- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
Pilav uzeri yoğurt muKızlar ben 2 haftadır annemlerdeyim. Burda ek gıda olayını abarttık galiba. Domates bile verdiler konu komşu. Pilav üstü sarımsaklı yoğurt felanHele ekmeğe bayılıyor, küçük küçük yiyor. geçen oyalansın diye verdim ıslata ıslata yumuşattı, soktu ağzına kocaman , ben müdahale ettim.. bizim yediklerimizinden tattırdık felan. Ama şunu farkettim onları yedikçe sağlıklı şeylerden uzaklaştı. Oyüzden bgn sil baştan başlıyoruz. Dikkatli gidicez. Annem de bana katıldı allahtan. Bu sıkıntılı hallerinin sebebi o olabilir dedim, inş düzelir bakalım .. emmeyi de azalttı haliyle
Bu kaşık mamaları var ya ne fazlaymış ölçüsü ya 130 cc süt 4 yemek kaşığı ölçüsü yaptım bir kase doldu ve tabiki bitmedi yarısını bile bitiremedi sonra ısıtsam versem olur mubu arada regl olunca sütüm azaldı ya bi önceki ay farketmemiştim azaldığını dün akşam oldum çok da yemek yiyorum su içiyorum ama boş sütüm gelmiyor akşama doğru da boyle olursa dolapta 90 cc süt var buzlukta onu çıkaracağım şimdi doysun diye o kaşık mamasından yapayım demiştim
Aynen cankm bende bi dahakine yarım ölçüyle yapacağım, ben hergun vermem Ya ek gıda veriyorum Ya bazen arada vermek için bulunsun diye aldım oyle denemelik, geçen ay ben de farketmedim kuzum azaldığını ve geçen ay bu kadar ek gıda vermediğim halde doyuyordu sütümle, bu kez ite kaka kuru dut suları içiyorum sabahtan beri sütüm olsun diye o kadar ilave şeyler verdiğim halde ancak yettiBen de birkac gündür akşamları gece uykusuna yatırmadan once kaşık mama vermeye başladım. O ölçü bana da fazla geldi yaa. 100 cc suya 3 yemek kaşığı diyo benim aldığımda. Ben onu yapsam alıştırsam daha da emmez bu cocuk. 50 cc'ye 1,5 yemek kaşığı veriyorum ben canım. Içine de bazen meyve püresi koyuyorum
Bu arada evet regl döneminde sütte azalma oldugu bi gercekmiş. Ben de bu ay kabullendim bunu ve doydu mu doymadı mı, sut geldi mi gelmedi mi bakmıyorum. Zaten ek gıdaya başladık bi şekilde bu 3-5 günü atlatırız
Gecmis olsun canim, havuz hic saglikli degil gercekten❤❤ semt havuzuna giriyordu kuzum galiba oradan mikrop kapmış krem verdiler Birkaç güne daha iyi olur. İlgin için teşekkür ederim
Ya yazik bebege birak su konu komsuyu canim yaKızlar ben 2 haftadır annemlerdeyim. Burda ek gıda olayını abarttık galiba. Domates bile verdiler konu komşu. Pilav üstü sarımsaklı yoğurt felanHele ekmeğe bayılıyor, küçük küçük yiyor. geçen oyalansın diye verdim ıslata ıslata yumuşattı, soktu ağzına kocaman , ben müdahale ettim.. bizim yediklerimizinden tattırdık felan. Ama şunu farkettim onları yedikçe sağlıklı şeylerden uzaklaştı. Oyüzden bgn sil baştan başlıyoruz. Dikkatli gidicez. Annem de bana katıldı allahtan. Bu sıkıntılı hallerinin sebebi o olabilir dedim, inş düzelir bakalım .. emmeyi de azalttı haliyle
Ben basima gelecegini az cok biliyordum ya hissediyordum 2sindede mukemmel olamaz diye gecirdim aklimdan allahtan kilo yeterince var da cok takmiyorum emme asigi benimki net yaniAy kuzum Ertugruli u hiç böyle hayal etmemistim iştahlı olcak ne koyarsan silip supurcek gibi düşünüyordum
Böyle giderse klasik yönteme dönmek zorunda kalmayasin valla ömründen ömür gider alacak da yicek diye
Ya bilmiyorum ama dissede cok uzamaz insallah mama sand bile durmuto ki önündeki yemegi gorsun aglamaya basliyor devamli boyle 2 gundur bas agrili ve zombi gibiyim adeta 2.sefer tekrar verdim catala batirip da biraz yedi o sekilde anca bnmki sute nasi asikaa cok temkinli harici gidalara tedirgin oluyo resmn gorunce bileDiş mi acaba cnm neden böyle oldu kiyiyordu sanki..
