2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
AA bizimki de erkeklere daha çok gülüyor oynak mı olacak azıcık ne halbuki anası da hiç bilmez oyle şeyler dün avm asansöründe bi adam elini uzattı bizim kıza bizimki de sırıtarak tuttu

Kız ben durum olmasa bile panik oluyorum artık dokununca bile birşey olacakmış gibi geliyor kuzum durmayan bebeye herşey mübah.. ağlamasaydı kullanmak zorunda kalmazdınız en azından onda duruyordu:) senin bacakların kadar benim kollarım var nerdeyse sen balık etliysen ben balina etli falanımdır

Kız o zaman sen daha ne istiyorsun yiyor demek oluyor bu maşallah yesin tabi de boşuna kendini de parçalama yemiyor diye diye

Bak bunu ben de dedim yemese kiloyu nasıl alacak 8 küsür diyor maşallah dediğin gibi azlık çokluk meselesi T tanem-tane20 ilaçları ne zaman bırakacaksın canım bi poşet dolusu ne kullanıyor o kadar midesini alıştırmasan bir şey yese sürekli ilaçla korumak da zor. Reflü bizde de vardı ama geçti 6 aya geçer demişti dr

Bunu instadan buldum kuzum kitapta daha çok püre karışım ve çorbalar var bu ay için o da bana uymuyor
Eline nasıl veriyorsun cnm bu yaptığını mesela.. dikey dilim mi yapıyorsun direk önüne bırakıyorsun kendi mi alıp yiyor.. mücver falanda yapılır fırında. Köfte gibi kendi yiyebilir

Eline nasıl veriyorsun cnm bu yaptığını mesela.. dikey dilim mi yapıyorsun direk önüne bırakıyorsun kendi mi alıp yiyor.. mücver falanda yapılır fırında. Köfte gibi kendi yiyebilir
Mucver bak benimde aklima geldi bugun tost makinesinde yine piser cokda lezzetli oluyo ben bayilirim bsebse oda hem yumusak oluyo yine , kuzum nasi keserseb kes yunusam oluyo epey simdi bebikler de hunharca saldirip sikiliyolar avucta aninda bolunuyo eliyle yedi parçaları azra mesela benimkinede catala batirip verdim 2 3 catal oyle anca yedi bebege ve yapabildiklerine gore degisiyo aslinsa yeme sekli

Ahhh o mücver benim aklımdan hiç çıkmıyor:)) ne kadar mıncıklarsa o kadar iyi diyorsun yani biz yoğurtla devam edelim en iyisi temiz iş

Ahhh o mücver benim aklımdan hiç çıkmıyor:)) ne kadar mıncıklarsa o kadar iyi diyorsun yani biz yoğurtla devam edelim en iyisi temiz iş
Minncikladigi kadarini yese gam yemicem ufak seyleri pek beceremiyor henuz benimki zaten 2 gundur devamli ama devamli agliyo gece 5te uyudum leylayim

Dikfortgen gibi kesip önüne koyuyorum kuzum basta baya oynadi sonra anladi parcalamdi ama minik parcalari dahi agzina goturdu sonra

Deneyelim mücveri de o zaman

Bende geçen aya kadar o paniği yaşadım, bu sefer rahatım . Spiral taktır kafan rahat etsin

Ay kuzum Ertugruli u hiç böyle hayal etmemistim iştahlı olcak ne koyarsan silip supurcek gibi düşünüyordum
Böyle giderse klasik yönteme dönmek zorunda kalmayasin valla ömründen ömür gider alacak da yicek diye

Kızlar ben 2 haftadır annemlerdeyim. Burda ek gıda olayını abarttık galiba. Domates bile verdiler konu komşu. Pilav üstü sarımsaklı yoğurt felan Hele ekmeğe bayılıyor, küçük küçük yiyor. geçen oyalansın diye verdim ıslata ıslata yumuşattı, soktu ağzına kocaman , ben müdahale ettim.. bizim yediklerimizinden tattırdık felan. Ama şunu farkettim onları yedikçe sağlıklı şeylerden uzaklaştı. Oyüzden bgn sil baştan başlıyoruz. Dikkatli gidicez. Annem de bana katıldı allahtan. Bu sıkıntılı hallerinin sebebi o olabilir dedim, inş düzelir bakalım .. emmeyi de azalttı haliyle

Minncikladigi kadarini yese gam yemicem ufak seyleri pek beceremiyor henuz benimki zaten 2 gundur devamli ama devamli agliyo gece 5te uyudum leylayim
Diş mi acaba cnm neden böyle oldu ki yiyordu sanki..
Dikfortgen gibi kesip önüne koyuyorum kuzum basta baya oynadi sonra anladi parcalamdi ama minik parcalari dahi agzina goturdu sonra
Minicik elleriyle mi yaptı tüm bunları benimde o elleri mıncıklayıp yiyesim geldi❤
Bende geçen aya kadar o paniği yaşadım, bu sefer rahatım . Spiral taktır kafan rahat etsin
Bende çatal fobisi var cnm uyutup takarlar mı acaba sen konyadaydın değil mi bende orda yaptım doğumu gelince orda taktırayım olmazsa..
❤❤ semt havuzuna giriyordu kuzum galiba oradan mikrop kapmış krem verdiler Birkaç güne daha iyi olur. İlgin için teşekkür ederim
Geçmiş olsun cnm inşallah geçer hemen..

Aaa sen konyada nerde kimde yapmıştın? Çatal bende bağımlılık yaptı çıkmadan duramıyorum senin sezeryanmıydı Doğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…