- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 37
Benim her iki tarafta da oluyor. Rahim kasilip genislemeye basladigi icin oluyor bu agrilar. Normal yaniKızlar bu kasık ağrısı hep sagda yada solda mi oluyo yoksa çift taraflımi oluyor?
Bazen sağda baskı hissediyorum bazen sol tarafta
Uzaktan hamilelere bakınca herşey çok basit geliyordu,meğer hep diken üstünde oluyomus insan
Canım bazen sağ bazen sol oluyo bazende aynı andaKızlar bu kasık ağrısı hep sagda yada solda mi oluyo yoksa çift taraflımi oluyor?
Uzaktan hamilelere bakınca herşey çok basit geliyordu,meğer hep diken üstünde oluyomus insan
9 mm lik bir kese gördük bebek yerleşmiş herşey normal dedi çok şükür kan testleri istedi daha önce bir düşük geçmişim oldugu için haftada bir kontrollere devam dedi şimdi pazartesi tekrar doktor yolları :)Ins canm gittiginde dr neler soyledi
Aynı durumdayım canım bende :)
Çok şülür koku yok canım yarın idrar testi vericem inşallah önemli birşey yokturHamilelikte akintinin artmasi normal diye biliyorum. Koku varsa durum ciddi olabilir. Dr una bi danismakta fayda var
Günlük dedıklerı acıkta satılan acıkca yazmamısım. Bız de torkunun günlük sütünden aldık ama eve gelnce farkettık genelde bakardım skt lere 5gun vardı son kullanmaya ve tadı ekşimsiydi bılmıyorum torku dıye mı bı garıptıBen Sütaş veya İtimatin günlük sütünü kullanıyorum onlarda pastörize yazıyor, yinede kaynatıp içiyoruz bana sorun olcak gibi gelmedi ama dikkat etmek gerek tabi bakteri vs.
Amin canım inşallahhCanım seninle değerlerimiz aynıydı sanırım aynı dönemde yumurtlama olmuş, yarın inş daha iyi değerler görürüz testlerimizde
Anladım canım bende Torku aldım bir iki defa tadını beğenmedim hiç, İcim de öyle geldi, Sütaş iyi geliyor hem daha güvenilir olduğunu söylüyorlar süt urunlerindeGünlük dedıklerı acıkta satılan acıkca yazmamısım. Bız de torkunun günlük sütünden aldık ama eve gelnce farkettık genelde bakardım skt lere 5gun vardı son kullanmaya ve tadı ekşimsiydi bılmıyorum torku dıye mı bı garıptı
Sendrmi yarın kan vericeksinAmin canım inşallahh
Kesinlikle ya daha yolun başında dört çocuk yapan annemi takdir etmeye başladım :)Kızlar bu kasık ağrısı hep sagda yada solda mi oluyo yoksa çift taraflımi oluyor?
Hadi gözün aydın caniiiim9 mm lik bir kese gördük bebek yerleşmiş herşey normal dedi çok şükür kan testleri istedi daha önce bir düşük geçmişim oldugu için haftada bir kontrollere devam dedi şimdi pazartesi tekrar doktor yolları :)
Çok sevindim canım kaçıncı haftada gördün kese yi ve bebişi9 mm lik bir kese gördük bebek yerleşmiş herşey normal dedi çok şükür kan testleri istedi daha önce bir düşük geçmişim oldugu için haftada bir kontrollere devam dedi şimdi pazartesi tekrar doktor yolları :)
Demek bana oyle gelmemıs boyle buruk eksımsı bi tat gelmışti bıdaha almamak lazımAnladım canım bende Torku aldım bir iki defa tadını beğenmedim hiç, İcim de öyle geldi, Sütaş iyi geliyor hem daha güvenilir olduğunu söylüyorlar süt urunlerinde
Sendrmi yarın kan vericeksin
5+2 de gördüm canım çok şükürÇok sevindim canım kaçıncı haftada gördün kese yi ve bebişi
Kızlar ben kan artışı yerine ıdrara baktım tekrar çok şükür t 2saniyede kıpkırmızo oldu c ye ıdrar gecmeden hatta gecen de eşitti c ıle koyuydu ama busefer c sönük kaldı yanında demekkı artış var çok şükürrr:)Eki Görüntüle 2144567
Yok canım bende özelde yaptırıyorum ama sağlık ocakları yapıyor diye biliyorımEvet vericem canım,doktor ver demedi iki defa vermiştim ama yarın da vericem
Bu arada devlet Hastanesi'nde mi veriyorsun kanı, ben özelde yaptırıyorum da devlet Hastanesi'nde kolay oluyorsa orda yaptırayım bari
Tesekkur ederım canım 3.ye kan vermek ıstemedım dr da yap demedı randevu günüm de bellı ıdrarla takıp edıyorum ben de sabırsızlık ama işte merakHerkese gunaydin gününüz güzel geçsin
Tebrikler canim gözün aydın :)