En mantiklisir ve iyi si olmuş kuzum bence çok sevindim hayırli olsun❤❤Ay ben böyle yazdıktan sonra hop annemlerin dairenin üst katını satan adam aradı. Daha önce görüşmüştük, kiralama konusunda yardımcı olabilir misiniz diye. O da satmayı düşünüyoruz ama bir görüşelim ailecek demişti. Veee sonuç kiralamayı kabul etti :) Annemlerin bir üst çapraz katına taşınacağız nasipse ayın 15’inden sonra.. Benim eşim pek gönüllü değil, ailelere yakın olmamak gerektiğini savunuyor ama kızım için mecburuz o da gönülsüzce de olsa kabul etti.. Hem kendi anneme hem de kayınvalideme yakın olacağız böylece
Takvime bakarak yaziyorlar, sizin hemsire ucmus kafasi heraldebsebse Nilufer_3457 teşekkürler :) hemşire aşı kartına 27 temmuz yazmis ama cumartesiye denk geliyor. Bugun mu gotursem pazartesi mi karar veremedim ona gore yikayacaktim oglumu yasak olsaydi.
Biz bugün aşı yaptırdık banyo yaptirma falan demedi.bsebse Nilufer_3457 teşekkürler :) hemşire aşı kartına 27 temmuz yazmis ama cumartesiye denk geliyor. Bugun mu gotursem pazartesi mi karar veremedim ona gore yikayacaktim oglumu yasak olsaydi.
kuzum bu sekilde anca 8 aylarda fln yer hangi ara emecek yada mama icecek bu cocuk ara ogun ana ogun masallahhDoktorun bana verdigi liste bu kızlar
Canım iyi olacak inşallah. Bugün hiç 38den asagiya düşüremedim ateşini. Sürekli kompres uyguladım duş aldırdım. Calpol de düşürmedi yatmadan önce dolven verdim.
Bebekler hasta olmasın
canim cook gecnis olsun bnde burdan ogrendgm kadaryla antibiyotik ishal ya0abiliyor calpol de atesi 1 2 saatligine dusuruyo ben bi fayadsini görmedim o konuda dolven cok daha etkiliSağolun kızlar. Antibiyotiği kullaniyorum. Gece 37,5 civarındaydı. Sabah bir kaka yaptı öyle böyle değil ishal olmuş sanırım antibiyotikten.ilgisi var mı bilmiyorum ama kakadan sonra ateş de düştü.
Yok canim yasak degilbsebse Nilufer_3457 teşekkürler :) hemşire aşı kartına 27 temmuz yazmis ama cumartesiye denk geliyor. Bugun mu gotursem pazartesi mi karar veremedim ona gore yikayacaktim oglumu yasak olsaydi.
Kesinlikle canımHayirlisi olsun canim, sen çalışıyorsan annende bakiyorsa mecbur kabul edecek napacak. Hem kadin icinde iyi olur. Evi , düzeninin icinde olur
Teşekkür ederim kuzum. Umarım senin de gönlüne göre olur en kısa zamanda
senin adına çoook sevindim.
çocuk olmadan önce çiftlerin birbirine alışma sürecinde ailelerden uzak olmak iyi oluyor.
çocuktan sonra aile yanı özellikle kendi annenin yanı candır caaan :)
benim eşime ancak ikinci bebeden sonra dannkk etti neyse buna da şükür diyorum.
ben de annemlere yakın site var oradan istiyorum.
inşallah ben de buradan müjde veririm
İnşAllah iyi olur kuzum çok sağolEn mantiklisir ve iyi si olmuş kuzum bence çok sevindim hayırli olsun❤❤
Ben de oyle dusundum bir de dugune gitmemiz gerekiyor haftasonu zor olur pazartesiye kaldi artikTakvime bakarak yaziyorlar, sizin hemsire ucmus kafasi heralde
H. Sonu gezersin belki huysuzluk yapabilir pzrtsi götur istersen
Hayırlı olsun anne yanı candır :). Ben uzagim.Ay ben böyle yazdıktan sonra hop annemlerin dairenin üst katını satan adam aradı. Daha önce görüşmüştük, kiralama konusunda yardımcı olabilir misiniz diye. O da satmayı düşünüyoruz ama bir görüşelim ailecek demişti. Veee sonuç kiralamayı kabul etti :) Annemlerin bir üst çapraz katına taşınacağız nasipse ayın 15’inden sonra.. Benim eşim pek gönüllü değil, ailelere yakın olmamak gerektiğini savunuyor ama kızım için mecburuz o da gönülsüzce de olsa kabul etti.. Hem kendi anneme hem de kayınvalideme yakın olacağız böylece ☺
Yaa ne güzel annenlerin binaya taşınıyormuşsun hem annen bakacağı için bu çok güzel bir fırsat bazı akşamlar bile bırakır eşinle çıkarsın eşinin de hoşuna gider o zamanİnşAllah iyi olur kuzum çok sağol
Degil kuzum sadece kola yapilan kabuk tutacak olan asida yasaktiKızlar 6. Ay aşısından sonra banyo yasak mı
