- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
Öğrenir öğrenmez zaten bildirin diyorlar canım müsait olduğunda git istersendevletin sorumluluğunda olan bir şey demek ki..
ne zaman bildirmek gerekiyormuş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğrenir öğrenmez zaten bildirin diyorlar canım müsait olduğunda git istersendevletin sorumluluğunda olan bir şey demek ki..
ne zaman bildirmek gerekiyormuş?
93.4 çıkmıştı benim canimkızlar bir şey sorabilir miyim gebeliğinizi lk öğrendiğiniz değer ne idi beta değeri ?
Aynen öyle canım beslenme gerçekten çok önemliöğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim ben bilmiyordum ama mineraller açısından yararlı olur belki diye arada içiyordum
muz , çiğ badem ,ceviz ,kuru kayısı ,süt , peynir , yoğurt , yumurta (iyi pişmiş), hurma ,pancar ın da çok faydası varmış mutlaka yemeliymişiz
ANADOLUNUN NERESİNDESİN CANIMHerkese tekrar merhaba kızlarrr. Bugündevlet hastanesinde ilk randevuma gittim fakat doğru düzgün bakmadı bile. Son adetimi sordu 6 Mayıs diyince daha çok küçük, ultrasyonda görünmez dedi. Tekrar hcg ve daha başka testler istedi. Benim sanırım iyi bir özel hastane bulmam lazım kendime. En azından bu gittiğim doktor deneyip sonra görünmüyor diyebilirdi değil mi?
İstanbul Anadolu da oturan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz yazarsanız sevinirim, doğum ve muayene için hangi hastane iyidir hiç bir bilgim yok malesef
çekmeköydeyim fakat buraya yakın diğer ilçeler de olabilirANADOLUNUN NERESİNDESİN CANIM
tamam azaltalım ama sıcak sıcak da iyi gidiyo yanihamurişini azaltın hatta mümkün olduğunca yememeye çalışın diyorlar canım ama bizde insanız arada tutamıyoruz kendimizi
3 saatte bir hafif bişeyler atıştırman gerekiyormuş
Benim 132 şimdi 4000 lerde çok şükür:)kızlar bir şey sorabilir miyim gebeliğinizi lk öğrendiğiniz değer ne idi beta değeri ?
evet canım 5+6 haftalığız bugünTesekkur ederim hosbulduk. Sende gebemisin?
ayh işte bu devlet hastanelerinin bu şekildeki davranışlarına gıcık oluyorum..Herkese tekrar merhaba kızlarrr. Bugündevlet hastanesinde ilk randevuma gittim fakat doğru düzgün bakmadı bile. Son adetimi sordu 6 Mayıs diyince daha çok küçük, ultrasyonda görünmez dedi. Tekrar hcg ve daha başka testler istedi. Benim sanırım iyi bir özel hastane bulmam lazım kendime. En azından bu gittiğim doktor deneyip sonra görünmüyor diyebilirdi değil mi?
İstanbul Anadolu da oturan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz yazarsanız sevinirim, doğum ve muayene için hangi hastane iyidir hiç bir bilgim yok malesef
sen içini ferah tut canım ben 6 gün geciktiğin de baktırmıştım 174.3 çıkmıştı . 2 gün de bir 2 katı artması gerekiyor istersen yarın tekrar baktır kötü düşünme
hiç merak etme..artar değerin allahın izniyle..
BENİMDE
KIZKARDEŞİM KURTKÖYDE ERSOYA GİTMİŞTİ CANIMçekmeköydeyim fakat buraya yakın diğer ilçeler de olabilir
4 HAZİRANAy gercektenmi sat ne senin?
evet canım 5+6 haftalığız bugün
masallah kaynanaya:)pazar günü 7 kişiydik..önce kvye söyledim daha kimse yokken..
kadıncağız o hızla masayı 8 kişi kurmuş
Tamam canım araştırayım biKIZKARDEŞİM KURTKÖYDE ERSOYA GİTMİŞTİ CANIM