- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
bende öncesinde haşimato troid hastasıyım günde 2 adet hap içiyorum ben canım
İnşallah canım seni hatırlıyorum Zehra yla aynı posttasydik şimdi kısmet bu gruptayiz inşallah kucagimiza aldigimiz günleri de görürüz,hayırlı olsun keseyide görmüşsün allah tamamına erdirsin arkadaşım
ama şimdi ölçtürmedim hiç
Kayıp değil zaten çocuk istediğinizi falan yazmıştınız en ilk sayfalarda oradan hatırladım sizi.. ilk sayfalarda :) ikimizde zaten regl olarak ayrıldık sayfadan... Amin inşallah tüm isteyenlere :)
Ben ameliyat oldum canım tiroid bezini aldılar baktırdım 0.50 gayet iyi durumda progesteron hap olarak alıyorum iğne kan sulandırıcı gebelikte tiroid cok önemli zeka geriliğine sebep oluyor ilaç almazsaktrnoid sorunu sende de mi var canım bende iki tane içiyorum tsh baktırdın mı gebe kalınca
ben çarşamba günü baktıracağım dr gidince
progestran iğne 50 mglik mi
İnşallah hayırlısı ile :)doğrudur canım ara ara esince hamile kalırmıyım bu ay diye yazmışımdır
inşallah bu sayfaya sende katılırsın arkadaşım
yaa korktum şimdi yaa yarın kan vereyim ben o zamanBenim kayıpta 3 çıkmıştı bu defa 4 e yaklaşmış 100 lük içiyorum sabah.. Bakalım 10 güne tekrarlayacağız testi. Sende baktır çünkü gebelikte doz ayarlaması gerekiyormuş.
biliyorum ondan ihmal etmiyorum canım allah korusun geçmiş olsunBen ameliyat oldum canım tiroid bezini aldılar baktırdım 0.50 gayet iyi durumda progesteron hap olarak alıyorum iğne kan sulandırıcı gebelikte tiroid cok önemli zeka geriliğine sebep oluyor ilaç almazsak
Gözün aydın cnm darısı bizlerin başına inşallahçokk sağolunn saglıkla görunn canlar hem de nasıl güzel karsımda da ekran vardı bı görduk Allahım eşim bıle aglıcaktı 3hafta sonra kalp atışı dedı benım dr.um bıraz garantıcı adet günü 12gun snra gel dedı dıye uzulmustum ama smdı bebişi de gördük ılk gidişte oyuzden 3hafta gecer ınsallah bıaonce kalbı de duyarız:)
Benimki girişimsel hipotiroid eskiden hızlı çalışıyordu zehirli guatr vardı ameliyat olup bez alınınca tersine döndü korkma ilaçla hemen normale dönüyo ilacı almazsan sıkıntı
evet zehra maşallah ilerledi gebeliği darısı bizlere olsun inşallahİnşallah canım seni hatırlıyorum Zehra yla aynı posttasydik şimdi kısmet bu gruptayiz inşallah kucagimiza aldigimiz günleri de görürüz,
evet allahtan ilaç hemen etki yapıyor rabbim dermansız dert vermesinBenimki girişimsel hipotiroid eskiden hızlı çalışıyordu zehirli guatr vardı ameliyat olup bez alınınca tersine döndü korkma ilaçla hemen normale dönüyo ilacı almazsan sıkıntı
hayırlı olsun arkadaşım ne güzel keseyi görmüşsünkizlar merhaba bende yeni geldim.hastaneden doktor.keseyi gordu yine hamd olsun bide daha onceki kimyasalla gebeliktn dolayi dusmesin diye progestan hap ve kan sulandirici basladi porgestan hic icmedim.daha once acaba yan etkisi falan varmi bulanti uyku yapiyormu
hayırlı olsun arkadaşım ne güzel keseyi görmüşsün
ben hapını kullandım ben bir yan etkisini görmedim
Geçer canm yeterki içini rahat tutInsallah daha ilk haftalarda boyleyim snrasi nasil olacak bilmiyorum
Ben ilk hamileliğimde doktor birşey demediği halde hiç ilişkiye girmemiştimBende sormadim ne der acaba
Ayyy insallahhhh senin ne kadar oldu bat ne zamandievet zehra maşallah ilerledi gebeliği darısı bizlere olsun inşallah
11 nisan sat benim çarşamba dr gideceğim kese görmeyeAyyy insallahhhh senin ne kadar oldu bat ne zamandi
ama şimdi ölçtürmedim hiç