- 28 Şubat 2018
- 829
- 1.738
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
Erken başlamış Allah yardımcın olsunBende basladi canım özellikle sabahları felaket oluyorum nasıl olacak bilmiyorum böyle ya çok tuhafim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken başlamış Allah yardımcın olsunBende basladi canım özellikle sabahları felaket oluyorum nasıl olacak bilmiyorum böyle ya çok tuhafim
Hadi hayırlısı bizlere de haber ver inşallah keseyi görürsünüz
çok tatlısınız ya...
bize de haber verin mutlaka..
yaa ne kadar pozitifsin tebrik ediyorum seni. Genelde hep birsürü kötü senaryolar yazarlar. Ama benim hepsine kulagım tıkalı .Senin gibiler bol bol dogursun :) Güzel haberlerini bekliyoruz.
mide bulantisi değilse de tiksinme başladı off millet bugün catur çatır yerken ben bezelyeden 2. Kaşığı yiyemedim akşamüzeri uyku hali oluyor eve gelince hemen uyuyorum 1 saat iyi geliyorKızlar bulantısı başlayan var mı? Bende bi halsizlik var
Daha gozukmemesi normal canımkızlar doktordan geldim. karnımdan baktı goremedi. alttan baktı cok mınik bir şey gordu ama sanırım cihazı pek iyi değil. beta istedi yeniden 998 olmuş. 3 günde 2,5 artmıs deger. iyi gibi dimi? dış gebelik diyemeyiz ama sağlıklı olduguınu da bebeği gormeden diğyemem dedi. bayramdan sonra gel dedi ama ben baska doktora gştmeyi dusunuyorum haftaya. sizin betalar nedir acaba? hala son adet tarihim olmadığı için kac haftalık hamile old7gumu da bilmiyorum ama betaya gore 5 haftalık gibi gozukuyor
tabi tabi bnormal ama beta değerinize gore kac haftalığım acaba onu tahmin etmeye calısuyorumDaha gozukmemesi normal canım
Beta değerin çok güzel artmış maşallah ama 5 haftaliktan ufaktir bence.çünkü ben dün kontrole gittim karindan çok rahat gorundu kese ( masallah ) dr 5 veya 5.5 haftalik civaridir dedi karindan gorunebildigine gore dedikızlar doktordan geldim. karnımdan baktı goremedi. alttan baktı cok mınik bir şey gordu ama sanırım cihazı pek iyi değil. beta istedi yeniden 998 olmuş. 3 günde 2,5 artmıs deger. iyi gibi dimi? dış gebelik diyemeyiz ama sağlıklı olduguınu da bebeği gormeden diğyemem dedi. bayramdan sonra gel dedi ama ben baska doktora gştmeyi dusunuyorum haftaya. sizin betalar nedir acaba? hala son adet tarihim olmadığı için kac haftalık hamile old7gumu da bilmiyorum ama betaya gore 5 haftalık gibi gozukuyor
Bulanti değilde ben hep uyuyorummm birde kütüphanede çalışiyorum düşün halimiiKızlar bulantısı başlayan var mı? Bende bi halsizlik var
Bulanti değilde ben hep uyuyorummm birde kütüphanede çalışiyorum düşün halimii
neyse artık ben arife gunune baska yerden randevu aldım. orada gideceğim o zaman belli olur beklenen dogum tarihiBeta değerin çok güzel artmış maşallah ama 5 haftaliktan ufaktir bence.çünkü ben dün kontrole gittim karindan çok rahat gorundu kese ( masallah ) dr 5 veya 5.5 haftalik civaridir dedi karindan gorunebildigine gore dedi
Uyku hali Beni de vurdu :)Bulanti değilde ben hep uyuyorummm birde kütüphanede çalışiyorum düşün halimii
Uyku çok tatlı normalde gündüz uykum yoktur bende bir haftadır gündüz uyuyorum :)mide bulantisi değilse de tiksinme başladı off millet bugün catur çatır yerken ben bezelyeden 2. Kaşığı yiyemedim akşamüzeri uyku hali oluyor eve gelince hemen uyuyorum 1 saat iyi geliyor
bugün sabah bende de başladı hafif...hiç hoş değil..her an bulandı bulanacak modundayım..Kızlar bulantısı başlayan var mı? Bende bi halsizlik var
sıkma kendini canım..bunlar olağan şeyler..oruç tutmamayı bir düşün istersen..miden daha kötü olmasın..Bende istiğfar başladı bugün orucum bile bozuldu. 1 aydır şiddetli mide ağrısı var yanma şeklinde de oluyor ve ben kayınvalidem ile yaşıyorum. Sürekli uyku halinden olmam iyi olmuyor Napıcam bu haksizliği bilmiyorum
geçen hafta hangi gün yaptırmıstın? bende dun 495 cıktı 4+4 falandır bence benim gebeliğim son adet tarihi hayali bile olsa 1 mayıs oldugunu dusunuyorum3cocuklubirana benim geçen hafta çarşamba 495ti..az önce kan verdim yine..bakalım kaç oldu..
geçen hafta çarşamba vermiştim kanı..yarın da doktora gitcez ya..dedim o da ister nasıl olsa..bugünden vereyim hazır olsun..yarın uğraşmayalım..geçen hafta hangi gün yaptırmıstın? bende dun 495 cıktı 4+4 falandır bence benim gebeliğim son adet tarihi hayali bile olsa 1 mayıs oldugunu dusunuyorum
hamileyim ama cocugu ne zaman doguracagımı bilemiyorum :) belki defalarca sordum ama sat ne zamandıgeçen hafta çarşamba vermiştim kanı..yarın da doktora gitcez ya..dedim o da ister nasıl olsa..bugünden vereyim hazır olsun..yarın uğraşmayalım..