2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
6. Ayin sonunda yaziyor kuzum vermek istersen cift cekilmis yagsiz dana kiyma sinirsek vs olmucak bi yemek kasigi
Senin verdiklerin normal bende oyle yumurta peynir muhallebi pekmez
Bazen muhallebi olmuyor kayisi veriyorum kabiz olmasin dye
Kız o zaman sen daha ne istiyorsun yiyor demek oluyor bu maşallah yesin tabi de boşuna kendini de parçalama yemiyor diye diye

Kız o zaman sen daha ne istiyorsun yiyor demek oluyor bu maşallah yesin tabi de boşuna kendini de parçalama yemiyor diye diye
Yani istahli yemiyor iki kasik guzel agzini aciyor sonrasi youtubeden karpuz adam izleterek guldurup agzini acip veriyorum yesinde tek ben bunada raziyim
Gunes hanim napiyor bögurmeler devammi

Yani istahli yemiyor iki kasik guzel agzini aciyor sonrasi youtubeden karpuz adam izleterek guldurup agzini acip veriyorum yesinde tek ben bunada raziyim
Gunes hanim napiyor bögurmeler devammi
Yarım saatlik güzellik uykusuna yattı uyandı bebek arabasında vitrin geziyor evin duvarlarına bakıyor

Vah vah ee ozaman disari ciksanizya hic yaramazlik yapmicak bizimki bebek arabasi bos gidiyo cocuk kucamizda kiyip binemiyoz
Asansör YÖK canım binada kim indir çıkar yapacak sonra tekerlerini silecek ooo boyle diyorum ama 2-3 güne bir arabasıyla çıkıyorum indiriyorum çıkarıyorum siliyorum bıkıyorum bi daha indirmeyeceğim diyorum

Kacinci kattasiniz, zor olur o ya indir cikar sil

2. Kat aslında çok değil ama yine de yorucu Ya kendi kendimden alıntı yapmışım Nilufer_3457

Blwcinolacak o pes etme yola devam oynarken yer o bizimki biberondan su icmiyo bardaga verince iciyo dokuyo bisiler yapiyor daha firinda tavuk yicek
Benimki suda icmezdi eskiden oynatirdi bi yudum alirdi dokerdi dunden beri yarim fincan yarim olarak iciyo icmeye basladi yani , bizde bsebse ile tost yaptik benimki bi parca aldi yuzunebakmadi öğleden sonrabidaha verdim seftali ile birlikte rendeleyip azcik şeftali tadialdi agzina goturmeye basladi benim parmaklarkmi tutup yaliyo kendi eliylede oynuyo minciriyo soyle bieline aliyo evirw cevire bakiyor sonra benim yuzume bakip avucunu aciyo atiyo catalla veriyorum batirip agzina koyuyo ama cok az yedi yine ama yedi allahtan biraz

Kiz masallah kanguruda nasil durmuş o bizimki bana donuk asla durmaz ille izlicek etrafi merakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…