- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
Allah kolaylik versin Olsun oldugu kadar kuzum bizlerde hep öyle buyumusuz cokta dir yoktun bi dogum yaptin kayiplara karistin arada gel slm ver geri git bujadar acma arayiOlması gereken denın yaptıgın gıbı. Esımde genellıkle calısmıyor onun ıcın pek yetısemıyorum yemek yap kahve yap cay koy bı sofra kalkmadan yıne aynı sekıl... Suan uyluya cok hastetım hasta benımkı
Önemli değildir insallah
Amin.. inşallah öyle değildir.. dün farkettim daha önce yoktu olsa farkederdim mutlaka çok belli oluyor çünkü.. gerçekten adını bilmediğimiz hastalıklar var Rabbim herkese şifa versin..Tovbe yarabbim boyle bi hastalik var adini bilmiyorum butun beden zamanla beyazliyor leke leke az az beyazliyor evlerden ırak insallah oyle bisey degildir gunesten olmustur en yakin zamandada gecer
Sağolun kızlar.. döküntü yada yara falan yok deri beyazlamış. Güneşten olabilir dedi gözlemleyin başka yerlerinde de olacak mı vitiligo da olabilirmiş çoğalırsa.. güneş kremi önerdi çıkmadan 20 dkka önce açıkta kalan heryerine uygulayın dedi.. dua edin güneşten olsun önemli birşey olmasın.resmini ekledim
Aynisi gerçekten ilgincmis yaÇocuk dr u mu dedi bunu? Ben ilk sedeftir diye şüphelendim cildiyeye götürdüm ama aynı bizimde hatta genişler dedi dr bize. Atayım bak foto başka yerinde yok diz kapağında ve sadece kilo aldığı içinmiş şükür ki
Yok cnm bizde cildiyeye götürdük..bizede ışıklı bir cihazla bakıldı. aynı gibi duruyor.. ay inşallah öyle birşeydir olmazsa başka bir doktora daha götürelim bizde.. geçermiymiş sonra.. benimde sedef geldi aklıma ama sedef olabilir demedi vitiligo olabilir dedi.. ikisi farklı sanırım..Çocuk dr u mu dedi bunu? Ben ilk sedeftir diye şüphelendim cildiyeye götürdüm ama aynı bizimde hatta genişler dedi dr bize. Atayım bak foto başka yerinde yok diz kapağında
Amin bilmiyelimde kuzum evimizden kapimizdan irak olsunAmin.. inşallah öyle değildir.. dün farkettim daha önce yoktu olsa farkederdim mutlaka çok belli oluyor çünkü.. gerçekten adını bilmediğimiz hastalıklar var Rabbim herkese şifa versin..
Yok kuzum boğazına kaçarsa öğürüp yedigini çıkarıyor dışarı. Kusmuyor. Şimdi azıcık patates yedirdim diliyle attı devamlı dışarı yediğini yedi birazinida mincikladi.Sabah 10 da muhallebi yemiştik 4 saat gecti hicbirsey vermedim simdi uyandi gozunu karistiriyordu hamagi bir iki salladim cocugun bogazina toz gitmiş gibi oksurdu fiskira fiskira butun muhallebiyi cikardi şok oldum 4 saate erimemismi bu hadi onuda gectim ortaligi temizledim ettim mide tamamen bosaldi sut icti uzum yiyordum bakiyor diye azicik koparip verdim kabuksuz sefaf yerinden elimi asıldı bidaha verdim derken bogazinimi aldi napti bilmiyorum ictigi butun sutude cikardi hali yatak otusu pike hicbisey kalmadi heryer batirdi daha yeni temizledimbelim koptu
Size sorum olacak bogazina bisey kactiginda midede ne var hepsini cikartiyormu bu bizim kac oldu gic buturtulu bisey veremiyom
Yok cnm bizde cildiyeye götürdük..bizede ışıklı bir cihazla bakıldı. aynı gibi duruyor.. ay inşallah öyle birşeydir olmazsa başka bir doktora daha götürelim bizde.. geçermiymiş sonra.. benimde sedef geldi aklıma ama sedef olabilir demedi vitiligo olabilir dedi.. ikisi farklı sanırım..
Yok cnm bizde cildiyeye götürdük..bizede ışıklı bir cihazla bakıldı. aynı gibi duruyor.. ay inşallah öyle birşeydir olmazsa başka bir doktora daha götürelim bizde.. geçermiymiş sonra.. benimde sedef geldi aklıma ama sedef olabilir demedi vitiligo olabilir dedi.. ikisi farklı sanırım..
