2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pilav uzeri yoğurt mu bende dün bamya yiyordum güneşe 2 minik bamya verdim tattırdım ama normal yağlı ve tuzlu limonlu bir yemek sonra acaba vermese miydim dedim bi de guzel guzel yalana yalana yiyor

Ben de birkac gündür akşamları gece uykusuna yatırmadan once kaşık mama vermeye başladım. O ölçü bana da fazla geldi yaa. 100 cc suya 3 yemek kaşığı diyo benim aldığımda. Ben onu yapsam alıştırsam daha da emmez bu cocuk. 50 cc'ye 1,5 yemek kaşığı veriyorum ben canım. Içine de bazen meyve püresi koyuyorum
Bu arada evet regl döneminde sütte azalma oldugu bi gercekmiş. Ben de bu ay kabullendim bunu ve doydu mu doymadı mı, sut geldi mi gelmedi mi bakmıyorum. Zaten ek gıdaya başladık bi şekilde bu 3-5 günü atlatırız

Aynen cankm bende bi dahakine yarım ölçüyle yapacağım, ben hergun vermem Ya ek gıda veriyorum Ya bazen arada vermek için bulunsun diye aldım oyle denemelik, geçen ay ben de farketmedim kuzum azaldığını ve geçen ay bu kadar ek gıda vermediğim halde doyuyordu sütümle, bu kez ite kaka kuru dut suları içiyorum sabahtan beri sütüm olsun diye o kadar ilave şeyler verdiğim halde ancak yetti

❤❤ semt havuzuna giriyordu kuzum galiba oradan mikrop kapmış krem verdiler Birkaç güne daha iyi olur. İlgin için teşekkür ederim
Gecmis olsun canim, havuz hic saglikli degil gercekten
Allahtan tepkisini oyle göstermiş.
Ya yazik bebege birak su konu komsuyu canim ya
Yiyor diye verilir mi önüne gelen sey

Uzun süre gitmeyince ne çok birikiyor oku oku bitmedi :)
Kızlar kaşık maması ne kullanıyorsunuz hangi marka yani?
Benim oğlan da pek meraklı bizim yemeklere içi gidiyor yerken bugün şehriyeli çorba vardı annem minik ekmek ıslatıp ağzına koydu çocuk zevkten dört köşe versin diye yirtiyor kendini biraz verdi.ben tabi vicdan yaptırdım sonra tuz çok zararlı falan içinde tuz var.
Yarın tarhana malzemesi alıp tarhana yapacakmış torununa .

Ben basima gelecegini az cok biliyordum ya hissediyordum 2sindede mukemmel olamaz diye gecirdim aklimdan allahtan kilo yeterince var da cok takmiyorum emme asigi benimki net yani belkide hosuna gitmiyor duyorum bi seftaliyi mesele cekirdek kisminda kucuk bi topcuk kalcak kdr yiyo mesela yada muz sevdigi bisey yani , ve kesinlikle kasikla hic mi hic acmiyo agzini annemlerdeyknde diyorum he he dediler alin dedim deneyin binbirturlu sey yaptilar atuyorim gulduruyolar agiz acikken tam verecek hop aninda kilit dilinide ucune koyuyo

Ya bilmiyorum ama dissede cok uzamaz insallah mama sand bile durmuto ki önündeki yemegi gorsun aglamaya basliyor devamli boyle 2 gundur bas agrili ve zombi gibiyim adeta 2.sefer tekrar verdim catala batirip da biraz yedi o sekilde anca bnmki sute nasi asikaa cok temkinli harici gidalara tedirgin oluyo resmn gorunce bile

Bizim doktorumuz kullanacaksan hipp kullan demisti de ben hangi marka olursa olsun hazir mama vermek istemiyorum. Bi sebze pisiririm bi yumurta haslarim bi meyve veririm yeter ki ambalajli gida yemesin

Gecmis olsun canim, havuz hic saglikli degil gercekten
Allahtan tepkisini oyle göstermiş.

Ya yazik bebege birak su konu komsuyu canim ya
Yiyor diye verilir mi önüne gelen sey
İlk çocukta manyaklık derecesinde hassastım, bunda çok rahatım , gereksiz derecede. Hemen toparladık canım, aldım ipleri elime

Bizim doktorumuz kullanacaksan hipp kullan demisti de ben hangi marka olursa olsun hazir mama vermek istemiyorum. Bi sebze pisiririm bi yumurta haslarim bi meyve veririm yeter ki ambalajli gida yemesin
Haklısın bende araştırdım en iyisi hipp diyorlar ama doğal vermek en iyisi

Pilav uzeri yoğurt mu bende dün bamya yiyordum güneşe 2 minik bamya verdim tattırdım ama normal yağlı ve tuzlu limonlu bir yemek sonra acaba vermese miydim dedim bi de guzel guzel yalana yalana yiyor
Arada kacamak yapilsin bende tadimlik arada veriyorum ne yediysem hic cikikata kek demiyorum zamani geldimi zaten yicek agzina azicik degiriyom
Kiyamiyom
Oyle baktimi

Arada kacamak yapilsin bende tadimlik arada veriyorum ne yediysem hic cikikata kek demiyorum zamani geldimi zaten yicek agzina azicik degiriyom
Kiyamiyom
Oyle baktimi
Oyle tatlı şeyler vermedim tahin pekmez tattırdım sadece bak, onun dışında ama yemek yenilme saati olduğunu kavratmaya çalışıyorum karnı tok bile olsa biz yemek yerken onu da masanın yakınına getiriyorum ağzına minik yoğurt veriyorum veya suluğunu veriyorum veya verebileceğim yemek falan varsa denettiriyorum ben yesin yeter ki yiyen çocuk olsun arayacağız bu günleri az bir yürümeye başlasınlar o kaşıkla arkalarından koşturan annelere döneceğiz o yüzden kıymetini bilelim bugünlerin

Yaa bir guneş daha bizim tv sehpasının altı daha dar dün nasıl ağlıyor sığmıyor oraya yüzünü sıkıştırıyor falan koca totosu sığar mı hiç
Odadaydım bende arkam dönükken kaçıvermiş bezini yeni değiştirmiştim dolu olsa sığmazdı belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…