2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
😛 Babamız il dışında olmasa giderdik bi yerlere de evdeyiz🙈 takılıyoruz kızımla ev balkon 😂
Benim eşimde yok Ya dün sabah gitti Çanakkale de yarın akşam gelecek adam işini biliyor haftasonu kesin bi yere gidelim diye tutturacaktım adamın işi çıktı 😂😂 evdeki küçük fare de babam babam söylenip duruyor sabah beri 😂😂🤦‍♀️

İyi akşamlar kızlar ❤
Annem kızım için yüksekte olmayı seviyor diyordu da anlamıyordum ama doğru diyormus. Oturan kişiye asla gitmiyor ayaktakine gidiyor . Ayakta diğerinin boyu uzunsa, uzun olana gidiyor boyu kısa olana gitmiyor. Gecen annemin kucagindaydi gel yaptım gelmedi başını çevirdi o başını çevirmeleri de ayrı zaten , havalı havalı başını döndürüyor gelmek istemediginde ❤ bende kanepeye çıkıp gel yaptım kollarini acip bana attı kendini . Bize de malzeme çıktı sürekli oturup kalkıp yer değişip gel gel yapiyorz😁
Birde @bsebse canım senin mücver tarifinden yaptım bugün çok beğendi bir tane yedi daha yemek istedi ben vermedim sütü az almasın diye. Eline sağlık ❤😄

İyi akşamlar kızlar ❤
Annem kızım için yüksekte olmayı seviyor diyordu da anlamıyordum ama doğru diyormus. Oturan kişiye asla gitmiyor ayaktakine gidiyor . Ayakta diğerinin boyu uzunsa, uzun olana gidiyor boyu kısa olana gitmiyor. Gecen annemin kucagindaydi gel yaptım gelmedi başını çevirdi o başını çevirmeleri de ayrı zaten , havalı havalı başını döndürüyor gelmek istemediginde ❤ bende kanepeye çıkıp gel yaptım kollarini acip bana attı kendini . Bize de malzeme çıktı sürekli oturup kalkıp yer değişip gel gel yapiyorz😁
Birde @bsebse canım senin mücver tarifinden yaptım bugün çok beğendi bir tane yedi daha yemek istedi ben vermedim sütü az almasın diye. Eline sağlık ❤😄
Bende farkettim benimkide yapiyor oyle 😊

günaydın
kızlar çok konuşkan oluyor sanırım.
oğlum yaşını geçmişti ıhh mıhh diye işaret ederek derdini anlatıyordu.
bu kızçe anne baba dede ve baybay diyor.
öylesine değil bana ve anneme gelmek istiyorsa anne diye sesleniyor.
babayla dedeye de aynı şekilde.
sanırım abiden duyduğu için o şekilde sesleniyor bize.
bir de baybay diyince el sallıyor.
tüm haftasonumuz bunları tekrar ederek geçti.
eşim bunun 3 yaş halini düşünemiyorum diyor 3 yaşta oğlum bu kadar konuşuyorsa kızı hayal edemiyorum diye şimdiden korkuyor.

ben de çok erken konuşmuşum anneme bu çocuk cüce mi diye soranlar olmuş.:KK48:

İyi akşamlar kızlar ❤
Yerim o Miniş i ben ya işini de biliyor desene😂😍🙏 afiyet olsun kuzum benimki de sevmişti çok ❤🙃

günaydın
kızlar çok konuşkan oluyor sanırım.
oğlum yaşını geçmişti ıhh mıhh diye işaret ederek derdini anlatıyordu.
bu kızçe anne baba dede ve baybay diyor.
öylesine değil bana ve anneme gelmek istiyorsa anne diye sesleniyor.
babayla dedeye de aynı şekilde.
sanırım abiden duyduğu için o şekilde sesleniyor bize.
bir de baybay diyince el sallıyor.
tüm haftasonumuz bunları tekrar ederek geçti.
eşim bunun 3 yaş halini düşünemiyorum diyor 3 yaşta oğlum bu kadar konuşuyorsa kızı hayal edemiyorum diye şimdiden korkuyor.

ben de çok erken konuşmuşum anneme bu çocuk cüce mi diye soranlar olmuş.:KK48:
Bizimki hicbisey bilmiyor anlamsiz laflar soyluyor iki ayliktan 4 aya kadar aşiri konusurdu istemsiz anne anni derdi ama suan hicbisey bilmiyor kahkaha atmasini oglenmis gulmekten konusamiyor baybayda bilmio 🙄🙄

Saçmalardan seçmelerde bugün 👇
Allahım daha neler görücez 🙄
Sütten kesme partisiymiş 😛😁😁

Eklentiler

• 20190729_094831.png
    20190729_094831.png
    466 KB · Görüntüleme: 57
X