2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım hoş geldin beni hatirladinmj
diğer tipikten hatırlıyorum canım seni hamile kalmak isteyenler grubundan, bak aynı grupta buluştuk gene inşaallah ocak ayına kadar ayrılmayız hiç birimiz, bu arada yarına randevu ayarladım biri iptal etmiş hemen onun yerine beni alacaklar eşimin gelebileceği bi saat değil tek gideceğim zAten daha yarın 4 haftalık olacağım çok erken henüz farkındayım doktor gülecek bana neden bu kadar erken geldin diye

Teşekkür ederim canım bulantı cok zor şimdilik bende yok inşallah olmazda belki bulantın için ilaç verir iyi gelir

Ayne cnm 2018 e hamile girmek isteyenlerdeydik evet erken ama kayıplar olunca erken gitmek daha iyi

Ayne cnm 2018 e hamile girmek isteyenlerdeydik evet erken ama kayıplar olunca erken gitmek daha iyi
2018 bitecek bebeklerimizi kucağımıza alacağız mübarek ayların yüzü suyu hürmetine rabbim kimseye vermesin evlat acısını çok zor zamanlardı, ama geçti çok şükür bebeğim hemen kardeşini gönderdi bize, bakalım ne diyecek yarın doktor çok heyecanlıyım, yarın oruç tutmayayım ona göre sormuş olurum hem doktorun tavsiyesine göre tutarız veya tutmayız, sen sordun mu orucu

Sormayı unuttum ama sağlık ocagindaki ebe kesinlikle tutma dedi

Aynen canım az pişmiş etten de uzak dur. Meyve sebzeyi iyice yıka sirkeli suda beklet. Tüm hamilelerin yapması gerek bunlari
Daha dikkatli olacagim artik
başım çoooook ağrıyor çıldırmak üzereyim hem emziriyorum hem bebek ilaçta içemiyorum eve gitmeme 2 saat var bana ne önerirsiniz
kuzum masallah emziriyorsun bebek ne kadarlik isteyerek mi hamissin canim

Kızlar benim kanamam geldi sabah dr a gittim kese etrafında kanama var dedi
kalbi atıyordu banada dinletti
iğne vurdu birde fitil verdi haftaya tekrargel kanama gecmesi lazım risk var dedi çok korkuyorum

Geçmiş olsun iyi düşünelim iyi olsun şakın moralini bozma

Maşallah ne güzel haberlerle geldin Allah’a emanet hepsi

canım ben de buz gezdiriyorum alnımda iyi geliyor baş ağrısınaa.

Bende devvar halsizlikte baş dönmeside normal ama vücut yeni duruma alışmaya çalışıyor
kizlar bnm ilk hamileligimde oldu asiri halsizlik ve bas agrisi kan hapini icjnce geciyordu belki sizinkide ondandit muhtemelen hamilelikten bhnda yok sukur o durum cok zor basjm catlardi midem bulanirdi

Kızlar aşağıdaki yazıda oruçla ilgili bilgiler var
Gebeliğin özellikle ilk ve son üç ayında oruç tutmak doktorlar tarafından tavsiye edilmemektedir. Bebeğin iç organları ilk üç ayda oluştuğundan dolayı oruç tutmak bebeği olumsuz yönde etkileyebilir. Anne adaylarının sıvı almaması erken doğuma neden olabilmektedir. Annelerde kan şekerindeki düşmeye bağlı halsizlik, sinirlilik, baş dönmesi ve baş ağrısı gibi sorunlarla karşılaşılabilir. Yeterli sıvını tüketilmemesi idrar yolu enfeksiyo riskini arttıracaktır. Hamileliğinde şeker hastalığı ortaya çıkmış veya tansiyon problemi olan gebelerin oruç tutmaları sakıncalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…