2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sabah 10 da muhallebi yemiştik 4 saat gecti hicbirsey vermedim simdi uyandi gozunu karistiriyordu hamagi bir iki salladim cocugun bogazina toz gitmiş gibi oksurdu fiskira fiskira butun muhallebiyi cikardi şok oldum 4 saate erimemismi bu hadi onuda gectim ortaligi temizledim ettim mide tamamen bosaldi sut icti uzum yiyordum bakiyor diye azicik koparip verdim kabuksuz sefaf yerinden elimi asıldı bidaha verdim derken bogazinimi aldi napti bilmiyorum ictigi butun sutude cikardi hali yatak otusu pike hicbisey kalmadi heryer batirdi daha yeni temizledim 😭belim koptu

Size sorum olacak bogazina bisey kactiginda midede ne var hepsini cikartiyormu bu bizim kac oldu gic buturtulu bisey veremiyom 😪
Cnm midesiyle ilgili Bi sorun yok demi sen çok Dr a götürdün takip ediyorum seni ama ek gıdaya alışana kadar herşeyi blander yapıp ver belki midesini bulandırıyordur katı birşey gelince ondan kusuyordur. Benim kızım maşallah diyim pütürlü yemeyi daha çok seviyor damaklarıyla eze eze yiyor dişimizde yok daha benimkide çok sıvı olursa püskürtüp oynuyor
Amin.. inşallah öyle değildir.. dün farkettim daha önce yoktu olsa farkederdim mutlaka çok belli oluyor çünkü.. gerçekten adını bilmediğimiz hastalıklar var Rabbim herkese şifa versin..
Benim kızımında yanağında var böyle Bi beyazlık ama çok küçük ben önemsememiştim. Şimdi korktum böyle okuyunca kontrole gidince sorıyım bi

mevsiminegore mevsiminegore Benin kızımda da var Bundan bacağında bu kadar büyük değil ama beyazlık var bi yerinde 3 veya 4. Ayından sonra oldu bize de kilo aldığı için olduğunu söylediler
Evet aynı gibi duruyor. Geçer geçmez dediğini hatırlamıyorum 2 ay önceydi ama memlekette gitmiştim ablamın sürekli gittiği iyi bir doktordu ne zamandır vardı Lina'da
Z zeLina gecmis olsun ayni lekeden benim kizimda da vardi simdi 8yasinda. bizde vitiligodan suphelenmistik ama doktor günesten oldugunu soylemisti zamanla gecti doktorlar anliyolar merak etme
Kızlar çok teşekkür ederim çok rahatladım valla korkmuştum epey.. son 1 ayda 500gr almış ondan olmuştur belki.. yada tatildeyken güneşe çok çıktı kremini sürdük ama etkilenmiştir belki..

Cnm midesiyle ilgili Bi sorun yok demi sen çok Dr a götürdün takip ediyorum seni ama ek gıdaya alışana kadar herşeyi blander yapıp ver belki midesini bulandırıyordur katı birşey gelince ondan kusuyordur. Benim kızım maşallah diyim pütürlü yemeyi daha çok seviyor damaklarıyla eze eze yiyor dişimizde yok daha benimkide çok sıvı olursa püskürtüp oynuyor

Benim kızımında yanağında var böyle Bi beyazlık ama çok küçük ben önemsememiştim. Şimdi korktum böyle okuyunca kontrole gidince sorıyım bi
Nekadar degisikler bizimki damagina yapistimi kucuk diline kadar goruyoruz 😂😂 ogurmekten

😁Şuan 68 cm , 7.800 kuzum kilosu önceki gün Dr ve sağlık ocağında benzer olculdu
Kaç doğmuştu ki cnm boyu ve kilosu çok normal bu aylara göre.. persentil tablosuna baktın mı..

Bizimki büyük biraz cnm önce yoktu görünce endişelendik biraz.. başka yerlerinde de oluşacak mı diye takip edin dedi bize doktor sende kontrol et bakalım.. kızlar beni rahatlattı sağolsunlar:)

mevsiminegore mevsiminegore cnm dün farkettik önce yoktu krem falan sürerken görürdük mutlaka dikkat çekiyor çünkü..

Nekadar degisikler bizimki damagina yapistimi kucuk diline kadar goruyoruz 😂😂 ogurmekten
Cnm benimki ilk patatesi yerken öğürdü kusmadı ama yutamadı başta bilmediğinden oldu galiba şimdi yapmıyor. Gerçi seninki epeydir yiyor birşeyler ama geç alışacaktır belki.. ama kusması hakkında hiç bilgim yok..

