gün önceki nst de. Hocam iki güne bir çağırıyordu beni, bir terslik olmasın diye.
Hiç bir ağrım, sancım vs olmadı, hep de hareketliydim ama her şey kısmet işi. Yarın doğuma alacaklar, en azından bu sefer eve gelip duşa falan girebildim, kendimi hazırladım, umarım her şey yolunda gider, beni düşündüren bir şey de bebeğimin kilosu düşük gözüküyor, korkuyorum, sağlıklı da beslendim ama bilmiyorum... Hayırlısı diyelim.
Sizin ilk doğumunuz, başka bir fikir daha alabilirsiniz. Sağlıklı ne ise o olsun![]()
Bir kişi daha eleniyorYarın sabah benimde sezaryen varherkese çok dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum arkadaşlar içimde kelebekler uçuşuyor sanki
![]()
Hadi kavuştunuz yavrunuzaa darısı bizim başımızaYarın sabah benimde sezaryen varherkese çok dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum arkadaşlar içimde kelebekler uçuşuyor sanki
![]()