- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
diğer tipikten hatırlıyorum canım seni hamile kalmak isteyenler grubundan, bak aynı grupta buluştuk gene inşaallah ocak ayına kadar ayrılmayız hiç birimiz,Canım hoş geldin beni hatirladinmj
Teşekkür ederim canım bulantı cok zor şimdilik bende yok inşallah olmazda belki bulantın için ilaç verir iyi gelirGözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın İnşâAllah bende bulantılarım için gidicem hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum sadece arada meyve böyle olacak gibi değil bakarsa birde kalp atışına baktırmak istiyorum İnşâAllah bizde duyarız
Canım tatihlerimiz çok yakın hayırlı olsun inşallah :) ben dün gittim ama kalp atışını göstermedi doktor kese 14 mm dedi haftaya tekrar çağırdı endişeliyim ben deTeşekkür ederim hep beraber inşallah
Ayne cnm 2018 e hamile girmek isteyenlerdeydik evet erken ama kayıplar olunca erken gitmek daha iyidiğer tipikten hatırlıyorum canım seni hamile kalmak isteyenler grubundan, bak aynı grupta buluştuk gene inşaallah ocak ayına kadar ayrılmayız hiç birimiz,bu arada yarına randevu ayarladım biri iptal etmiş hemen onun yerine beni alacaklar eşimin gelebileceği bi saat değil tek gideceğim zAten daha yarın 4 haftalık olacağım çok erken henüz farkındayım doktor gülecek bana neden bu kadar erken geldin diye
2018 bitecek bebeklerimizi kucağımıza alacağız mübarek ayların yüzü suyu hürmetine rabbim kimseye vermesin evlat acısını çok zor zamanlardı, ama geçti çok şükür bebeğim hemen kardeşini gönderdi bize, bakalım ne diyecek yarın doktor çok heyecanlıyım, yarın oruç tutmayayım ona göre sormuş olurum hem doktorun tavsiyesine göre tutarız veya tutmayız, sen sordun mu orucuAyne cnm 2018 e hamile girmek isteyenlerdeydik evet erken ama kayıplar olunca erken gitmek daha iyi
canım migren için soğuk bantlar var onlardan yapıştırıblirisinbaşım çoooook ağrıyor çıldırmak üzereyim hem emziriyorum hem bebek ilaçta içemiyorumeve gitmeme 2 saat var bana ne önerirsiniz
Sormayı unuttum ama sağlık ocagindaki ebe kesinlikle tutma dedi2018 bitecek bebeklerimizi kucağımıza alacağız mübarek ayların yüzü suyu hürmetine rabbim kimseye vermesin evlat acısını çok zor zamanlardı, ama geçti çok şükür bebeğim hemen kardeşini gönderdi bize, bakalım ne diyecek yarın doktor çok heyecanlıyım, yarın oruç tutmayayım ona göre sormuş olurum hem doktorun tavsiyesine göre tutarız veya tutmayız, sen sordun mu orucu
YaaSormayı unuttum ama sağlık ocagindaki ebe kesinlikle tutma dedi
Daha dikkatli olacagim artikAynen canım az pişmiş etten de uzak dur. Meyve sebzeyi iyice yıka sirkeli suda beklet. Tüm hamilelerin yapması gerek bunlari
kuzum masallah emziriyorsun bebek ne kadarlik isteyerek mi hamissin canimbaşım çoooook ağrıyor çıldırmak üzereyim hem emziriyorum hem bebek ilaçta içemiyorumeve gitmeme 2 saat var bana ne önerirsiniz
canım ben de buz gezdiriyorum alnımda iyi geliyor baş ağrısınaa.başım çoooook ağrıyor çıldırmak üzereyim hem emziriyorum hem bebek ilaçta içemiyorumeve gitmeme 2 saat var bana ne önerirsiniz
Kızlar aranızda baş dönmesi yaşayan varmı progestan falan da kullanmıyorum ama çok başım dönüyor ayaga kalkamıyorum is yerindeyim uzandım yatıyorum
Kızlar benim kanamam geldi sabah dr a gittim kese etrafında kanama var dedi
kalbi atıyordu banada dinletti
iğne vurdu birde fitil verdi haftaya tekrargel kanama gecmesi lazım risk var dedi çok korkuyorum
19 aylık .Daha dikkatli olacagim artik
kuzum masallah emziriyorsun bebek ne kadarlik isteyerek mi hamissin canim
Kızlar en son cumartesi gittiğimde kalp atısını görmüştük dr emin olmak için bugünde çağırmıştı kalp atıslarını dinledik hersey yolunda imiş okadar ürkerek gittimki cünki ben keseyi görüp 1 hafta sonrasına hep kaybetmiştim yavrularımı yine aynısı olucak korkusu ile ama yavrumun kalbini duydum hersey yolunda dedi çok mutluyum darısı sizlerin başına
19 aylık .
planlı çünkü oğlum 5 yıl sonra tedaviyle oldu. hiptiroid hastasıyım ve 32 yaşındayım bu nedenlerden olursa kendiliğinden gelsin dedik veee geldi minik.
canım ben de buz gezdiriyorum alnımda iyi geliyor baş ağrısınaa.
kizlar bnm ilk hamileligimde oldu asiri halsizlik ve bas agrisi kan hapini icjnce geciyordu belki sizinkide ondandit muhtemelen hamilelikten bhnda yok sukur o durum cok zor basjm catlardi midem bulanirdiBende devvar halsizlikte baş dönmeside normal ama vücut yeni duruma alışmaya çalışıyor
masallah canim allah bagislasin gecmis olsun hayirli olsun saglikla gelsin ins19 aylık .
planlı çünkü oğlum 5 yıl sonra tedaviyle oldu. hiptiroid hastasıyım ve 32 yaşındayım bu nedenlerden olursa kendiliğinden gelsin dedik veee geldi minik.