Hadi gozunuz aydin eve girmezsin artikAy ben böyle yazdıktan sonra hop annemlerin dairenin üst katını satan adam aradı. Daha önce görüşmüştük, kiralama konusunda yardımcı olabilir misiniz diye. O da satmayı düşünüyoruz ama bir görüşelim ailecek demişti. Veee sonuç kiralamayı kabul etti :) Annemlerin bir üst çapraz katına taşınacağız nasipse ayın 15’inden sonra.. Benim eşim pek gönüllü değil, ailelere yakın olmamak gerektiğini savunuyor ama kızım için mecburuz o da gönülsüzce de olsa kabul etti.. Hem kendi anneme hem de kayınvalideme yakın olacağız böylece ☺
Bende oyle az tonbik olsa sallana sallana yuruseAmin canım çok geçmiş olsun ,çabucak iyileşir inşallah kuzus
Canım benim kizimda yaklaşık iki haftadır ağlayarak uyanıyor. Öncesinde gülerek uyanirdi. Huzursuzluğu biraz daha arttı emmek istemesi ama dış yok bizde de henüz
He ya, ben böyle bizim aylarda biraz tombik bebek seviyorum ama ne edelim benim kız kafası portakal gibi , kollar çubuk kraker bir butlari iyi etlenmis
İnşallah kuzum sağlık olsun yeter
Kimisi farkettirmeden çıkarıyor dişlerini yine bile azı dişleri çok zorladı diyorlar sonradan yani bu kolay dişleri bile çıkarırken bu kadar huysuzlarsa bizim kızlar ben sonraki dişleri düşünemiyorumT tanem-tane20 ben dr a mesaj attım aktif dış sendromu na girmiştir Demis çok huzursuz ise çalpol veya dolven verebilirsin Demis
Kuzum alerji tarzi bisey olma ihtimali varmi cok kusmasi hayra alamet degik sankiSabah 10 da muhallebi yemiştik 4 saat gecti hicbirsey vermedim simdi uyandi gozunu karistiriyordu hamagi bir iki salladim cocugun bogazina toz gitmiş gibi oksurdu fiskira fiskira butun muhallebiyi cikardi şok oldum 4 saate erimemismi bu hadi onuda gectim ortaligi temizledim ettim mide tamamen bosaldi sut icti uzum yiyordum bakiyor diye azicik koparip verdim kabuksuz sefaf yerinden elimi asıldı bidaha verdim derken bogazinimi aldi napti bilmiyorum ictigi butun sutude cikardi hali yatak otusu pike hicbisey kalmadi heryer batirdi daha yeni temizledimbelim koptu
Size sorum olacak bogazina bisey kactiginda midede ne var hepsini cikartiyormu bu bizim kac oldu gic buturtulu bisey veremiyom
Canım benim kızın saçına taktığım minik lastik tokalar var, gece uyurken onun biri çıkmış sabahında beşikte oynarken onu bulmuş ve ağzına atmış neyse bende almaya çalışırken guneş de yutmaya çalıştı yutabileceği kadar küçük bir lastikti aslında ama kaymadı boğazına yapıştı ben ne yapacağımı bilemedim çocuk nefes alamadı taktım parmağımı boğazına amacım lastiği çıkartmaktı ama çocuk fışkırtarak kustu tabi parmağımdan dolayı fışkırınca lastik de fırladı dışarıya önceki sabah ama ben kusturmasaydım kendi kusamazdı çünkü nefes alamadı çocukSabah 10 da muhallebi yemiştik 4 saat gecti hicbirsey vermedim simdi uyandi gozunu karistiriyordu hamagi bir iki salladim cocugun bogazina toz gitmiş gibi oksurdu fiskira fiskira butun muhallebiyi cikardi şok oldum 4 saate erimemismi bu hadi onuda gectim ortaligi temizledim ettim mide tamamen bosaldi sut icti uzum yiyordum bakiyor diye azicik koparip verdim kabuksuz sefaf yerinden elimi asıldı bidaha verdim derken bogazinimi aldi napti bilmiyorum ictigi butun sutude cikardi hali yatak otusu pike hicbisey kalmadi heryer batirdi daha yeni temizledimbelim koptu
Size sorum olacak bogazina bisey kactiginda midede ne var hepsini cikartiyormu bu bizim kac oldu gic buturtulu bisey veremiyom
Ben daha yeni basladigim icin birsey kacmadi bogazina ama kimi bebek kacani kusturarak atarmis gecen oyle okumuştumSabah 10 da muhallebi yemiştik 4 saat gecti hicbirsey vermedim simdi uyandi gozunu karistiriyordu hamagi bir iki salladim cocugun bogazina toz gitmiş gibi oksurdu fiskira fiskira butun muhallebiyi cikardi şok oldum 4 saate erimemismi bu hadi onuda gectim ortaligi temizledim ettim mide tamamen bosaldi sut icti uzum yiyordum bakiyor diye azicik koparip verdim kabuksuz sefaf yerinden elimi asıldı bidaha verdim derken bogazinimi aldi napti bilmiyorum ictigi butun sutude cikardi hali yatak otusu pike hicbisey kalmadi heryer batirdi daha yeni temizledimbelim koptu