Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinizi ekledim eksik var ise lütfen söyleyin eklerim. Yanlış bir bişey yazdıysam kusura bakmayın🙈 ard arda ekledim hemen düzeltirim. 😊
Günaydın bu arada💕☀️
Günaydınn

Kilo:45
Çocuk: 2.
Sat: 12 Ekim
Kese: 5+2
Kalp atışı: -
Tahmini cinsiyet: Henüz yok
BDT: 19-25 Temmuz arası :)

hastanede çalııyorum bende maske de fayda etmiyor her insan kokuyor gibi bana yemekhanenin önünden geçemiyorum kokudan. ama sürekli de acıkıyorum yemek istiyorum çok garip bi döngüdeyim
Ciğerci kedisi gibi buzdolabının kapısını açıp öyle bakıyorum ne yiyebilirim diye :kk77: Dün biri salça yiyorum demişti. Gittim salça sürdüm ekmeğe. Tazeydi ekmek. Uleyn! Ne lezzetli geldi. :KK72:

Çocukluktan beri yememişim bi de. Bir daha sürdüm, bir daha.. zaten dibi gelmiş kavanozun. Sıyırıyorum güzelce. Kızım geldi, anne bana da ver dedi. Dedim kızım bana yetecek kadar var. Kurusa bakma. Sen yemek yersin :KK70:

Ciğerci kedisi gibi buzdolabının kapısını açıp öyle bakıyorum ne yiyebilirim diye :kk77: Dün biri salça yiyorum demişti. Gittim salça sürdüm ekmeğe. Tazeydi ekmek. Uleyn! Ne lezzetli geldi. :KK30:

Çocukluktan beri yememişim bi de. Bir daha sürdüm, bir daha.. zaten dibi gelmiş kavanozun. Sıyırıyorum güzelce. Kızım geldi, anne bana da ver dedi. Dedim kızım bana yetecek kadar var. Kurusa bakma. Sen yemek yersin :KK70:
yaa o nasıl övmektir eve gidip süreceğim ilk işim salça yemek olacak ahaha :)))

Ayy kızlar valla bende iş dönüşü otobüste çok fena oluyorum iki gündür kendimi zor atıyorum dışarı bulantıdan eşimde maske tak diyor. bilemedim yemek yiyeme ve sanki dünyaları yemiş durumdayım gak guk geziyorum🫢
Maske çok mantıklıymış. Ben organize sanayide çalışıyorum ve dibimizdeki fabrika köpek maması üretiyor. O kokuyu size anlatamam... Alt kat yemekhane kokuyor. Odamın karşısı mutfak ekmek kızartıyorlar kokuyor. Üst katta yönetici bir amca var durmadan sigara içiyor kokuyor. Herhalde iş yerimden dolayı zayıfladım 1-2 kilo. Çok zorlanıyorum su bile kokuyor bu ara. Ama gözüm aç hani sarma börek yemek istiyorum ama önüme gelse de yiyemem. :olamaz:

Aslan bi oğlan olursa fena 😅
Eşim aslan. Görümcem aslan. Ailede bir çok aslan var. Kendi için iyi ama etrafı için zor. 😄

Benim kız yengeç ve gamsız. Her burcun karaktere etkisi, aynı olmuyor. :KK51:

Bana da burada bulantın cok değil, erkek olabilir dediler. Ondan acaba mı diyorum ama kız istiyorum yine :oops:

Ahhahahahha 😂😂😂 Sizin aileye bir kız çok güzel yakışır 😍

Bi arkadaşım var, iki oğlandan sonra bir tane daha doğurdu, o da oğlan. Evde dört erkek, bir kadın. Diyor ki, benim de kaderim buymuş. Hayatım yerden pantolon ve çorap teki toplamakla geçecekmiş. :-)

Benim dikkatimi çeken, bu sene sanki 2 ve 3. Çocukların sayısı ilk çocuklarla aynı yoğunlukta. Denk gibi. 2012 Temmuz annelerindeyken ben, 10 tane ilk çocuk varsa, bir tane 2. Çocuk Vardı.

Ve anne yaşları 20lerde iken, bu seneki gruba bakıyorum ortalama 30larda.

Bunlar bizzat benim gördüğüm farklar.
Esim aslan benim de valla saman alevi öfkesi harici memnunum. Kafasi rahat, benim gibi asiri dusunmez, asiri duygusal degil, hayat daha kolay onlara sanki:) Gamsiz yengec vallahi ilk defa duydum, masallah öyle de devam etsin kiziniz🙏

Kızlar hadi eşlerimizden konuşalım biraz. 😊😊
Neler yapıyorlar destek oluyorlar mı size? Muhtemelen çoğunuzun ilk gebeliği değil o yüzden ilişki dinamiğiniz daha sakin ilerliyor olabilir. Bizim ilk bebek, eşim çok duygusal ve her şey olsun istiyor bebek alışverişi falan yapmak istiyor çok heyecanlı ve tezcanlı. 😅😅 Hakkını yemeyeyim, doktorum bana hareket etmeyi kısıtladı, deterjan temizlik vs yasak. Eşim yapıyor, yemekleri de o yapıyor çoğu zaman. Bana çok destek oluyor. Bir de açık iletişim çok kıymetli bu dönem. Rahatsız olduğunuz bir konu varsa ya da beklentiniz varsa ne bileyim mutlaka açıkça paylaşın derim. Pat diye söylemek yerine bu süreçte ondan güç aldığınızı desteğinin çok kıymetli olduğunu ama şu şu konularda şöyle beklentileriniz olduğunu eğer yapabilirse çok daha huzurlu olacağınızı böyle tatlı bir dille.

