- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
Bizimki arabada duruyor iki sokak asagida esimgil ariyom getiriyor yada kapi icerisinde duruyor aile apt kaliyoruzBanada eziyet geliyor
Bizimki oyle sıkıştıracaksın tost olacak arada bizimki tedirgin oluyor sokağa doğru bakıncaKiz masallah kanguruda nasil durmuş o bizimki bana donuk asla durmaz ille izlicek etrafi merakli
KiZ bizimki bi bardak suyu etrafa bi yduumu mideye goturuyor blw yaptiniz icinmi ogrendi icmeyi ben artik mutfak tezgaha oturtuyom cocugu heryeri su gibi islaniyor orda iciyorBenimki suda icmezdi eskiden oynatirdi bi yudum alirdi dokerdi dunden beri yarim fincan yarim olarak iciyo icmeye basladi yani , bizdebsebse ile tost yaptik benimki bi parca aldi yuzunebakmadi öğleden sonrabidaha verdim seftali ile birlikte rendeleyip azcik şeftali tadialdi agzina goturmeye basladi benim parmaklarkmi tutup yaliyo kendi eliylede oynuyo minciriyo soyle bieline aliyo evirw cevire bakiyor sonra benim yuzume bakip avucunu aciyo atiyo catalla veriyorum batirip agzina koyuyo ama cok az yedi yine ama yedi allahtan biraz
Alisti sanirim bizimkide oyleydi siseden de iciyir bu bardak sulardan hele bi ucunu aciyorum nasil emcukluyo cok komikKiZ bizimki bi bardak suyu etrafa bi yduumu mideye goturuyor blw yaptiniz icinmi ogrendi icmeyi ben artik mutfak tezgaha oturtuyom cocugu heryeri su gibi islaniyor orda iciyor
Rezene vs varsa elinin altındaic kuzum benim aklima bile gelmiyo ya regl sut azligi 3 aydir oluyorumBu kaşık mamaları var ya ne fazlaymış ölçüsü ya 130 cc süt 4 yemek kaşığı ölçüsü yaptım bir kase doldu ve tabiki bitmedi yarısını bile bitiremedi sonra ısıtsam versem olur mubu arada regl olunca sütüm azaldı ya bi önceki ay farketmemiştim azaldığını dün akşam oldum çok da yemek yiyorum su içiyorum ama boş sütüm gelmiyor akşama doğru da boyle olursa dolapta 90 cc süt var buzlukta onu çıkaracağım şimdi doysun diye o kaşık mamasından yapayım demiştim
Geçen ay bende hiç farketmedim azaldığını ama bu ay cidden yok hiçRezene vs varsa elinin altındaic kuzum benim aklima bile gelmiyo ya regl sut azligi 3 aydir oluyorum
Ek gıdadandolayi emme aralarıda açıldıysa ondan olabilir belki kuzumGeçen ay bende hiç farketmedim azaldığını ama bu ay cidden yok hiç
Evet kuzum blw benimdeNasil yaptiniz onu kuzum sizdemi blw yapiyorsunuz
7ay tarifinde gordum ben kasar peyniriniKaşar peyniri ne zaman itibariyle verilebiliyor acaba?? Rendelesek yumurtasına katsak
Bizim regller seninle aynı ilerliyor cnm günü geçerse banada haber et bende panik yapayım:))) bizim araba ilk geldiğinde çıktı eve geri kalan hayatını bagajda geçiriyor:)) bu arada sen ne kadar fit bir annesin öyle birde kiloluyum diyorsun:)Bu kaşık mamaları var ya ne fazlaymış ölçüsü ya 130 cc süt 4 yemek kaşığı ölçüsü yaptım bir kase doldu ve tabiki bitmedi yarısını bile bitiremedi sonra ısıtsam versem olur mubu arada regl olunca sütüm azaldı ya bi önceki ay farketmemiştim azaldığını dün akşam oldum çok da yemek yiyorum su içiyorum ama boş sütüm gelmiyor akşama doğru da boyle olursa dolapta 90 cc süt var buzlukta onu çıkaracağım şimdi doysun diye o kaşık mamasından yapayım demiştim
Cnm bu tarifler kitaptan mı yoksa kafadan mıEvet kuzum blw benimdehavuc kabak patates buharda haslamdi catalla ezdim uzerine yumurta sarisi kirip karistirdim tost makinasinin altina ustune yagli kagit koyup arasinda bastim. Sevdi de ben de sevdim
Sağol canım amin en kolayindan inşallah.Hayırlı olsun dişiniz, darisi bize insallah
Kiz sende nasil mide var da tadiyorsun onu
Canim midenin kendi suyu zaten cok aci bir su. Besinleri öğüten su yani. O yüzden yemekle birlesipte geri disari cikan tabiki aci tat olacak.
Gecmis olsun, fazla salmamak lazim kendi basina bebekleri
Nerden ne kapacaklari belli olmuyor.
Baska yerinde var mi canim, farkli birsey yedi mi o mu alerji yapti acaba
Yumurta cok yedi mi veya domates
Onu biraz fazla kacirinca da vu sekil oluyor
Gelin kızımıza bizden ağırlığınca altınDimi ama bırakalım kapissin erkekler
Aslında 6 gun gecikti ama panik olmadım olmam gereken bi durum olmadı anladın sen onuBizim regller seninle aynı ilerliyor cnm günü geçerse banada haber et bende panik yapayım:))) bizim araba ilk geldiğinde çıktı eve geri kalan hayatını bagajda geçiriyor:)) bu arada sen ne kadar fit bir annesin öyle birde kiloluyum diyorsun:)
Buldun tabi zayıf kızı ağırlığınca altın diyor bak bakGelin kızımıza bizden ağırlığınca altın
Ben pişirip üzerine meyve rendeliyorum pekmez de katıyorum. Bazen çorbalarına kıvam vermek için de kullanıyorumYulaf unuyla neler yapıyorsunuz kızlar?
Bizimki kari hastasi adamlarin surata bakiyo kadin gordumu karsidaki bakmasina hic gerek yok bizimBizimki oyle sıkıştıracaksın tost olacak arada bizimki tedirgin oluyor sokağa doğru bakınca
Bende sevdimEvet kuzum blw benimdehavuc kabak patates buharda haslamdi catalla ezdim uzerine yumurta sarisi kirip karistirdim tost makinasinin altina ustune yagli kagit koyup arasinda bastim. Sevdi de ben de sevdim