2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    136
Bende gaz icin oneri isticem 🫠🥴 az önce bi katıldı aglamaktn aklim cikti evde de tektim cok zorluyo agzindn cikarmiyo diger tuelude ikina ikina agliyo😭
bacaklarını hareket ettirebilirsiniz, nazikçe önce kendinize çekin sonra karnına doğru hafifçe ittirin, bir de karnını ovabilirsiniz, böyle böyle çıkarır inşallah.

Allah analı babalı büyütsün ☺️bende olmadı çatı kemikelrim ağrımaya devam etti belim birde yeni yeni azalıyor onlarda
Karnınamı bastılar doğum anında ondanmı oldu acaba çokmu acıyor
benim sezaryen oldu, doğumda sol kaburgama biri aşırı bastırdı, herhalde dedim ben burada kalacağım ama bir şey de demedim, sonradan onun ağrısını yaşadım. 16.gün hala hafif bir ağrı var, belki size de doğum sırasında bastırmışlardır kolay çıksın diye. Geçmiş olsun.

Valla sorun çıkaran eşlerinize söyleyin, sağlıklı bebeğiniz dünyaya gelmiş daha ne istiyorlar. Maalesef sağlık sorunu gündeme gelince aslında sağlıklı olmanın ne kadar değerli olduğunu anlıyor insan. Eşler hiçbir şey yapmayıp insanın yüzüne gülse de yeter.
Katılıyorum birde onların bebeğini ne zahmetle taşıyıp ne zahmetlerle dünyaya getiriyoruz neler yaşıyoruz onların hiçbir katkısı yok bedenen günlerce dua etseler yetmez ama bunun değeri bence hiç bilinmiyor bazı şeyler tolere edilebilir erkek açısından kadın hem fiziken hem ruhen büyük bir ağırlığın altında eziliyor birde üç dört çocuğu. Üstüne aldatan erkekler aklıma geliyor
Cennet yüzü görmesinler

Bebeğime kavuştum çarşamba günü🧿💕💞💖🎀🌸

İnanılmaz güzel, harika bir duyguymuş🥹

Sürekli duygusal iniş çıkışlarla dolu süreç.

İkimiz de sağlıklıyız çok şükür🌸🧿🙏🏻

Telefonu elime alamıyorum, doğum yapan başka anneler olduysa tebrik ediyorum, sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olsun inşallah🙏🏻

Telefonu elime alamıyorum, doğum yapan başka anneler olduysa tebrik ediyorum, sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olsun inşallah🙏🏻
Sağlıkla huzurla büyütün inşallah hayırlı olsun 🥰

Sezaryen olanlara sorum var kızlar: benim dikiş çizgisi hafif şişmiş sızlıyor arada. Böyle olan var mı? Kan ya da bir sıvı sızması yok. Kuru da tuttum ama niye böyle oldu ki 🥺

benim sezaryen oldu, doğumda sol kaburgama biri aşırı bastırdı, herhalde dedim ben burada kalacağım ama bir şey de demedim, sonradan onun ağrısını yaşadım. 16.gün hala hafif bir ağrı var, belki size de doğum sırasında bastırmışlardır kolay çıksın diye. Geçmiş olsun.
Ben de aynı şekilde sıkıntı yaşadım kaburgalarımdan. Doğumdan sonra birkaç gün oturarak uyudum geceleri bile yatamıyodum nefesim kesiliyordu kaburgalar batıyodu

Bende de oldu o ağrıdan. Sezaryen sırasında bebek çıktığı sırada kaburgalara bastılar kolay çıksın diye. O an bayağı ağrıdı nefesim kesildi çok çekiştirdiler. Geçecek inşallah.

Çok değerli bilgiler canım
Sütünün azalma sebebi ni anlayabşldin mi pskolojik olabilir mi acaba
Birde bu pamukçuk çok önemli aslında bazen geçmeyen yaralar bundan solayı oluyır bebeğin ağzına bakınca farkedilmeyedebiliyor

Ben de aynı şekilde sıkıntı yaşadım kaburgalarımdan. Doğumdan sonra birkaç gün oturarak uyudum geceleri bile yatamıyodum nefesim kesiliyordu kaburgalar batıyodu

Bende de oldu o ağrıdan. Sezaryen sırasında bebek çıktığı sırada kaburgalara bastılar kolay çıksın diye. O an bayağı ağrıdı nefesim kesildi çok çekiştirdiler. Geçecek inşallah.

Bir de boyun ağrısı yaşadım iki gün, gerçekten felaket bir şeymiş.

Tebrik ederim, çok düşünüyordunuz nasıl olacak diye. Sağlıklı sonuçlandığına çok sevindim 🥰

Cok hosuma gitti sizinkide paylasmak istedim 😂😂😂😂

Eklentiler

• 1000085775.webp
    1000085775.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 32
Sezaryen olanlara sorum var kızlar: benim dikiş çizgisi hafif şişmiş sızlıyor arada. Böyle olan var mı? Kan ya da bir sıvı sızması yok. Kuru da tuttum ama niye böyle oldu ki 🥺
Usutmus olabilir misin havalar sicak dikkat etmiyoruz yada zorladn belki agir kaldirdin

Kızlar merhabalar doğum yapanların bebişleri hayırlı olsun. Salı günü sezeryan ile doğum yaptım ben de. Bugün tartıldım şok oldum doğuma 97 kilo ile girdim bugün tartıldım 95 kiloyum şaka falan olmali heralde ya. Hiçbir şey yoksa kafadan 6 7 kilo gtimesi gerekmiyor mu? Benim gibi olan var mı merak ediyorum bu arada felaket ödem var her yerim davul gibi şiş

Kızlar merhabalar doğum yapanların bebişleri hayırlı olsun. Salı günü sezeryan ile doğum yaptım ben de. Bugün tartıldım şok oldum doğuma 97 kilo ile girdim bugün tartıldım 95 kiloyum şaka falan olmali heralde ya. Hiçbir şey yoksa kafadan 6 7 kilo gtimesi gerekmiyor mu? Benim gibi olan var mı merak ediyorum bu arada felaket ödem var her yerim davul gibi şiş
Ben de ilk günlerde sok olmuştum 3 kilo falan gitmisti ama su an 8 kilodan fazla gitmiş. Ödem olur sezeryandan sonra birkac gun demisti hemsire sanirim ondan 1 hafta falan sürüyor

Back
X