2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Gözün aydın canım.. uyku yapıyor diye biliyorum ben ama doktor bilir en doğrusunu

Benimki girişimsel hipotiroid eskiden hızlı çalışıyordu zehirli guatr vardı ameliyat olup bez alınınca tersine döndü korkma ilaçla hemen normale dönüyo ilacı almazsan sıkıntı

Bu defa erken başladım canım. 10 gün sonra tekrar baktıracağım.

Ben öğrenir öğrenmez 25lik kullanmaya başladım. Ona rağmen 3,92 çıktı sonuç. Dr.a telefonda sordum 100 lük başla hemen dedi. Sende vakit kaybetme canım.
canım ben 25lik kullanıyordum zaten hep tüp bebek pozitif görünce dr onu 50ye çıkarmıştı
düşük yapınca 25liğe döndüm ama perşembe idrarda görmemle birlikte yine 50ye çıkardım dr sormadan ama yarın testi yaptıracağım

Vajinal fitil olarak kullanırsan yan etki yapmıyor canım.

İyi yapmışsın canım. Bende sormadan başlamıştım çünkü geçen gebeliğimde sende gebelik troidi var öğrenir öğrenmez ilaç başlayacağız demişti dr.um.

Ay ne cok yazismissiniz oku oku bitmesi
Iliski ile ilgili ben doktoruma gecen hafta ucak yolcugunu sorunca bana agir kaldirma iliskiye girme yolculuk etkilemez demisti yani yasağı koydu :)
Bu arada bende de gebelik troidi var bugun sira alamadim yarin gidecegim endokrine tüp bebek öncesi baslamistik ilaci 50 mg kullanıyorum ama yarın bakilir tekrar duzenlenir sanirim

bende 50lik kullanıyorum baktıralım bakalım kaç çıkıcak inşallah çok yükselmemiştir

İyi yapmışsın canım. Bende sormadan başlamıştım çünkü geçen gebeliğimde sende gebelik troidi var öğrenir öğrenmez ilaç başlayacağız demişti dr.um.
bana dün acilde bazı testleri dr baktırdı tsh yok tek o kadar test içinde
glikoz kafama takıldı benimde 110 çıkmış şimdiden gebelik şekerimi çıkacak diye düşündürdü

bana dün acilde bazı testleri dr baktırdı tsh yok tek o kadar test içinde
glikoz kafama takıldı benimde 110 çıkmış şimdiden gebelik şekerimi çıkacak diye düşündürdü

Tokluk şekeridir o canım. Gebelik için açlığa bakılması lazım. Sen sağlık ocağına gidip gebelik takibi için başvurduğunda bütün bu testleri yapıyorlar zaten. Hastanelerde uğraşma hiç.

Tokluk şekeridir o canım. Gebelik için açlığa bakılması lazım. Sen sağlık ocağına gidip gebelik takibi için başvurduğunda bütün bu testleri yapıyorlar zaten. Hastanelerde uğraşma hiç.
çarşamba kendi drumla randevu var kendisi hiçbirşeyi atlamaz sağolsun
öylemi açlık mı önemli bak bunu bilmiyordum

adetiniz kaç gün geçmişti tahlillleri verince acaba erken olduğu içinmi böyle oldu

Aaaa tüp bebekten sonra normal olarak mı hamile kaldin maşallah yaa yüce rabbim üzüntüden sonra sevinç nasip etmiş çokk sevindimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…