- 15 Temmuz 2008
- 2.879
- 4.957
Hayırlı olsun dişiniz, darisi bize insallahBizim huzursuzluğun nedeni anlaşıldı
Alt dişlerinden birinin kenarı çok hafif patlamış dokundurtmuyor çok acıyor galiba.
Bir haftadır huysuzdu birkaç gündür de tavan yapti durduk yere aglamalar falan.
Rahatlar insalalh artık.
Kiz sende nasil mide var da tadiyorsun onuKizlar bugun cocuk yerde yuvarlanirken azicik cikardı haliya gitmesin diye elimle sildim agzini cok azdı dilim ucunu degirdim simdi tiksinmeyin yemedimzehir gibi sanki hapı ezip vermisin o gibiydi ayni cok acıydı reflüden dolayimiki bu acılık
Gecmis olsun, fazla salmamak lazim kendi basina bebekleriKızlar hastaneye yattık bız vırus kapmış ıshal dıkkat edın bebıslerınıze
Baska yerinde var mi canim, farkli birsey yedi mi o mu alerji yapti acabaGünaydin hanimlar
Oglumun kolundaki bu sivilceler hakkinda bir fikriniz var mi?
Bugün mü çıktı? Allerjik gibi görünüyor ama sıcaktan da olabilir bence
Hayırlı olsun dişiniz, darisi bize insallah
Kiz sende nasil mide var da tadiyorsun onu
Canim midenin kendi suyu zaten cok aci bir su. Besinleri öğüten su yani. O yüzden yemekle birlesipte geri disari cikan tabiki aci tat olacak.
Gecmis olsun, fazla salmamak lazim kendi basina bebekleri
Nerden ne kapacaklari belli olmuyor.
Baska yerinde var mi canim, farkli birsey yedi mi o mu alerji yapti acaba
Yumurta cok yedi mi veya domates
Onu biraz fazla kacirinca da vu sekil oluyor
Canım alerjik gibi duruyor bana kalırsa ama tabi en doğru bilgiyi doktor verecektir.Günaydin hanimlar
Oglumun kolundaki bu sivilceler hakkinda bir fikriniz var mi?
Hayirli haberlerle gelin insallah canimSutten şüpheleniyorum doktora götüreceğiz bakalım ne çıkacak
Bizim daha yumurta tadimimiz bile olmadiKızlar tam bir yumurta sarısının hepsini veriyor musunuz? Havalar sıcak ya ben 2 gun dinlendirdim vermedim bugün bir tam yumurta sarısı yedi, yarın gene vermem diyorum ama kahvaltıya ne yapacağımı şaşırıyorum
Bugün lorlu omlet şeklinde yaptım yedi maşallah hepsini tabi küçük bir pankek kadar oldu boyutu çok gelmiyordur umarımBizim daha yumurta tadimimiz bile olmadi
Pankek falan yao canim istersen, gerci onda da yumurta var ama yinede farkli birsey
Poset dolusu ilaci senin cocuk icse sende bakardin dilimi degirdim sadece kusunu bile yerim kuzumdan tiksinmem hayir diger kusuklar aci degil aci su mide bosken sari su gelirse odur aci olan yada reflu olanlarda aci su geliyor okadar kustum hic aci tat gelmedi agizima taki midedeki son damkalaei kusarsan sari suyu o aciHayırlı olsun dişiniz, darisi bize insallah
Canim midenin kendi suyu zaten cok aci bir su. Besinleri öğüten su yani. O yüzden yemekle birlesipte geri disari cikan tabiki aci tat olacak.
Omleti yutabiliyor mu?Bugün lorlu omlet şeklinde yaptım yedi maşallah hepsini tabi küçük bir pankek kadar oldu boyutu çok gelmiyordur umarım
Haftada 4 butun verebilirsin yaziyor kagitta butun yedirebilirsin ben hep butun verdimKızlar tam bir yumurta sarısının hepsini veriyor musunuz? Havalar sıcak ya ben 2 gun dinlendirdim vermedim bugün bir tam yumurta sarısı yedi, yarın gene vermem diyorum ama kahvaltıya ne yapacağımı şaşırıyorum
masallsh bncugaaGüünaydınn
Bnmki hic nisey yemiyor yaKızlar tam bir yumurta sarısının hepsini veriyor musunuz? Havalar sıcak ya ben 2 gun dinlendirdim vermedim bugün bir tam yumurta sarısı yedi, yarın gene vermem diyorum ama kahvaltıya ne yapacağımı şaşırıyorum
Ben minik minik koparıp ağzına koyuyorum yutuyor zAten dişi olmasa bile damaklarıyla az da olsa çiğneme yapıyorOmleti yutabiliyor mu?
Valla canim istersen baska birseyi ye beni ilgilendimez de yemendeki amaci anlamadim ondan sordumPoset dolusu ilaci senin cocuk icse sende bakardin dilimi degirdim sadece kusunu bile yerim kuzumdan tiksinmem hayir diger kusuklar aci degil aci su mide bosken sari su gelirse odur aci olan yada reflu olanlarda aci su geliyor okadar kustum hic aci tat gelmedi agizima taki midedeki son damkalaei kusarsan sari suyu o aci
Ben hiç tam vermedim bugün işte bir tam sarı yedi, havalar da sıcak ya korkuyorum Ya dokunur diye ben anlamıyorum zaten o doktorların yazdıklarını cidden onları versek bu bebe doyar ki emmez yaniHaftada 4 butun verebilirsin yaziyor kagitta butun yedirebilirsin ben hep butun verdim
Haklısın ama gutultuyede her ınsanın alısması lazım hrryerde dogal yumurta ararken yaıbasımızda cekemıyoruz sesınıGercekten hamileykende sabah olsun istemezdim aksi gibi gece yarisi uyanirdim sabahin korunde kalkardim neyse ben kendim
İcin hicbirsey yapmadim ama cocuk gercekten korkuyor uyaniyor insan girtlaklar gibi ses cikartiyorlar kac gece birinimi bisey yapiyorlar diye uyandigimcok oldu
Ben her gün vermiyorum, haftada 2 en fazla 3 şeklinde veriyorum. Her gün verdiğimde alnında pütürtü gibi bir şeyler çıktı. Sıcaklar alerjiyi iyice tetikleyebilir diye bu şekilde veriyorum. Yarısını yiyor yanında pekmezli dutlu tahıllı muhallebi yapıyorum biraz da peynir :)Kızlar tam bir yumurta sarısının hepsini veriyor musunuz? Havalar sıcak ya ben 2 gun dinlendirdim vermedim bugün bir tam yumurta sarısı yedi, yarın gene vermem diyorum ama kahvaltıya ne yapacağımı şaşırıyorum
Anlatamazsın kı bunu ındanlaraHayırlı olsun dişiniz, darisi bize insallah
Gurultuye duyarli olsan bence boyle konusmazdinHaklısın ama gutultuyede her ınsanın alısması lazım hrryerde dogal yumurta ararken yaıbasımızda cekemıyoruz sesını