Minicik elleriyle mi yaptı tüm bunlarıbenimde o elleri mıncıklayıp yiyesim geldi❤
Bende çatal fobisi var cnmuyutup takarlar mı acaba sen konyadaydın değil mi bende orda yaptım doğumu gelince orda taktırayım olmazsa..
Geçmiş olsun cnm inşallah geçer hemen..
Evet cnm sezaryen oldum farabide mehmet bardakçı sadece doğumumu yaptı ama çok anlayışlı bir doktordu..kontrollerim hep bursadayken olmuştu..Aaa sen konyada nerde kimde yapmıştın? Çatal bende bağımlılık yaptı çıkmadan duramıyorumsenin sezeryanmıydı Doğumun
Bizim doktorumuz kullanacaksan hipp kullan demisti de ben hangi marka olursa olsun hazir mama vermek istemiyorum. Bi sebze pisiririm bi yumurta haslarim bi meyve veririm yeter ki ambalajli gida yemesinUzun süre gitmeyince ne çok birikiyor oku oku bitmedi :)
Kızlar kaşık maması ne kullanıyorsunuz hangi marka yani?
Benim oğlan da pek meraklı bizim yemeklere içi gidiyor yerken bugün şehriyeli çorba vardı annem minik ekmek ıslatıp ağzına koydu çocuk zevkten dört köşe versin diye yirtiyor kendini biraz verdi.ben tabi vicdan yaptırdım sonra tuz çok zararlı falan içinde tuz var.
Yarın tarhana malzemesi alıp tarhana yapacakmış torununa .
Aaa evet iyiymiş o doktor daEvet cnm sezaryen oldum farabide mehmet bardakçı sadece doğumumu yaptı ama çok anlayışlı bir doktordu..kontrollerim hep bursadayken olmuştu..
İlk çocukta manyaklık derecesinde hassastım, bunda çok rahatım , gereksiz derecede. Hemen toparladık canım, aldım ipleri elimeGecmis olsun canim, havuz hic saglikli degil gercekten
Allahtan tepkisini oyle göstermiş.
Ya yazik bebege birak su konu komsuyu canim ya
Yiyor diye verilir mi önüne gelen sey
Yemeleri hoşumuza gidiyor da işte sonra sıkıntı olur diye tedirgin oldum bende, kestim artıkPilav uzeri yoğurt mubende dün bamya yiyordum güneşe 2 minik bamya verdim tattırdım ama normal yağlı ve tuzlu limonlu bir yemek sonra acaba vermese miydim dedim bi de guzel guzel yalana yalana yiyor
Haklısın bende araştırdım en iyisi hipp diyorlar ama doğal vermek en iyisiBizim doktorumuz kullanacaksan hipp kullan demisti de ben hangi marka olursa olsun hazir mama vermek istemiyorum. Bi sebze pisiririm bi yumurta haslarim bi meyve veririm yeter ki ambalajli gida yemesin
Kazan dolusu yesinYese kaç kaşık vereceksin kız daha minik mideleri var
Arada kacamak yapilsinPilav uzeri yoğurt mubende dün bamya yiyordum güneşe 2 minik bamya verdim tattırdım ama normal yağlı ve tuzlu limonlu bir yemek sonra acaba vermese miydim dedim bi de guzel guzel yalana yalana yiyor
Oyle tatlı şeyler vermedim tahin pekmez tattırdım sadece bak, onun dışında ama yemek yenilme saati olduğunu kavratmaya çalışıyorum karnı tok bile olsa biz yemek yerken onu da masanın yakınına getiriyorum ağzına minik yoğurt veriyorum veya suluğunu veriyorum veya verebileceğim yemek falan varsa denettiriyorum ben yesin yeter ki yiyen çocuk olsun arayacağız bu günleri az bir yürümeye başlasınlar o kaşıkla arkalarından koşturan annelere döneceğiz o yüzden kıymetini bilelim bugünlerinArada kacamak yapilsinbende tadimlik arada veriyorum ne yediysem hic cikikata kek demiyorum zamani geldimi zaten yicek agzina azicik degiriyom
Kiyamiyom
Oyle baktimi
Yaa bir guneş dahaBir firaride ben yakaladım
Odadaydım bende arkam dönükken kaçıvermişYaa bir guneş dahabizim tv sehpasının altı daha dar dün nasıl ağlıyor sığmıyor oraya yüzünü sıkıştırıyor falan koca totosu sığar mı hiç