Masallah guzelligime❤❤Güünaydınn
Dimi ama bırakalım kapissin erkeklerHa şöyle azcık naz yap kız evi naz evine mühendisler ne doktorlar isteyecek Kimbilir
Kız o zaman sen daha ne istiyorsun yiyor demek oluyor bu maşallah yesin tabi de boşuna kendini de parçalama yemiyor diye diye6. Ayin sonunda yaziyor kuzum vermek istersen cift cekilmis yagsiz dana kiyma sinirsek vs olmucak bi yemek kasigi
Senin verdiklerin normal bende oyle yumurta peynir muhallebi pekmez
Bazen muhallebi olmuyor kayisi veriyorum kabiz olmasin dye
Yani istahli yemiyor iki kasik guzel agzini aciyor sonrasi youtubeden karpuz adam izleterek guldurup agzini acip veriyorum yesinde tek ben bunada raziyimKız o zaman sen daha ne istiyorsun yiyor demek oluyor bu maşallah yesin tabi de boşuna kendini de parçalama yemiyor diye diye
Yarım saatlik güzellik uykusuna yattı uyandı bebek arabasında vitrin geziyor evin duvarlarına bakıyorYani istahli yemiyor iki kasik guzel agzini aciyor sonrasi youtubeden karpuz adam izleterek guldurup agzini acip veriyorum yesinde tek ben bunada raziyim
Gunes hanim napiyor bögurmeler devammi
Alerji olmus sivilce degil onlarGünaydin hanimlar
Oglumun kolundaki bu sivilceler hakkinda bir fikriniz var mi?
Bebek arabasi evdemi kullaniyorsunuz iyi bari aldiniza degecekYarım saatlik güzellik uykusuna yattı uyandı bebek arabasında vitrin geziyor evin duvarlarına bakıyor
Peynir de yakışıyor canımBizde bugub patates tostu yedik icine havuc kabak patates yumurta sarisi koyup yagli kagitti a tost makinasinda yaptik. Basta oynadi biraz sonra yedi
Kız eskittik bileBebek arabasi evdemi kullaniyorsunuz iyi bari aldiniza degecek
Lor peynirim bitmisti yapamadim daha bi dahakine koyarim❤ tesekkurlerPeynir de yakışıyor canımellerine sağlık
Vah vah ee ozaman disari ciksanizya hic yaramazlik yapmicak bizimki bebek arabasi bos gidiyo cocuk kucamizda kiyip binemiyozKız eskittik bilebi de Duvarlara kapı kasalarına çarpmaktan harap ettik evi gitti depozito uzerine para vermezsek iyi
Nasil yaptiniz onu kuzum sizdemi blw yapiyorsunuzBizde bugub patates tostu yedik icine havuc kabak patates yumurta sarisi koyup yagli kagitti a tost makinasinda yaptik. Basta oynadi biraz sonra yedi
Asansör YÖK canım binada kim indir çıkar yapacak sonra tekerlerini silecek oooVah vah ee ozaman disari ciksanizya hic yaramazlik yapmicak bizimki bebek arabasi bos gidiyo cocuk kucamizda kiyip binemiyoz
Kacinci kattasiniz, zor olur o ya indir cikar silAsansör YÖK canım binada kim indir çıkar yapacak sonra tekerlerini silecek oooboyle diyorum ama 2-3 güne bir arabasıyla çıkıyorum indiriyorum çıkarıyorum siliyorum bıkıyorum bi daha indirmeyeceğim diyorum
2. Kat aslında çok değil ama yine de yorucu YaAsansör YÖK canım binada kim indir çıkar yapacak sonra tekerlerini silecek oooboyle diyorum ama 2-3 güne bir arabasıyla çıkıyorum indiriyorum çıkarıyorum siliyorum bıkıyorum bi daha indirmeyeceğim diyorum
Kaşar peyniri ne zaman itibariyle verilebiliyor acaba?? Rendelesek yumurtasına katsakLor peynirim bitmisti yapamadim daha bi dahakine koyarim❤ tesekkurler
çocuğa eziyet gibi geliyor desene hazır süt varken uff bunlarla mı uğraşacağım der gibi
Banada eziyet geliyorçocuğa eziyet gibi geliyor desene hazır süt varken uff bunlarla mı uğraşacağım der gibi
Benimki suda icmezdi eskiden oynatirdi bi yudum alirdi dokerdi dunden beri yarim fincan yarim olarak iciyo icmeye basladi yani , bizdeBlwcinolacak o pes etme yola devam oynarken yer o bizimki biberondan su icmiyo bardaga verince iciyo dokuyo bisiler yapiyor daha firinda tavuk yicek
Kiz masallah kanguruda nasil durmuş o bizimki bana donuk asla durmaz ille izlicek etrafi merakliAsansör YÖK canım binada kim indir çıkar yapacak sonra tekerlerini silecek oooboyle diyorum ama 2-3 güne bir arabasıyla çıkıyorum indiriyorum çıkarıyorum siliyorum bıkıyorum bi daha indirmeyeceğim diyorum