2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bende öncesinde haşimato troid hastasıyım günde 2 adet hap içiyorum ben canım
ama şimdi ölçtürmedim hiç

Benim kayıpta 3 çıkmıştı bu defa 4 e yaklaşmış 100 lük içiyorum sabah.. Bakalım 10 güne tekrarlayacağız testi. Sende baktır çünkü gebelikte doz ayarlaması gerekiyormuş.

Kayıp değil zaten çocuk istediğinizi falan yazmıştınız en ilk sayfalarda oradan hatırladım sizi.. ilk sayfalarda :) ikimizde zaten regl olarak ayrıldık sayfadan... Amin inşallah tüm isteyenlere :)

doğrudur canım ara ara esince hamile kalırmıyım bu ay diye yazmışımdır
inşallah bu sayfaya sende katılırsın arkadaşım

trnoid sorunu sende de mi var canım bende iki tane içiyorum tsh baktırdın mı gebe kalınca
ben çarşamba günü baktıracağım dr gidince

progestran iğne 50 mglik mi
Ben ameliyat oldum canım tiroid bezini aldılar baktırdım 0.50 gayet iyi durumda progesteron hap olarak alıyorum iğne kan sulandırıcı gebelikte tiroid cok önemli zeka geriliğine sebep oluyor ilaç almazsak

Benim kayıpta 3 çıkmıştı bu defa 4 e yaklaşmış 100 lük içiyorum sabah.. Bakalım 10 güne tekrarlayacağız testi. Sende baktır çünkü gebelikte doz ayarlaması gerekiyormuş.
yaa korktum şimdi yaa yarın kan vereyim ben o zaman

Ben ameliyat oldum canım tiroid bezini aldılar baktırdım 0.50 gayet iyi durumda progesteron hap olarak alıyorum iğne kan sulandırıcı gebelikte tiroid cok önemli zeka geriliğine sebep oluyor ilaç almazsak
biliyorum ondan ihmal etmiyorum canım allah korusun geçmiş olsun

Gözün aydın cnm darısı bizlerin başına inşallah

kizlar merhaba bende yeni geldim.hastaneden doktor.keseyi gordu yine hamd olsun bide daha onceki kimyasalla gebeliktn dolayi dusmesin diye progestan hap ve kan sulandirici basladi porgestan hic icmedim.daha once acaba yan etkisi falan varmi bulanti uyku yapiyormu

Benimki girişimsel hipotiroid eskiden hızlı çalışıyordu zehirli guatr vardı ameliyat olup bez alınınca tersine döndü korkma ilaçla hemen normale dönüyo ilacı almazsan sıkıntı
evet allahtan ilaç hemen etki yapıyor rabbim dermansız dert vermesin

hayırlı olsun arkadaşım ne güzel keseyi görmüşsün
ben hapını kullandım ben bir yan etkisini görmedim

Ayyy insallahhhh senin ne kadar oldu bat ne zamandi
11 nisan sat benim çarşamba dr gideceğim kese görmeye
batımı bilmiyorum çünkü tüp bebekte kimyasal gebelik yaşadım 11 nisanda düşük kamamam oldu oldu bir tdaha adet görmedim
4+5 günlük şuan 16 ocak görünüyor doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…