2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim her iki tarafta da oluyor. Rahim kasilip genislemeye basladigi icin oluyor bu agrilar. Normal yani

Canım bazen sağ bazen sol oluyo bazende aynı anda
Telaslancak bise yok yani

Teşekkürler kızlar, aynı durumu yaşayan birileriyle fikir alışverişinde bulununca normal olduğunu hissediyorum,sağolun

Ben Sütaş veya İtimatin günlük sütünü kullanıyorum onlarda pastörize yazıyor, yinede kaynatıp içiyoruz bana sorun olcak gibi gelmedi ama dikkat etmek gerek tabi bakteri vs.
Günlük dedıklerı acıkta satılan acıkca yazmamısım. Bız de torkunun günlük sütünden aldık ama eve gelnce farkettık genelde bakardım skt lere 5gun vardı son kullanmaya ve tadı ekşimsiydi bılmıyorum torku dıye mı bı garıptı

Anladım canım bende Torku aldım bir iki defa tadını beğenmedim hiç, İcim de öyle geldi, Sütaş iyi geliyor hem daha güvenilir olduğunu söylüyorlar süt urunlerinde

Kesinlikle ya daha yolun başında dört çocuk yapan annemi takdir etmeye başladım :)
Benimde çoğunluk sağda oluyor kasılmalar bende bunu merak ettim neden sağ diye , soldaki daha hafif oluyor belki de ona çok dikkat etmiyorum

Çok sevindim canım kaçıncı haftada gördün kese yi ve bebişi

Anladım canım bende Torku aldım bir iki defa tadını beğenmedim hiç, İcim de öyle geldi, Sütaş iyi geliyor hem daha güvenilir olduğunu söylüyorlar süt urunlerinde
Demek bana oyle gelmemıs boyle buruk eksımsı bi tat gelmışti bıdaha almamak lazım

Kızlar ben kan artışı yerine ıdrara baktım tekrar çok şükür t 2saniyede kıpkırmızo oldu c ye ıdrar gecmeden hatta gecen de eşitti c ıle koyuydu ama busefer c sönük kaldı yanında demekkı artış var çok şükürrr:)

Eklentiler

• CYMERA_20180509_002132.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 43
Herkese gunaydin gününüz güzel geçsin

Tebrikler canim gözün aydın :)

Evet vericem canım,doktor ver demedi iki defa vermiştim ama yarın da vericem
Bu arada devlet Hastanesi'nde mi veriyorsun kanı, ben özelde yaptırıyorum da devlet Hastanesi'nde kolay oluyorsa orda yaptırayım bari
Yok canım bende özelde yaptırıyorum ama sağlık ocakları yapıyor diye biliyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…