- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
kızlar bir şey sorabilir miyim gebeliğinizi lk öğrendiğiniz değer ne idi beta değeri ?
Ben dun ogrendim 45cikti dusuk diye korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bir şey sorabilir miyim gebeliğinizi lk öğrendiğiniz değer ne idi beta değeri ?
15.hafta da ya da 17.hafta da falan olması lazım canım aşıları tam yaptırırsan diğer gebeliklerinde asi yapılmıyor ben hepsini yaptırdım bir tane kaldı sadece oda aralıkta. Bebek gelişimi için önemliymiş canım kızılayı öneriyorlar ben faydasını çok gördüm söyleyen olur mutlaka sana da
ben battan 2 gün önce öğrenmiştim..141,9 du..kızlar bir şey sorabilir miyim gebeliğinizi lk öğrendiğiniz değer ne idi beta değeri ?
geç döllenme olabilir belki..2-3 gün snra tekrar kan ver..aklına kötü şeyler getirme..Selam arkadaslar araniza yeni katildim. bende sanirim subat annesi adayiyim. Dun idrar testi yaptim silik cizgi cikti hemen gidip kan verdim beta hcg 45cikti. Adetim uc gugun gecti ama normalde 13. 14.gun ovulasyon olurdu bu sefer 16.17. gun oldu. Cok kafama taktim gec yumurtladigim icinmi deger dusuk cikti. Yardimci olursaniz cok sevinirim
hımmm anladım...ben sağlık ocağının nerde olduğunu bile bilmiyorum ay sonunda fln gideyim bari..ilerlesin hem biraz hamilelik..gebeliğin boyunca olman gereken aşılar varmış canım onlar için , tansiyon ve kilo takibi gibi şeylerde sanırım .
doğumdan sonrada aynı şekilde bebeğini de takip ediyorlar diye biliyorum
hoşgeldin aramıza canımSelam arkadaslar araniza yeni katildim. bende sanirim subat annesi adayiyim. Dun idrar testi yaptim silik cizgi cikti hemen gidip kan verdim beta hcg 45cikti. Adetim uc gugun gecti ama normalde 13. 14.gun ovulasyon olurdu bu sefer 16.17. gun oldu. Cok kafama taktim gec yumurtladigim icinmi deger dusuk cikti. Yardimci olursaniz cok sevinirim
ben de bunlardan yiyorum sürekli ama arada karbonhidrat krizim tutuyoröğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim ben bilmiyordum ama mineraller açısından yararlı olur belki diye arada içiyordum
muz , çiğ badem ,ceviz ,kuru kayısı ,süt , peynir , yoğurt , yumurta (iyi pişmiş), hurma ,pancar ın da çok faydası varmış mutlaka yemeliymişiz
geç döllenme olabilir belki..2-3 gün snra tekrar kan ver..aklına kötü şeyler getirme..
kadın mutluluktan hazırlamış hemen torununun tabağınıpazar günü 7 kişiydik..önce kvye söyledim daha kimse yokken..
kadıncağız o hızla masayı 8 kişi kurmuş
hoşgeldin aramıza canım
BENİMDEHanimlar bu arada tahmini dogum tarihi ne gosteriyor sizde? Bende 12subat
Hoşgeldiniz:). Böbrek tarzı agrı bende de var enfeksiyon falan olabilir. Doktora görünmekte fayda var bence
aynen ya..ikinci torunu olacak halbuki ama yine de heyecan yaptı demek ki..kadın mutluluktan hazırlamış hemen torununun tabağını
sen içini ferah tut canım ben 6 gün geciktiğin de baktırmıştım 174.3 çıkmıştı . 2 gün de bir 2 katı artması gerekiyor istersen yarın tekrar baktır kötü düşünmeBen dun ogrendim 45cikti dusuk diye korkuyorum
hiç merak etme..artar değerin allahın izniyle..Ovulasyona tarihine gore dusununce zaten gec dollenmedir diyorum. Yarin bidaha kan vercem. İnsallah hayurli sonuclar alirim.
çok haklısın gercekten. dün eşim sordu ıste soyledin mi diye yok dedim kimseye soylemedim annemler hariç. babama bile daha soylemedim yani o kadar :) sanki insanlar bakacak. elalem baskısı seni şimdiden ele gecirmiş diyince aaa hakikaten dogru soyluyor dedim içimden. bayramdan sonra herkese soylemeyi düşünüyorum bende. bir doktora gideyim de
batma tarzı agrılar bende de oluyor. bebek agrısı o. yerlesme mi deniliyor ne deniliyor pek bilmiyorum ama normal o batmalar. sol kasıkta değil mi?
Valla sol kasığın üstü biraz. Baya yukarılara kadar çıkıyor ağrı. Yatınca geçiyor. Bugün doktor tahlil istedi bakalım, sonu. ne olacak.
bende 8 şubat gösteriyor..babamın doğum günüHanimlar bu arada tahmini dogum tarihi ne gosteriyor sizde? Bende 12subat
hamurişini azaltın hatta mümkün olduğunca yememeye çalışın diyorlar canım ama bizde insanız arada tutamıyoruz kendimiziben de bunlardan yiyorum sürekli ama arada karbonhidrat krizim tutuyor
hurmayı hamileliğin sonlarına doğru fazla tüketmemek gerekiyomuş..doğumu hızlandırıyormuş..