Teşekkürler kızlar.. 2 gündür uykularda huzursuzluğumuz var aşının etkileridir inşallah da geçer hemen uyutmaya çalışınca hıçkıra hıçkıra ağlıyor
Geçmiş olsun canım kuzuna maşallah kilo ve boy çok iyi
Biz daha tadımlardayız.. patates havuç yoğurt yumurta birde azıcık erik tattık.. çorbalarda tavuk vereceğim bende ama makarna gibi karbonhidrat ağırlıklı besinleri vermeyi düşünmüyorum şimdilik bizde 8. Ayda gideceğiz kan tahlilleri için:)Benim kızımın doktoruda sebze püresine biraz tavuk eti katmaya başlayabileceğimi söyledi. Bizim program onun dışında aynı-öğle sebze,akşam meyve,uyumadan önce tahıllı mama. Makarna, pilav, kuskus vs verebilirsin dedi. Kırmızı meyveler yasak. Balık ve kırmızı ete 9ncu aydan sonra başlamak gerekir dedi. Bir sonraki randevumuz 9 aylıkken :)
Çarşamba olduk cnm biz :) ben direk götürüp tartıya bıraktım unutmasınlar diye:)) evet bebek olduğu için almıyoruz dediler sordum bende.. ben sebze meyve tadımları konuşurken eşim direk et tavuk sordu:)) onlarda suyunu verebilirsiniz çorbalarda ama kıyma için bekleyin dediler:)Z zeLina bugun mu oldunuz kuzum asi bizde bugun olduk gecikmeli 2 ana olarak 3 asi arti rota olduk banada 8.ayda hemogram iste gel dedi bebek olduklari icin almiyorlar sanirim bebek hemsireleri aliyor cunku genelde hastanelerde , bizim kilo boy olcmediler boyuna kendim baktim yatirinca 67 68 arasi cikiyo tartiya oturttum bugun benimkini 9.5 cikti banada domates konusunda uyardi benim oglus gecen tavukla tanisti yumusak beyaz kismini emdi birde kemigini yaladi baya bi
Canım benim kız huysuz aşıdan beri tatilden döndük çamaşır yıka katla yerleştir evi topla süpür sil sen anlarsın halimi:) birde bizim kızın dirseğinde beyaz bir şeke oluşmuş dün farkettik bu sabah doktora götürdük falan giremedim buralara..