Merhaba 🍀

Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum 🧿

ANNE ADI
🌸
YAŞŞEHİR/ÜLKEKAÇINCI ÇOCUKBAŞLANGIÇ KİLOSATKESEKALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩTAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYET 🩷💙TAHMİNİ DOĞUM TARİHİDOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ❤️
Y YagmurrTanem 37İstanbul2.5920 Eylül66+65 Temmuz
lady peacock lady peacock 39İstanbul2.30 Eylül5+36+37 Temmuz
@Eldorin35İzmir2.7223 Ekim1 Ağustos
@hayatbeninedenyoruyosun261.7029 Eylül56+1Erkek13 Temmuz
Taranta babu Taranta babu 341.4 Ekim5+16+411 Temmuz
birmucizeistiyorum birmucizeistiyorum 33İstanbul2.11 EkimKız ve Erkek (İkiz)17 Temmuz
@ayesisa26Kahramanmaraş2.952 Ekim6+27+1Kız9 Temmuz
@ozzge132Almanya1.657 Ekim4+46+414 Temmuz
@beyons371.6814 EkimErkek23 Temmuz
@YAZ YAZ331.12 Ekim5+322 Temmuz
M muallime5353 35Artvin2.1 Ekim5+36+1Erkek8 Temmuz
@Artemis58033Sivas3.7622 EkimErkek30 Temmuz
@sirinemm126İzmir2.6011 Ekim5+218 Temmuz
@gul162033Diyarbakır3.63Erkek4 Temmuz
@PenceredekiKiz32Ankara1.553 Ekim6+06+0Erkek10 Temmuz
@ogretmenkls26İstanbul1.6913 Ekim5+3Erkek20 Temmuz
@Huri9232Kocaeli1.6124 Ekim4+026 Temmuz
D dafdt 42İstanbul3.23 Ekim4+4Kız30 Temmuz
@ozmut34İstanbul1.6026 Eylül4+46+0Erkek3 Temmuz
@RosaLx41İstanbul1.5210 Ekim6+117 Temmuz
N Nurella42 26Konya1.658 Ekim5+4Erkek15 Temmuz
@Elo1629Bursa3.8026 EkimErkek2 Ağustos
@acemianne9232Eskişehir2.548 Ekim
@hanfendi2531İstanbul3.805 Ekim11 Temmuz
@tilyam30Gaziantep2.7224 Ekim30 Temmuz
@sondanbironceki36Ankara1.28 Eylül5+36+35 Temmuz
L lavienroselove 29İstanbul2.12 Ekim5+219-25 Temmuz
Y YagmurrTanem Manisa ve 67 kg rica ediyorum :)) benim de tahminim erkek bu arada.

Maske çok mantıklıymış. Ben organize sanayide çalışıyorum ve dibimizdeki fabrika köpek maması üretiyor. O kokuyu size anlatamam... Alt kat yemekhane kokuyor. Odamın karşısı mutfak ekmek kızartıyorlar kokuyor. Üst katta yönetici bir amca var durmadan sigara içiyor kokuyor. Herhalde iş yerimden dolayı zayıfladım 1-2 kilo. Çok zorlanıyorum su bile kokuyor bu ara. Ama gözüm aç hani sarma börek yemek istiyorum ama önüme gelse de yiyemem. :olamaz:
bende aynı durumdayım valla su bile bana da kokuyor metal tadı var sanki
Allah kolaylık versin hepimize

ya itiraf geliyor 🙈🙈🙈

kızlar, biraz kocam beyin de gazıyla, Kasım indirimi işte Temmuz'a fiyatlar kim bilir ne olur diye diye bebek arabasıyla 😁 beşik 😁 ve 😁😁 ana kucağı 😁 aldık. 😁😁😁
Oy oy ooooyyyy! :KK37:
Hayırlı olsun.

Ben kızımın herseyini verdim. Sadece mi poşet eşyası vardır. O da ilk giydiği tulum zıbın battaniye. Hatıra sakladım.

Şimdi bi tulum olmuş 500-600 tl. Bu zamanda çocuk doğurmak bile büyük maliyet. Birlerinden çocuk eşyaları alabilirsem güzel olur. Etrafımda öyle biri de yok ama bakalım.

Günaydın kızlar🥰 burda okullar bugün de tatil kar'ın keyfini çıkarıyoruz kızımla❤️ bu resim bizden kar manzaraları özleyenlere gelsin

Eklentiler

• IMG_20241125_081336.jpg
    IMG_20241125_081336.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 6
ya itiraf geliyor 🙈🙈🙈

kızlar, biraz kocam beyin de gazıyla, Kasım indirimi işte Temmuz'a fiyatlar kim bilir ne olur diye diye bebek arabasıyla 😁 beşik 😁 ve 😁😁 ana kucağı 😁 aldık. 😁😁😁
bende anakucağı istiyorum kızımda bir yakınımdan almıştık onu kullanmıştım ama en cok kullandığım şey olduöyle olacağını bilseydim o zaman alırdım. şimdi bende son indirimlerde onu alırım belki😁

Oy oy ooooyyyy! :KK37:
Hayırlı olsun.

Ben kızımın herseyini verdim. Sadece mi poşet eşyası vardır. O da ilk giydiği tulum zıbın battaniye. Hatıra sakladım.

Şimdi bi tulum olmuş 500-600 tl. Bu zamanda çocuk doğurmak bile büyük maliyet. Birlerinden çocuk eşyaları alabilirsem güzel olur. Etrafımda öyle biri de yok ama bakalım.
Bende öyle düşünüyorum aslında bakalım hayırlısı

X