- 15 Eylül 2012
- 8.285
- 6.781
Sağol canım içtim ama fayda da etmedi yarın bi devlet hastanesine gidicem iyi bi doktor buldum yorumları okuyarak İnşâAllah iyidir serum falan belki takarlar çünkü çok güçsüzüm ne yemek yapabiliyorum ne de yiyebiliyorum böyle olacağını hiç beklemiyordum:) 7 senedir beklenen kuzuYok kuzum iç hiçbişe olmaz zararı olsa vermez zaten
Bende ilişkiden korkuyorum canım eşim zaten benden korkak :) bu arada bende 50lik kullanıyorumAy ne cok yazismissiniz oku oku bitmesi
Iliski ile ilgili ben doktoruma gecen hafta ucak yolcugunu sorunca bana agir kaldirma iliskiye girme yolculuk etkilemez demisti yani yasağı koydu :)
Bu arada bende de gebelik troidi var bugun sira alamadim yarin gidecegim endokrine tüp bebek öncesi baslamistik ilaci 50 mg kullanıyorum ama yarın bakilir tekrar duzenlenir sanirim
benımde , tarihlerimiz aynı : )sat 9 nisan cnm benim tahmini dogum 14 ocak ve ilk çocuk
ayy kiz bende yarinAY EVET CANIM AYNEN ÖYLE GİTTİNMİ DOKTORA BEN YARIN GIDICEM
Banada verdi bugün proteston kist var ağrı yapıyordu ondan vermiş banada ben ilk gebeliğim de vaginal kullandım hiç rahatsızlık olmadı baş dönmesi bulantı vs. Ama ağızdan alanlarda baş dönmesinin çok olduğunu duymustumaa oylemi bu elimdeki hapi alttan kullancam dimi canim
canım çok sevindim doktora gittin mi ne durumdasın beta kaç bilgi paylaşalımbenımde , tarihlerimiz aynı : )
Bende bende =)benımde , tarihlerimiz aynı : )
hadi bakalim güzel haberlerle gelelimayy kiz bende yarin
Hayırlı olsunmerhabalar arkadaşlar mart 2018 te tüp bebek denedik kimyasal gebelik yaşadım ve hiç adet görmeden hamile olduğumu öğrendim dün gece bu gün sabah test yaptırdık 1211 hcg çıktı çok şaşkınım inşallah güzel ilerler gebeliklerimiz
Selam kızlar
Beta değerim düzensiz artıyordu şükür bugün yola geldi :) 1575 ile vajinal usg ile keseyi gördük.
Sat a göre 6+4 usg ye göre 4+4 gebeliğim. Dr um geç döllenme olabileceğini söyledi. Rahaat bir nefes aldım
İnşallah canım, hepimiz sağlıkla alalım minnoşlarımızı kollarımızaGözün aydın be güzel hepimiz görelim inşallah keselerimizi
Canım bende Konyadayım hangi doktora gideceksin yeni taşındık doktor arıyorumOyhhh oku oku bitmedi bea
Maşallah kızlar, artık çoğunuz görmüşsünüz keseleri, darısı bana inşş, yarın akşam üzeri gidicem doktora.
Bilgilerimi de vereyim, iliştirin beni de lütfen
30 yaşındayım, Konya’da yaşıyorum.
2. Bebeğim olacak inş
Sat 8 nisan
Bat 13 ocak
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla benimde bir oğlum var o normal yoldan olmuştuHayırlı olsunBen de oğlumu tüp bebekle aldım kucağıma. Bu ay normal yollardan gebe kaldım
Evet canım Allah üzüntümü sevince çevirdi binlerce şükür rabbimeAaaa tüp bebekten sonra normal olarak mı hamile kaldin maşallah yaa yüce rabbim üzüntüden sonra sevinç nasip etmiş çokk sevindimmmmm
MâşâAllah canım ben anlamadım hiç bende 7 Mayıs'ta gittim kese gayet güzel dedi ama üç hafta sonra gel dedi birde boş gebelikte olabilir falan filan dedi eşimde neden öyle söylediniz dedi Yok ben herkese söylüyorum dedi kese 1.24cm yazıyor ultrason kağıdında İnşâAllah sağlıkla büyüyordur bebeğim Rabbim korusun ama çok korkuyorumIyi aksamlar kizlar..keseyi gordum ben de cok sukur..ici dolu dedi gosterdi ama anlamadim...daha once dusuklerim oldugu icin haftada 1 kontrole cagirdi..ptesi tekrar gidicem... 6 mm mis kese. Bugun 5+0uyumlu dedi.
Gözün aydın canım çok sevindim senin sat ne zamandi darısı bizlere olsunIyi aksamlar kizlar..keseyi gordum ben de cok sukur..ici dolu dedi gosterdi ama anlamadim...daha once dusuklerim oldugu icin haftada 1 kontrole cagirdi..ptesi tekrar gidicem... 6 mm mis kese. Bugun 5+0uyumlu dedi.
Ben de 7sinde gittim. Günlerimiz de aynı. Neden öyle dedi ki ya? 17sinde kalp atışı için gideceğiz biz.MâşâAllah canım ben anlamadım hiç bende 7 Mayıs'ta gittim kese gayet güzel dedi ama üç hafta sonra gel dedi birde boş gebelikte olabilir falan filan dedi eşimde neden öyle söylediniz dedi Yok ben herkese söylüyorum dedi kese 1.24cm yazıyor ultrason kağıdında İnşâAllah sağlıkla büyüyordur bebeğim Rabbim korusun ama çok korkuyorum
1.24 cm iken ne kadarlikti..kese rahimde onu goruyoruz dis gebelik degil ve ici dolu dedi.kararti gosterdi ben anlayamadim.zaten karanlik..ama bir tikta olsa rahatladim.....9 ve 10.haftada dusuklerm var.o yzuden 12 hafta bazen cok bazen az hep tedirgin olucam sanirim..MâşâAllah canım ben anlamadım hiç bende 7 Mayıs'ta gittim kese gayet güzel dedi ama üç hafta sonra gel dedi birde boş gebelikte olabilir falan filan dedi eşimde neden öyle söylediniz dedi Yok ben herkese söylüyorum dedi kese 1.24cm yazıyor ultrason kağıdında İnşâAllah sağlıkla büyüyordur bebeğim Rabbim korusun ama çok korkuyorum