mevsiminegore Benin kızımda da var Bundan bacağında bu kadar büyük değil ama beyazlık var bi yerinde 3 veya 4. Ayından sonra oldu bize de kilo aldığı için olduğunu söylediler
Sağol kuzum inşAllah iyi olur bakalım.. Eşimden yana biraz çekincelerim var yoksa tabi ki anne baba yanı gibisi var mıYaa ne güzel annenlerin binaya taşınıyormuşsun hem annen bakacağı için bu çok güzel bir fırsat bazı akşamlar bile bırakır eşinle çıkarsın eşinin de hoşuna gider o zamanah ben aynı bina olmasa da aynı mahalle aynı semt aynı yaka oraya da razıyım ya
Benim kız da pütürtülü bir şey verdiğim zaman fışkırtarak kusuyor.. Yavaş yavaş alışacaklar doktor vermekten vazgeçme dediSabah 10 da muhallebi yemiştik 4 saat gecti hicbirsey vermedim simdi uyandi gozunu karistiriyordu hamagi bir iki salladim cocugun bogazina toz gitmiş gibi oksurdu fiskira fiskira butun muhallebiyi cikardi şok oldum 4 saate erimemismi bu hadi onuda gectim ortaligi temizledim ettim mide tamamen bosaldi sut icti uzum yiyordum bakiyor diye azicik koparip verdim kabuksuz sefaf yerinden elimi asıldı bidaha verdim derken bogazinimi aldi napti bilmiyorum ictigi butun sutude cikardi hali yatak otusu pike hicbisey kalmadi heryer batirdi daha yeni temizledimbelim koptu
Size sorum olacak bogazina bisey kactiginda midede ne var hepsini cikartiyormu bu bizim kac oldu gic buturtulu bisey veremiyom
Ay dün yazdım, bgn hiç uyumadı çocuk8:30-9 gibi yatar 12 ye kadar kesintisiz yatar genelde ama sonra başlıyor uyanmalar bazen saat başı bazen 2 saatte bir uyanıyor. Ben de gündüzleri uyutmaya çalışıyorum ama her zaman işe yaramıyor :)
Kesinlikle bir günleri diğerini tutmuyor gece o kadar güzel uyudu ki 2 kez uyandı sadece bu bizim için özellikle son zamanlarda Harika, sabah eşime diyorum ne güzel uyudu bu gece falan derken eşim gitti uyandı 8 de ama ne uyanma dar ediyor evi 2 saat kadar kanguru da gezdik oyle huysuz, ben anlamadım gitti bi gun iyiyse gecesi berbat gecesi iyiyse gündüzü berbat bizimki boyleAy dün yazdım, bgn hiç uyumadı çocukbir günleri diğerine uymuyor yaa. Dişten mi bilmiyorum , 2 tane çıktı, 3. Belirtisi yok ama el ağızda ve çok huysuz
Dikkatini başka bir şeye çekebilirsen belki yapmaz canım. Genelde kızım çok ağladığında dikkatini çekmeye çalışıyorum.Kızlar bu aylarca bebeğin istemediğimiz sesler çıkarmasını nasıl engelleyebilir veya unutturabilirim, bişeyden sıkıldığı zaman tükürme hareketini yapıyor uzun sure pusette oturduysa ya da beşikte yattıysa ya da yerde uzun sure oynadıysa direk tükürmeye başlıyor ve sonrasında da aşırı derece de rahatsız eden böğürme(evet yanlış duymadınız ya direk boğurme sesi boğazını yırtarcasına gözünden yaş gelene kadar böğürüyor ağlama değil ses çıkarıyor duyanları delirten rahatsız eden bir ses bu ve o kadar irite ediyor ki bu ses beni bazen kulaklarımı kapatıyorum yeter artık boğurme diye bağırıyorum) , ben her yaptığında hayır yapma diye uyarıyorum ama tabiki anlamıyor
Hep onunlayım her dk yerlerde neredeyse beraber sürünüyoruz diyebilirim, sürekli o sesi duyduğumda oyuncak falan gösteriyorum Ya da ayna karşısına getiriyorum ama başladıysa bi kere durmuyor henüz dikkatini de bişeye veremiyor gündemi değiştiremiyorum o anDikkatini başka bir şeye çekebilirsen belki yapmaz canım. Genelde kızım çok ağladığında dikkatini çekmeye çalışıyorum.
Bende oyle az tonbik olsa sallana sallana yuruseciroz gibi Suan boyunuz kilonuz kac kuzum
Benim kizimda çok çılgınca ağlıyor canım ya , şimdi sesli piyano aldim birazcık onun sesiyle dikkati dağılıyor , veya müzik açınca genelde susuyor çok şükür ki. Dün misafir geldi bebekleriyle bebek 9 aylık erkek bir aglayisi var ninni gibi . Benim kız aglayinca onlar bile şaşırdı öyle baş agritiyordu agzian hemen emzik bibreon birşey koyuyoruz , herşeyden çabucak sıkılıyor , beş dk birşeyi oyalama suresiKızlar bu aylarca bebeğin istemediğimiz sesler çıkarmasını nasıl engelleyebilir veya unutturabilirim, bişeyden sıkıldığı zaman tükürme hareketini yapıyor uzun sure pusette oturduysa ya da beşikte yattıysa ya da yerde uzun sure oynadıysa direk tükürmeye başlıyor ve sonrasında da aşırı derece de rahatsız eden böğürme(evet yanlış duymadınız ya direk boğurme sesi boğazını yırtarcasına gözünden yaş gelene kadar böğürüyor ağlama değil ses çıkarıyor duyanları delirten rahatsız eden bir ses bu ve o kadar irite ediyor ki bu ses beni bazen kulaklarımı kapatıyorum yeter artık boğurme diye bağırıyorum) , ben her yaptığında hayır yapma diye uyarıyorum ama tabiki anlamıyor