2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Teşekkürler kızlar.. 2 gündür uykularda huzursuzluğumuz var aşının etkileridir inşallah da geçer hemen uyutmaya çalışınca hıçkıra hıçkıra ağlıyor
@Dido44 Z zeLina gecmis olsun kizlar @Zinmem masallah bebisine kuzum❤ T tanem-tane20 dr disle ilgili birsey dedi mi onun ve ek gidanin etkisiyle iyice azalmistor
Geçmiş olsun canım kuzuna maşallah kilo ve boy çok iyi
Biz daha tadımlardayız.. patates havuç yoğurt yumurta birde azıcık erik tattık.. çorbalarda tavuk vereceğim bende ama makarna gibi karbonhidrat ağırlıklı besinleri vermeyi düşünmüyorum şimdilik bizde 8. Ayda gideceğiz kan tahlilleri için:)
Çarşamba olduk cnm biz :) ben direk götürüp tartıya bıraktım unutmasınlar diye:)) evet bebek olduğu için almıyoruz dediler sordum bende.. ben sebze meyve tadımları konuşurken eşim direk et tavuk sordu:)) onlarda suyunu verebilirsiniz çorbalarda ama kıyma için bekleyin dediler:)

Canım benim kız huysuz aşıdan beri tatilden döndük çamaşır yıka katla yerleştir evi topla süpür sil sen anlarsın halimi:) birde bizim kızın dirseğinde beyaz bir şeke oluşmuş dün farkettik bu sabah doktora götürdük falan giremedim buralara..

3 gün kuralını yapmış mıydın verdiklerinde ben de üzüm veriyorum cam rendeden geçiriyorum ya da meyve yiyeceği silikonlu bir şey var onunla veriyorum boğazına hiç takılmadı

Nasıl bir leke bu canım? Benim kızın da sağ diz kapağında var cildiyeye götürdüm hemen ışıklı bir cihazla baktı kilo aldığı için oluyor zararsız demişti. Belki aynıdır sizinde foto at istersen

Dün babam geldi bize guneş de benim evim çok sıcak olduğu için zıbınla duruyor yerlerde yuvarlanıyor falan babam dedş ki bu kız çok kilo almış sen kendin gibi yapacaksın az yedir çocuğa dedi halbuki çok almadı bacakları tombik sadece güneşin

3 gün kuralını yapmış mıydın verdiklerinde ben de üzüm veriyorum cam rendeden geçiriyorum ya da meyve yiyeceği silikonlu bir şey var onunla veriyorum boğazına hiç takılmadı
3 gun kurali yapmadim ama muhallebi hep yedigi anne sutuyle irmik pirinc unu karisimi

Oh miss olmus evin tatil yaramistir simdi size gecmis olsun ne varmis dirsekte umarim kotu bir durum yoktur siilgibi birseymiki

Kiz anne sutu irmik pirinc unu vardi bence mide eritemedi benim anlamadigim 4 saate bu tembel tenekenin midesi hicmi eritmedi
Senin bebe bir garip valla aklımız ermedi ki hadi benimki cırlak birazcık da ama emme yemek deyince kızın bütün hücreleri gülüyor

Oh miss olmus evin tatil yaramistir simdi size gecmis olsun ne varmis dirsekte umarim kotu bir durum yoktur siilgibi birseymiki
Sağolun kızlar.. döküntü yada yara falan yok deri beyazlamış. Güneşten olabilir dedi gözlemleyin başka yerlerinde de olacak mı vitiligo da olabilirmiş çoğalırsa.. güneş kremi önerdi çıkmadan 20 dkka önce açıkta kalan heryerine uygulayın dedi.. dua edin güneşten olsun önemli birşey olmasın. resmini ekledim

Eklentiler

• 20190726_144941.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 36
Önemli değildir insallah

Senin bebe bir garip valla aklımız ermedi ki hadi benimki cırlak birazcık da ama emme yemek deyince kızın bütün hücreleri gülüyor
Bende anlamadim ya yani hadi cok absrttim dicem yemegi ozaman kussana 4 saat sonra ne diye kusuyon ayni tartsak daha fazla cikar kustugu irmikler tas gibi duruyo yerinde

Tovbe yarabbim boyle bi hastalik var adini bilmiyorum butun beden zamanla beyazliyor leke leke az az beyazliyor evlerden ırak insallah oyle bisey degildir gunesten olmustur en yakin zamandada gecer

Merhaba canım hıc ırmık pirinç unu vs vermedım ben sana doktorun mu dedı ver dıye? Bız ne yıyorsak verıyorum agzına ozellıkle meyve verıyorum
Yani evet doktorun verdigi listede yaziyordu muhallebi birde doktordan ziyade sagdigim sutler vardı onlar cope gitmesin diye yapmistim yedigimiz yemeklerden derken kuzum yagli salcali tuzlumu evde ne piserse

Evet ne pişerse verıyorum dondurma da verıyorum. Iyı bısey degıldır mutlaka
Yok bizim cocugun menusu farkli ona suda haslayip veriyorum zeytinyagli haslanmis sebze tavuk tavuk suyu o sekilde tuzlu yagli salcali 1 yastan sonra verin dediler dondurmayi bikackere bende yalattim dudagi deyecek kadar cok bakti icin daha sonra cubuguna peynir doladim onu yedi

Olması gereken denın yaptıgın gıbı. Esımde genellıkle calısmıyor onun ıcın pek yetısemıyorum yemek yap kahve yap cay koy bı sofra kalkmadan yıne aynı sekıl... Suan uyluya cok hastetım hasta benımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…