Mahallede tavuklar var susmuyorlar sabah aksam belediyeye sikayet ettim zabita ekibi yollycaklar esimde ah alma cocundan cikar diye kizdi ama ne ceneleri susuyor biri otmeye basladimi sanki konusuyorlar karsilikli bakliyorlar sinek desen hakgetire bes dj ac cami elli tane giriyor ust uste binip uçuyorlar cocuk uyaniyor gece gunduz otuyorlar hep

Bakildi midedebi problem yok dediker reflu olabilir diye bence sindiremedj

Kaç doğmuştu ki cnm boyu ve kilosu çok normal bu aylara göre.. persentil tablosuna baktın mı..

Bizimki büyük biraz cnm önce yoktu görünce endişelendik biraz.. başka yerlerinde de oluşacak mı diye takip edin dedi bize doktor sende kontrol et bakalım.. kızlar beni rahatlattı sağolsunlar:)

mevsiminegore mevsiminegore cnm dün farkettik önce yoktu krem falan sürerken görürdük mutlaka dikkat çekiyor çünkü..
Persentile göre normal kuzum kilo boy. Çünkü ilk ay iki kilo almıştı. 3.100 grm 49 cm doğdu bebişim

Mahallede tavuklar var susmuyorlar sabah aksam belediyeye sikayet ettim zabita ekibi yollycaklar esimde ah alma cocundan cikar diye kizdi ama ne ceneleri susuyor biri otmeye basladimi sanki konusuyorlar karsilikli bakliyorlar sinek desen hakgetire bes dj ac cami elli tane giriyor ust uste binip uçuyorlar cocuk uyaniyor gece gunduz otuyorlar hep
Öteni yakala kuzum oğluna çorba yaparsın😂

Sağolun kızlar.. döküntü yada yara falan yok deri beyazlamış. Güneşten olabilir dedi gözlemleyin başka yerlerinde de olacak mı vitiligo da olabilirmiş çoğalırsa.. güneş kremi önerdi çıkmadan 20 dkka önce açıkta kalan heryerine uygulayın dedi.. dua edin güneşten olsun önemli birşey olmasın. :KK43: resmini ekledim
Değildir inşallah canım kalbini ferah tut 🙏

Ay dün yazdım, bgn hiç uyumadı çocuk 😂 bir günleri diğerine uymuyor yaa. Dişten mi bilmiyorum , 2 tane çıktı, 3. Belirtisi yok ama el ağızda ve çok huysuz
Bizde henuz hic dis cikmadi. Surekli huysuz ama bence dogustan huyu boyle benim cocugumun 😁 sizde normale gore ekstra bi durum varsa diştir bence belli olmaz kaşınıyordur yine de :)

Bakildi midedebi problem yok dediker reflu olabilir diye bence sindiremedj
Kuzum refluyse de artik rahatlaması lazımdı. Bilemiyorum ama alerji şüphesi doğuruyor ben de sizin belirtiler. Huzursuzluk, meme- beslenme reddi, kusma. Hiç kan tahlili yapılmış mıydı alerji için? Yapıldıysa da tekrar yaotirsaniz küçükken çıkmayabiliyor da belki artık çıkabilir. Kesin emin olursunuz hem.

Teşekkürler kızlar.. 2 gündür uykularda huzursuzluğumuz var aşının etkileridir inşallah da geçer hemen uyutmaya çalışınca hıçkıra hıçkıra ağlıyor:KK43:

Biz daha tadımlardayız.. patates havuç yoğurt yumurta birde azıcık erik tattık.. çorbalarda tavuk vereceğim bende ama makarna gibi karbonhidrat ağırlıklı besinleri vermeyi düşünmüyorum şimdilik bizde 8. Ayda gideceğiz kan tahlilleri için:)

Çarşamba olduk cnm biz :) ben direk götürüp tartıya bıraktım unutmasınlar diye:)) evet bebek olduğu için almıyoruz dediler sordum bende.. ben sebze meyve tadımları konuşurken eşim direk et tavuk sordu:)) onlarda suyunu verebilirsiniz çorbalarda ama kıyma için bekleyin dediler:)

Canım benim kız huysuz aşıdan beri tatilden döndük çamaşır yıka katla yerleştir evi topla süpür sil sen anlarsın halimi:) birde bizim kızın dirseğinde beyaz bir şeke oluşmuş dün farkettik bu sabah doktora götürdük falan giremedim buralara..
Gecmis olsun kuzumbizde de var huysuzlukama nedendir bilmem ne gece ne gunduz devamli aglama modu

X