Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adet tarihim 12 mayıs bugün beta hcg 31 çıktı çok şükür :) çok mutluyum 4 yıllık özlem 2 kayıp inş bu güzel sonuçlanacak buna çok inanıyorum :))
Kızlar adet tarihim 12 mayıs bugün beta hcg 31 çıktı çok şükür :) çok mutluyum 4 yıllık özlem 2 kayıp inş bu güzel sonuçlanacak buna çok inanıyorum :))
Kızlar bırkac dr dinledim pastorıze süt ıcın diyorlar gunluk sutlerde bakterı uretımı azaltılmıyormus ne yapılırsa yapılsın bazılar da gunluk ıcebılırsınız dyor ne yapsak bılemedm ama cogu pastorıze onerıyormus :/ kendı dr.uma da sorucam
Ben Sütaş veya İtimatin günlük sütünü kullanıyorum onlarda pastörize yazıyor, yinede kaynatıp içiyoruz bana sorun olcak gibi gelmedi ama dikkat etmek gerek tabi bakteri vs.
Kızlar bu kasık ağrısı hep sagda yada solda mi oluyo yoksa çift taraflımi oluyor?
Bazen sağda baskı hissediyorum bazen sol tarafta
Uzaktan hamilelere bakınca herşey çok basit geliyordu,meğer hep diken üstünde oluyomus insan
Kızlar bu kasık ağrısı hep sagda yada solda mi oluyo yoksa çift taraflımi oluyor?
Bazen sağda baskı hissediyorum bazen sol tarafta
Uzaktan hamilelere bakınca herşey çok basit geliyordu,meğer hep diken üstünde oluyomus insan