- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
AA bizimki de erkeklere daha çok gülüyor oynak mı olacak azıcık ne halbuki anası da hiç bilmez oyle şeylerBizimki kari hastasi adamlarin surata bakiyo kadin gordumu karsidaki bakmasina hic gerek yok bizim
Oglan basliyo gulmeye agzi yirtilacak
Bende sevdimguzel biseye benziyor hepsininyedimi peki masallah bizimki hafif bogaza bisey yapissin geri iade ediyor ne varsa
Bunu instadan buldum kuzum kitapta daha çok püre karışım ve çorbalar var bu ay içinCnm bu tarifler kitaptan mı yoksa kafadan mıbiz daha tadımdayızda tadım biterse ne yapacağımı hiç bilemiyorum ben.. kitap alayım bari..
Neyse ki zayıf kızımızGelin kızımıza bizden ağırlığınca altın
Kız ben durum olmasa bile panik oluyorum artık dokununca bile birşey olacakmış gibi geliyorAslında 6 gun gecikti ama panik olmadım olmam gereken bi durum olmadı anladın sen onubizim kızı ilk zamanlar bıraksam pusetinde uyuyordu sabaha kadar biz de hata gerçi biz alıştırdık bebek arabasını evde kullanmaya :/ ben tombik bir anneyim 70 kiloyum hadi tombik demeyelim ama balık etliyim
AA bizimki de erkeklere daha çok gülüyor oynak mı olacak azıcık ne halbuki anası da hiç bilmez oyle şeylerdün avm asansöründe bi adam elini uzattı bizim kıza bizimki de sırıtarak tuttu
Kız o zaman sen daha ne istiyorsun yiyor demek oluyor bu maşallah yesin tabi de boşuna kendini de parçalama yemiyor diye diye
Yani istahli yemiyor iki kasik guzel agzini aciyor sonrasi youtubeden karpuz adam izleterek guldurup agzini acip veriyorum yesinde tek ben bunada raziyim
Gunes hanim napiyor bögurmeler devammi
Eline nasıl veriyorsun cnm bu yaptığını mesela.. dikey dilim mi yapıyorsun direk önüne bırakıyorsun kendi mi alıp yiyor.. mücver falanda yapılır fırında. Köfte gibi kendi yiyebilirBunu instadan buldum kuzum kitapta daha çok püre karışım ve çorbalar var bu ay içino da bana uymuyor
Mucver bak benimde aklima geldi bugun tost makinesinde yine piser cokda lezzetli oluyo ben bayilirimEline nasıl veriyorsun cnm bu yaptığını mesela.. dikey dilim mi yapıyorsun direk önüne bırakıyorsun kendi mi alıp yiyor.. mücver falanda yapılır fırında. Köfte gibi kendi yiyebilir
Ahhh o mücver benim aklımdan hiç çıkmıyor:)) ne kadar mıncıklarsa o kadar iyi diyorsun yaniMucver bak benimde aklima geldi bugun tost makinesinde yine piser cokda lezzetli oluyo ben bayilirimbsebse oda hem yumusak oluyo yine , kuzum nasi keserseb kes yunusam oluyo epey simdi bebikler de hunharca saldirip sikiliyolar avucta aninda bolunuyo eliyle yedi parçaları azra mesela benimkinede catala batirip verdim 2 3 catal oyle anca yedi bebege ve yapabildiklerine gore degisiyo aslinsa yeme sekli
Minncikladigi kadarini yese gam yemicem ufak seyleri pek beceremiyor henuz benimkiAhhh o mücver benim aklımdan hiç çıkmıyor:)) ne kadar mıncıklarsa o kadar iyi diyorsun yanibiz yoğurtla devam edelim en iyisi temiz iş
Dikfortgen gibi kesip önüne koyuyorum kuzum basta baya oynadi sonra anladi parcalamdi ama minik parcalari dahi agzina goturdu sonraEline nasıl veriyorsun cnm bu yaptığını mesela.. dikey dilim mi yapıyorsun direk önüne bırakıyorsun kendi mi alıp yiyor.. mücver falanda yapılır fırında. Köfte gibi kendi yiyebilir
Deneyelim mücveri de o zamanMucver bak benimde aklima geldi bugun tost makinesinde yine piser cokda lezzetli oluyo ben bayilirimbsebse oda hem yumusak oluyo yine , kuzum nasi keserseb kes yunusam oluyo epey simdi bebikler de hunharca saldirip sikiliyolar avucta aninda bolunuyo eliyle yedi parçaları azra mesela benimkinede catala batirip verdim 2 3 catal oyle anca yedi bebege ve yapabildiklerine gore degisiyo aslinsa yeme sekli
Bende geçen aya kadar o paniği yaşadım, bu sefer rahatım . Spiral taktır kafan rahat etsinKız ben durum olmasa bile panik oluyorum artık dokununca bile birşey olacakmış gibi geliyorkuzum durmayan bebeye herşey mübah.. ağlamasaydı kullanmak zorunda kalmazdınız en azından onda duruyordu:) senin bacakların kadar benim kollarım var nerdeyse sen balık etliysen ben balina etli falanımdır
Hayirli haberlerle gelin insallah canim
Bizi de haberdar et
Canım alerjik gibi duruyor bana kalırsa ama tabi en doğru bilgiyi doktor verecektir.
Ay kuzum Ertugruli u hiç böyle hayal etmemistim iştahlı olcak ne koyarsan silip supurcek gibi düşünüyordumMucver bak benimde aklima geldi bugun tost makinesinde yine piser cokda lezzetli oluyo ben bayilirimbsebse oda hem yumusak oluyo yine , kuzum nasi keserseb kes yunusam oluyo epey simdi bebikler de hunharca saldirip sikiliyolar avucta aninda bolunuyo eliyle yedi parçaları azra mesela benimkinede catala batirip verdim 2 3 catal oyle anca yedi bebege ve yapabildiklerine gore degisiyo aslinsa yeme sekli
Diş mi acaba cnm neden böyle oldu kiMinncikladigi kadarini yese gam yemicem ufak seyleri pek beceremiyor henuz benimkizaten 2 gundur devamli ama devamli agliyo gece 5te uyudum leylayim
Minicik elleriyle mi yaptı tüm bunlarıDikfortgen gibi kesip önüne koyuyorum kuzum basta baya oynadi sonra anladi parcalamdi ama minik parcalari dahi agzina goturdu sonra
Bende çatal fobisi var cnmBende geçen aya kadar o paniği yaşadım, bu sefer rahatım . Spiral taktır kafan rahat etsin
Geçmiş olsun cnm inşallah geçer hemen..❤❤ semt havuzuna giriyordu kuzum galiba oradan mikrop kapmış krem verdiler Birkaç güne daha iyi olur. İlgin için teşekkür ederim
Aaa sen konyada nerde kimde yapmıştın? Çatal bende bağımlılık yaptı çıkmadan duramıyorumDiş mi acaba cnm neden böyle oldu kiyiyordu sanki..
Minicik elleriyle mi yaptı tüm bunlarıbenimde o elleri mıncıklayıp yiyesim geldi❤
Bende çatal fobisi var cnmuyutup takarlar mı acaba sen konyadaydın değil mi bende orda yaptım doğumu gelince orda taktırayım olmazsa..
Geçmiş olsun cnm inşallah geçer hemen..