2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
gunaydin hayirli sabahlar guzel hamileler bugun ben bel ve kasik agrisi yasiyorum ilk haftalarda normaldi galiba hayirlisiyla bide kalp atisini duyabilsem icim cok rahat edecek

Kızlar , bugün değerim 40a düşmüştü,artık kesin şekilde kimyasal düşük yaşayacağım,4 haftalık falan sanırım.doktorumda kötünün iyisi dedi.dis gebelik olmasından iyidir dedi,bende onun için sukrettim,kimyasal düşük yasayacagima sukredecegim aklıma gelmezdi, üç gün çok ağladım bugün çok çok iyiyim.dusuk yapmayı bekliyorum garipsekilde, hamile olduğumu öğrendiğim gün rüyamda düşük yaptığımı görüp korkuyla uyanmistim ve aynini yaşıyorum ,bir an önce regl olup haziran ayının gelmesini ve tekrar sağlıklı bir gebeliğin hayalini kuruyorum.
Aklıma gelmeyen başıma geldi ama hayat tecrübe, eşimle aramdaki bağ daha da kuvvetlendi kendimi çok güçlü hissediyorum ,Allah hepinizin yavrusunu bağışlasın,üç gün önce Ocak annesi olacaktım,şuan Mart annesi olabilirim diye umut ediyorum,dua edin benim için de,her ne kadar tanışmasak ta duanın gücüne inananlardanim, inş Haziran'da sağlıklı bir hamilelige adım atarım. Allah'ın mucizesi bu kimyasal düşük,sağlıklı olmayan bebeği vücut kendisi yok ediyor, atıyor, müdahaleye gerek kalmadan,bunlarida öğrenince halime sukrettim ,sevgiyle sağlıkla kalın insallah

canim cok gecmis olsun 2 kere bende yasadim gercekten en.hafifiyle atlatiyosun zaten saglikli bebek olsa tutuurmus doktor oyle derdi bide gercekten kimyasaldan sonra daha cabuk hamile kaliyosun

Herkese gunaydin :)
Bugun 6+1 iz. Kalp atisi icin kontrole gittigimde tam 7 haftalik olacagiz. Merakima yenilip daha erken gitmeyeyim degil mi? Vajinal degil karindan gozuksun istiyorum.

mrhb canim evet erken gitme gorunmese sartlar normal.olsa bile kafana takar uzulursun.bazi doktrlar erken.oldugundan gorunmuyor demiyor da pat diye kalp atisi yok su zaman gel diyor ve biz ozamana kadar cok yipraniyoruz bekle zamaninda git derim :)

Günaydın ben bugün 5+5im ve dr bugün kalp atısını görmeliyiz diyip beni çağırdı aslında normal olan 6. 7. Haftalar arası çağırması gözükmezse feci stres yaşıysam
Herkese gunaydin :)
Bugun 6+1 iz. Kalp atisi icin kontrole gittigimde tam 7 haftalik olacagiz. Merakima yenilip daha erken gitmeyeyim degil mi? Vajinal degil karindan gozuksun istiyorum.

günaydın kızlar dün betahcg baktırdım 943 cıktı.şu an ne kadarlıkdır ki. doktora ne zaman gitmeliyim ki . gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum :)
Hayırlı olsun canım sat neydi genelde hesaplama işlemi sata göre yapılıyor 6.haftanın somu 7. Hafta gibi kalp atışları duyulur diye biliyorum sağlıkla ilerlesin

Kızlar , bugün değerim 40a düşmüştü,artık kesin şekilde kimyasal düşük yaşayacağım,4 haftalık falan sanırım.doktorumda kötünün iyisi dedi.dis gebelik olmasından iyidir dedi,bende onun için sukrettim,kimyasal düşük yasayacagima sukredecegim aklıma gelmezdi, üç gün çok ağladım bugün çok çok iyiyim.dusuk yapmayı bekliyorum garipsekilde, hamile olduğumu öğrendiğim gün rüyamda düşük yaptığımı görüp korkuyla uyanmistim ve aynini yaşıyorum ,bir an önce regl olup haziran ayının gelmesini ve tekrar sağlıklı bir gebeliğin hayalini kuruyorum.
Aklıma gelmeyen başıma geldi ama hayat tecrübe, eşimle aramdaki bağ daha da kuvvetlendi kendimi çok güçlü hissediyorum ,Allah hepinizin yavrusunu bağışlasın,üç gün önce Ocak annesi olacaktım,şuan Mart annesi olabilirim diye umut ediyorum,dua edin benim için de,her ne kadar tanışmasak ta duanın gücüne inananlardanim, inş Haziran'da sağlıklı bir hamilelige adım atarım. Allah'ın mucizesi bu kimyasal düşük,sağlıklı olmayan bebeği vücut kendisi yok ediyor, atıyor, müdahaleye gerek kalmadan,bunlarida öğrenince halime sukrettim ,sevgiyle sağlıkla kalın insallah
gecmis olsun canim kismeti yokmus onunda merak etme guxel rabnim tez zamanda verir bnde ilk dusuk yapmistim sonra tez hamile kaldim arkasi cabuk gelir kuzum uzulme

Gunayfin guzel hamisler bende 4+2 olduk bugun sali gunu gdcem doktora midem kotu yiyorum ama hic canim istemiyo yedikten sonra bjlanti yasiyorum bebegim icin

Masallah canım kat kat artsın insallah degerin :) Bende bugün verdim değer 432 çıktı ama dr.a gitmedim canım haftaya ctesiye kadar beklemeyi planlıyorum :)

Sen ovulasyon gününü biliyor musun? Takip ettin mi?

inş cnm amın bılıyodum ama takip falan etmedım hatta hiç ümidim yoktu bende kan pıhtılaşması var coraspin kullanıyorum doktorum ıgneye başlıycak o yuzden hemen gitmem lazım

inş cnm amın bılıyodum ama takip falan etmedım hatta hiç ümidim yoktu bende kan pıhtılaşması var coraspin kullanıyorum doktorum ıgneye başlıycak o yuzden hemen gitmem lazım

Geçmiş olsun canım benimde bir kaybim var ama nedeni belli değil 10.haftada kalbi durdu Ekim'de kürtaj olmuştum. O zamandan beri bebe aspirini kullanıyorum hala devam ediyorum inşallah bir zararı olmaz.

X