- 17 Ocak 2018
- 10.296
- 9.807
Aynen canımm. benim eşim öğretmen benım de tanıdıgım bıkac ogrencısı var bana gelırler gorusurz falan lıse 11. Sınflar o gün mutlaka sorucaklardır size ne aldı hocam eşiniz fln işe gidince eşimin bana hediyesi dıye ultrason resmnı gosterıcem dıyor haha:)Oh süper eşine güzel bir ultrason fotosu hediye ediceksin desene
Kilon çok iyi ,zayıf bir hamile olursun,bende 52 civariyim,hedefim 49 la hamile kalmakti başaramadım ben daha keseyi de görmedim darısı inş başımaIlk haftalarda şişkinlik olurmuş ben 45 kıloyum buna ragmen sabahları bılr karnım.şiş çok yogun gecıyor gunlerım evlendıgımden berı oraya buraya derken kılo alamıyorum oyuzden şuan ıstahımın acık olması benı sevındırıyor. Bulantı aniden baslarmıs sanırım brn bıkac yakınıma söyledım kese ve kalp atımından sonra duymalarında sakınca görmedık Allah korusun bıseu olacaksa önune gecemıyoruz cunku baş veya son oyuzden soylemek de ıstyorum bıanönce:) yüzümüzden anlaşılıyor glb hamıle.oldugumuz
Kızlar bırkac dr dinledim pastorıze süt ıcın diyorlar gunluk sutlerde bakterı uretımı azaltılmıyormus ne yapılırsa yapılsın bazılar da gunluk ıcebılırsınız dyor ne yapsak bılemedm ama cogu pastorıze onerıyormus :/ kendı dr.uma da sorucamAynen canım erken değil mi yabenimde kabız gibi sis afedersiniz ama ishal gibi geliyor sonra cok garip durum cidden , peribiyotik süt hangisi oluyor acaba bende günluk içiyorum hergun
Aynen canım erken değil mi yabenimde kabız gibi sis afedersiniz ama ishal gibi geliyor sonra cok garip durum cidden , peribiyotik süt hangisi oluyor acaba bende günluk içiyorum hergun
Ben onu kullanıyorum canm:)Kızlar Dr Banu çiftçi yi takip edin derim süper bir hekim. Play storeda uygulaması var çok faydası olur,ben 3 aydır falan kendisini takip ediyorum,resmen normal doğuma sıcak bakmaya başladım sayesinde
Oh süper eşine güzel bir ultrason fotosu hediye ediceksin desene
hımm mantıklı doktorunuz dediyse demek ki hassas bi cildiniz ve bünyeniz var.Hamilelikte makyaj malzemeleri ile ilgili, hamile kalırsan gel ürün önerisinde bulunucam demişti doktorum,farklı cilt hastalıklarım da var,her ürünü süremiyorum yüzüme,şimdi hamilelik de olunca sürdüğüm göz kalemi bile vicdan yaptırıyor, doktorlar içeriklerinin zararlı olduğunu söylüyor ,en azından için rahat eder belki
ne zamn başladı peki akıntınız adet gününüz gelincemi yoksa geçincemiAkıntı normal ama kokusuz ve sarı olmaması gerek benım normal.süte yakın renkte su gb akıntım var. Enfeksiyona ısaret olabılır sarı akıntı
ne güzel ne tatlı telaşlar bunlar. sizin ilk bebeğiniz galiba sağlıkla gelsinKızlar enson kı degerı yazamadım buraya glb benım 65.40tı adetten once hatırlıyorsanız adet gunu 226.2 cıktı gecen carsambaydı dr. Rahım kalinlıgımn cokguzel oldugunu soyledı 12gun sonrasına randevumu verdı tam da ıstedıgım gb yıldonumuze verdı. 14mayıs ta gıdecegız sbah 11de ben bıdaha artışa baktırmadım dha da 6gun var okadar sabırsızlanıyorum kı bebegım.nasıl iyi mi cok merak edıyorum akıntım kasık batmalarım iştah artışım hala vsr gogus hassasıyetım cok fazla hersabah kontrol edıyorum hala var oldgunu gorunce oh cok şükür dıyorum:) @Dido44Papatyalardaguzel
maşallh sağlıkla kuçağınıza alın kardeş herzamn iyidir .Selam hanımlar Allah kısmet ederse 2019 ocak annesi olacam çok şaşkın durumdayım 2.çocuğum olacak
gebeliğin bence en zor zamanları içerde olan bitenden bi haberdar yaşıyoruzBne de her ıslaklıkta korkarak wcye gıdıyorum sonra derın bır nefes alıyorum
merak ettim sonuçunuzu yazarsanız sevinirim geçmiş olsun inşşalh önemli bişe değildirKızlar benim akıntım yok ya karnım çok şiş sindirim sistemi çok fena oldu şimdiden, sizde durum nasıl, yarın doktora gidicem bakalım umarım geçer, karın üstüm ağrıyor sürekli , hiç birşey yapamıyorum o yüzden
sonuçun çıkmış olması lazım merakla bekliyoruzzCanim pazar 60 cikmisti..yine verdim.bakalim ..cikinca yazarim
O kasık batmaları bendede var bende çok korkuyorum. Canım senin değerin en son 80 di galiba sonra yaptırdın mıBendede kasık batmalari var ,iştahsızlık var yemek yemek istemiyorum, Allah daha güzel haberlerini aldırdım bebeğinin
Adet günümden önce basladı ama cok azdı bırkaç gündür anlayamıcagım boyuttaydı ama özellıkle son ıkı gundur 6.haftama girince cogaldıne zamn başladı peki akıntınız adet gününüz gelincemi yoksa geçincemi
Evet ilk olacak inşallahh :)ne güzel ne tatlı telaşlar bunlar. sizin ilk bebeğiniz galiba sağlıkla gelsin
maşallh sağlıkla kuçağınıza alın kardeş herzamn iyidir .
gebeliğin bence en zor zamanları içerde olan bitenden bi haberdar yaşıyoruz
merak ettim sonuçunuzu yazarsanız sevinirim geçmiş olsun inşşalh önemli bişe değildir
sonuçun çıkmış olması lazım merakla bekliyoruzz
6.haftası kal atısları başladıgı süre dıye okudum hep umarım duyarsın yaa ben de heveslenırım benm de 6+0 olcak tam ptesı bana umut olursunKızlar şuanda 5+5 iz cuma dr a gidecem. Kalp atışı duyma ihtimalimiz var mi sizce?
Çok yakınız ben de 5+3 dün gitmiştim doktora pazartesi tekrar çağırdı umarım duyarsın kalp atışlarını :)Kızlar şuanda 5+5 iz cuma dr a gidecem. Kalp atışı duyma ihtimalimiz var mi sizce?
Süper çok sevindimmm umarım bu şekilde katlanarak gelir meleğin :) Gözün aydın canımKizlar 209 olmus sonucumcok sukur.. (pazar gunu 60)
6+2 de gormustum ben canim.. dinletmemistide.gostermisti dr um...Kızlar şuanda 5+5 iz cuma dr a gidecem. Kalp atışı duyma ihtimalimiz var mi sizce?