2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benden baska coraspin kullanmasi istenen yok mu kizlar?
Ben suan kullanmiyorum ama benim kizim tup bebekti ben onda transferden itibaren hatta oncesinde bile baslamis olabilir net hatirlamiyorum ecopirin kullanmıştım sonra 7 yada 11 haftalikken birakmistim kanamam olmuştu diye.

Günaydın kizceler doktordan çıktım dün sıkıntım var demiştim hani karında şişlik,ağrı vs. Diye.
Doktor olabilir hamilelikte, en güzel gelen zeytinyagidir onu iç bir kaşık dedi.
Bugün 4 hafta üç günlüğüz ve vajinal ultrasondan keseyi gördük çok şükür, küçücük daha 3 mm insallah uzaylıya benzedigi fotolarınida gorururuz

Benden baska coraspin kullanmasi istenen yok mu kizlar?
Ben varım canım ben sadece iğne kullanıyordum ama kanımdaki trombosit değerim 2 katından fazla cıkınca perinatolog gittim iğnenin dozunu artırıp üstüne birde coraspin verdi

Ben varım canım ben sadece iğne kullanıyordum ama kanımdaki trombosit değerim 2 katından fazla cıkınca perinatolog gittim iğnenin dozunu artırıp üstüne birde coraspin verdi
Başladın mi cnm ne zmndan beri kullaniyorsun? Bana faktor V Leiden mutasyon ve protrombin mutasyon pihtilasma testleri yapildi. Onlar normal cikti ama daha farkli kan testleri de varmis. Trombosit zamani testi sonucu da normal cikti. Yani tespit edilmis bir pihtilasma sorunum yok.ama ilk kaybimdan oturu gene de tedbir olarak verdi coraspin doktor. Fazla pihtilastirdigi durumda da kanama, dusuk ihtimali oldugunu okudum. Kafam karisti iyice.

Gözünaydin canim cok sevindim bende bugun 4+5 im sen cuma gununden sonra baska beta hcg baktirdin mi ? Bugun ogleden sonra bende gidecegim doktorum 2000 i gecince gel demişti insallah bizde görürüz keseyi

Gözünaydin canim cok sevindim bende bugun 4+5 im sen cuma gununden sonra baska beta hcg baktirdin mi ? Bugun ogleden sonra bende gidecegim doktorum 2000 i gecince gel demişti insallah bizde görürüz keseyi
Yok canım baktirmamistim, hadi bakalım seninde görünür inşallah kesecik çok heyecanlı bebegi gorunce nasıl olcak acaba

Kızlar tek taraflı batmalarınız oluyor mu benım solumda ani bıçak gb giriyor kramp tarzı. dün akşam özellikle oldu. 6-8 hafta arası cogalırmış. Bakalım bugün olucak mı Rahim büyüdükçe olurmuş normal diyorlar sizde de oluyor mu?

Benim col oluyro sol tarafımda daha cok oluyor ayaga kalkerken oluyor yatakta donerken oluyor gerilme hissi gibi oluyor zaten ama rahatsiz edici . sagda daha az oluyor.

Benim col oluyro sol tarafımda daha cok oluyor ayaga kalkerken oluyor yatakta donerken oluyor gerilme hissi gibi oluyor zaten ama rahatsiz edici . sagda daha az oluyor.
Evet insan ıster ıstemez tedırgın oluyor rahimi tutan ıkı bag varmıs onlar rahımı tutmak iöin geriliyormus buyuzden oluyormus kramplar

Hamileliğini öğrendiğimde bebe aspirinine başladım doktora gidince iğne verdi sonuclarım cıkınca perinatolog gittim o hem dozunu artırdı hemde coraspin verdi bu tedaviler ile bir-çok kişi bebeklerini sağlıkla kucagına aldılar ultrasonla bakıldığında ilaç sana ters etki yapmış ise kanama alanların gözükürdü madem yok için rahat olsun doktoruna güven

Daha kullanmaya baslamadim canim. Ama iki doktor birden al zarari olmaz dediğine göre daha fazla kafami bulandirmaya gerek yok herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…