Darısı başıma inşallah,çok sevindimKizlar 209 olmus sonucumcok sukur.. (pazar gunu 60)
Gözün aydın canım iyi düşünüyoruz iyi olacak inşallahKızlar adet tarihim 12 mayıs bugün beta hcg 31 çıktı çok şükür :) çok mutluyum 4 yıllık özlem 2 kayıpinş bu güzel sonuçlanacak buna çok inanıyorum :))
Benimde öyle tam ishal gibi değilde , formatimz bozuldu herhalde :) bir bakarım canım ona da sağol tavsiyen icinBendede ishal gibi ama değil gibi aynen tuhaf.
Eşim almıştı üzerinde probiyotik süt yaziyo, pınarın sutasin falan var sanırım her markette vardır
Teşekkür ederim canımm insallah bakalım ne diyecekmerak ettim sonuçunuzu yazarsanız sevinirim geçmiş olsun inşşalh önemli bişe değildir
Süper canım gözün aydın bende yarın ölçtüreceğim tam 48 saat sonramı yaptırdın cankmKizlar 209 olmus sonucumcok sukur.. (pazar gunu 60)
Ben Sütaş veya İtimatin günlük sütünü kullanıyorum onlarda pastörize yazıyor, yinede kaynatıp içiyoruz bana sorun olcak gibi gelmedi ama dikkat etmek gerek tabi bakteri vs.Kızlar bırkac dr dinledim pastorıze süt ıcın diyorlar gunluk sutlerde bakterı uretımı azaltılmıyormus ne yapılırsa yapılsın bazılar da gunluk ıcebılırsınız dyor ne yapsak bılemedm ama cogu pastorıze onerıyormus :/ kendı dr.uma da sorucam
Darısı başıma inşallah,çok sevindim
Tesekkur ederimSüper canım gözün aydın bende yarın ölçtüreceğim tam 48 saat sonramı yaptırdın cankm
Darısı başıma ins:)6+2 de gormustum ben canim.. dinletmemistide.gostermisti dr um...
Gözün aydın canım benimmmKizlar 209 olmus sonucumcok sukur.. (pazar gunu 60)
Inşallah canm ilk dr randevum olacak çokça heyecanliyimmm:))6.haftası kal atısları başladıgı süre dıye okudum hep umarım duyarsın yaa ben de heveslenırım benm de 6+0 olcak tam ptesı bana umut olursun
Çok şükür bin şükür bende senin sonucunu bekliyordum kac kere girip baktim cikmismi diye Rabbim devaminida göstersin minik mucilerimizinKizlar 209 olmus sonucumcok sukur.. (pazar gunu 60)
Ins canm gittiginde dr neler soylediÇok yakınız ben de 5+3 dün gitmiştim doktora pazartesi tekrar çağırdı umarım duyarsın kalp atışlarını :)
Inşallah canm allah gönlüne göre versin:)Kızlar adet tarihim 12 mayıs bugün beta hcg 31 çıktı çok şükür :) çok mutluyum 4 yıllık özlem 2 kayıpinş bu güzel sonuçlanacak buna çok inanıyorum :))
Kan verdim sizi dinledim1 saate cikarmis
Kızlar adet tarihim 12 mayıs bugün beta hcg 31 çıktı çok şükür :) çok mutluyum 4 yıllık özlem 2 kayıpinş bu güzel sonuçlanacak buna çok inanıyorum :))
Insaallah bu defa saglikla kucağına alirsin bebeginiBenimde 4. Senem cnm inş pozitiftir. İki düşüğüm var. İnş bu devam eder şayet test doğruysa.
Hamilelikte akintinin artmasi normal diye biliyorum. Koku varsa durum ciddi olabilir. Dr una bi danismakta fayda varKızlar iyi akşamlar bişi sorucam akıntılarınız oluyor mu? Benim baya sarımsı akıntım var enfeksıyon mu var acaba tedirgin oldum.
Aynı durumdayım canım bende :)Kızlar bu kasık ağrısı hep sagda yada solda mi oluyo yoksa çift taraflımi oluyor?
Bazen sağda baskı hissediyorum bazen sol tarafta
Uzaktan hamilelere bakınca herşey çok basit geliyordu,meğer hep diken üstünde oluyomus insan