- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
4 HAZİRAN
4 HAZİRAN
Son adet tarihin ne benim 8 mayisti. Beklenen adet tarihide 3haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 HAZİRAN
4 HAZİRAN
TEORİ ŞU
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
KAÇ GÜNDE BİR OLUYON :) BENİM GİBİ 27 GÜNDE BİRSon adet tarihin ne benim 8 mayisti. Beklenen adet tarihide 3haziran
BENİM SAT 9 MAYIS BAT 4 HAZSon adet tarihin ne benim 8 mayisti. Beklenen adet tarihide 3haziran
VALLA BENİM SAĞ SOL İKİSİDE AĞRIYOR ANLAMADIM HİÇ CANIMBenim sag kasigim cok agriyo
BENİM SAT 9 MAYIS BAT 4 HAZ
kayıt yapıldı canım takip tarihlerini ve aşı tarihlerini verdi resmi olarak yapılması gerekiyor galibaAile hekimliğine kayıt yaptırdınız mı kızlar bir saat sonra sonuç almaya gitcem kayıt yapcaz dediler d vitaminim düşüktü geçen ay kimyasal yaşamıştım şimdi değerlerim nasıl çıkacak çok merak ediyorum ya
BAT TAN 1 GÜN ÖNCE 163 ÇIKMIŞTI CANIMAynen 27gunde bir oluyo tam ayni sen bir gun var aramizda . Hayirlisi olsun. Beta hch kac cikti sende
Aynen öyle canım resmi olarak zorunlu benimde yapıldı şimdi değerim 549 çıkmış dün almışlardı kanı 2kati geçmiş şükürkayıt yapıldı canım takip tarihlerini ve aşı tarihlerini verdi resmi olarak yapılması gerekiyor galiba
hadi gözün aydın benim pazartesi almışlardı 814 çıkmış bugun sıpa kendini gösterir inşallahAynen öyle canım resmi olarak zorunlu benimde yapıldı şimdi değerim 549 çıkmış dün almışlardı kanı 2kati geçmiş şükür
Ay inşallah gösterir canım çok heyecanlı zamanlar yahadi gözün aydın benim pazartesi almışlardı 814 çıkmış bugun sıpa kendini gösterir inşallah
hemde ne heyecan içim icime sığmıyorAy inşallah gösterir canım çok heyecanlı zamanlar ya
ne güzel çok sevindim mesela kaç iken kaç çıktı..bende ikiz olsun çok isterdim tek seferdeKizlar benim degerler 3 kat artiyo duzenli olarak ikiz de olablr diyorlar sizin nasil artiyo. Bide 2 kat veya daha fazla artiyosa saglikli ilerliyor demek dmi? Ay bide kasiklarim bazen ayakta kalinca cok agriyo bazen baya kesiliyo bu sefer de pek belirtim yok diye gebe gibi hissedemiyorum:) ama goguslere her turlu dokunulmuyo. Sizin belirtiler tam nasil
Duzenli olarak 3 kat arttigi icin ikiz suphesi var canim ama tek gibi geliyo bana da. Degerlerim 51,155,450 bu sekilde canim. Ama dogrusu bende isterim ikiz vallane güzel çok sevindim mesela kaç iken kaç çıktı..bende ikiz olsun çok isterdim tek seferde
birdeKizlar benim degerler 3 kat artiyo duzenli olarak ikiz de olablr diyorlar sizin nasil artiyo. Bide 2 kat veya daha fazla artiyosa saglikli ilerliyor demek dmi? Ay bide kasiklarim bazen ayakta kalinca cok agriyo bazen baya kesiliyo bu sefer de pek belirtim yok diye gebe gibi hissedemiyorum:) ama goguslere her turlu dokunulmuyo. Sizin belirtiler tam nasil
hadi hayırlısı canım yaaa valla ne güzel olur .. sadece tek taraflı kasık ağrın mı varDuzenli olarak 3 kat arttigi icin ikiz suphesi var canim ama tek gibi geliyo bana da. Degerlerim 51,155,450 bu sekilde canim. Ama dogrusu bende isterim ikiz valla
o yanma bende de var 2 gündür neden acaba sol tarafımda benimdeKızlar silik çıkmıştı geçen gün idrar testim bugün kan tahlili yaptırdım 19.2 cıktı adetime de daha 4 gün var. Midem bulanmaya başladı tüm belirtileri çok erken yasamaya başladı oğlumda hiç böyle değildi. Ve sağ kasigimda yanma gibi bir ağrı oluyor sizde de oluyor mu
rahim genişliyor diye düşünmek istiyorum başka şey aklıma getirmek istemiyorum. Bu arada arkadaşlar doktora gitsem değer 19 iken erken mi olur. Kese gözükünce mi gitmeliyimo yanma bende de var 2 gündür neden acaba sol tarafımda benimde