2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oh süper eşine güzel bir ultrason fotosu hediye ediceksin desene
Aynen canımm. benim eşim öğretmen benım de tanıdıgım bıkac ogrencısı var bana gelırler gorusurz falan lıse 11. Sınflar o gün mutlaka sorucaklardır size ne aldı hocam eşiniz fln işe gidince eşimin bana hediyesi dıye ultrason resmnı gosterıcem dıyor haha:)

Kilon çok iyi ,zayıf bir hamile olursun,bende 52 civariyim,hedefim 49 la hamile kalmakti başaramadım ben daha keseyi de görmedim darısı inş başıma

Aynen canım erken değil mi ya benimde kabız gibi sis afedersiniz ama ishal gibi geliyor sonra cok garip durum cidden , peribiyotik süt hangisi oluyor acaba bende günluk içiyorum hergun
Kızlar bırkac dr dinledim pastorıze süt ıcın diyorlar gunluk sutlerde bakterı uretımı azaltılmıyormus ne yapılırsa yapılsın bazılar da gunluk ıcebılırsınız dyor ne yapsak bılemedm ama cogu pastorıze onerıyormus :/ kendı dr.uma da sorucam

Aynen canım erken değil mi ya benimde kabız gibi sis afedersiniz ama ishal gibi geliyor sonra cok garip durum cidden , peribiyotik süt hangisi oluyor acaba bende günluk içiyorum hergun

Bendede ishal gibi ama değil gibi aynen tuhaf.
Eşim almıştı üzerinde probiyotik süt yaziyo, pınarın sutasin falan var sanırım her markette vardır

Kızlar Dr Banu çiftçi yi takip edin derim süper bir hekim. Play storeda uygulaması var çok faydası olur,ben 3 aydır falan kendisini takip ediyorum,resmen normal doğuma sıcak bakmaya başladım sayesinde

Kızlar Dr Banu çiftçi yi takip edin derim süper bir hekim. Play storeda uygulaması var çok faydası olur,ben 3 aydır falan kendisini takip ediyorum,resmen normal doğuma sıcak bakmaya başladım sayesinde
Ben onu kullanıyorum canm:)

hımm mantıklı doktorunuz dediyse demek ki hassas bi cildiniz ve bünyeniz var.

ne güzel ne tatlı telaşlar bunlar. sizin ilk bebeğiniz galiba sağlıkla gelsin

Selam hanımlar Allah kısmet ederse 2019 ocak annesi olacam çok şaşkın durumdayım 2.çocuğum olacak
maşallh sağlıkla kuçağınıza alın kardeş herzamn iyidir .

Bne de her ıslaklıkta korkarak wcye gıdıyorum sonra derın bır nefes alıyorum
gebeliğin bence en zor zamanları içerde olan bitenden bi haberdar yaşıyoruz

merak ettim sonuçunuzu yazarsanız sevinirim geçmiş olsun inşşalh önemli bişe değildir

Canim pazar 60 cikmisti..yine verdim.bakalim ..cikinca yazarim
sonuçun çıkmış olması lazım merakla bekliyoruzz

Evet ilk olacak inşallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…