2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu dis meselesi cok zor ya benimki bugun aglamada nirvana yapti sabhtan beri hic durmuyor susmuyor pstlicaksa patladin bnm kafa patlicak yoksa sislik fln olmusmuydu hic kuzm

Alerji yok kuzum kaka vs temiz okadar yogur yedi hic bisey olmadi kendinsutumle yaptim muhallebiyi irmik oturdu midesine galiba

Kizlar bugun cocuk yerde yuvarlanirken azicik cikardı haliya gitmesin diye elimle sildim agzini cok azdı dilim ucunu degirdim simdi tiksinmeyin yemedim zehir gibi sanki hapı ezip vermisin o gibiydi ayni cok acıydı reflüden dolayimiki bu acılık

Yani benim reflüm var acı su çıkıyor mideden ama reflüsü olana acı gelir sanıyordum dışardan birine de acı geliyormuş demek ki reflüden olabilir bence

Yani benim reflüm var acı su çıkıyor mideden ama reflüsü olana acı gelir sanıyordum dışardan birine de acı geliyormuş demek ki reflüden olabilir bence
Yazik daha cok kucuk nette baktim istahsizlik yapar diyor acı olmasi kotu oldu oysaki ilacta kullaniyoruz

Gecmis olsun kuzumbizde de var huysuzlukama nedendir bilmem ne gece ne gunduz devamli aglama modu
Sağol cnm bizde devamlı yokta sadece uykuya geçerken bir delirme hali geliyor dün 2 kişi zor sakinleştirdik... sürekli olsa diştir diyip geçeceğim bu neden bilemedim.. dur kız durr bildim ataktır kesin

Yazik daha cok kucuk nette baktim istahsizlik yapar diyor acı olmasi kotu oldu oysaki ilacta kullaniyoruz
Hamilelikte zirve yapmıştı bende çok pis bişey. sindirim sistemi biraz gelişsin iyileşir ama bebeklerdeki geçiyor sıkıntı yapma. Yedirdikten sonra hemen yatırma bir de yüzüstü de koyma biraz dik dursun öyle daha zor çıkar

Bu dis meselesi cok zor ya benimki bugun aglamada nirvana yapti sabhtan beri hic durmuyor susmuyor pstlicaksa patladin bnm kafa patlicak yoksa sislik fln olmusmuydu hic kuzm
Yok kuzum öyle şişlik olmadı sadece iki gün önce hafif bir şişlik farkettim hep bakoyordum yoksa.büyük oğlumda baya kabarmisti halbuki.
Sizin de gelecek bence çok yakında az daha sabır harcama güzel kafanı

Bende hep koca bi sislik bakiyorum gormek icin yengem falnda geliyo dedi ama her bebek de farkli ilerliyo surec o yuzden cok kestiremiyorumkuzum

Kanitlanmis oldu tadina baktim canim zehir hamilelikte kusa kusa en son mideden sari sular gelirdi o aklima geldi o an dedim senmiydin beni kusturan al iste sira onda

Canım bızımde tavuk vardı artı horız haklılardı gec oldu ama verdık bırısıne ve yokken hıcbırı sıkayet etmışkerfı.. Sımdı ıse 3 4 tane cıvcıvı buyutmusler evde bakıyorlar arada bahcede gezdırıyolar sıra bızde bız sıkayet edıcez onları bızım tavukları cekemedıler jarsılarında kocaman ayı gıbı kurt kopegı var hıc uyutmuyırlar onları

Gercekten hamileykende sabah olsun istemezdim aksi gibi gece yarisi uyanirdim sabahin korunde kalkardim neyse ben kendim
İcin hicbirsey yapmadim ama cocuk gercekten korkuyor uyaniyor insan girtlaklar gibi ses cikartiyorlar kac gece birinimi bisey yapiyorlar diye uyandigimcok oldu

Tepki verdiğin için hoşuna gittiğini düşündü belli ki tepki verme kujum alıp başka bişeye yönlendir zamanla unutur komşular bile oğlumun sesinden şikayetçi istiyor ki uyanık olduğu saatlerde hep onunla ilgileneyim azcık yerde veya oturarak oyalanmıyor paso çığlık çığlığa enteresan yahu cidden dışardan dinleyen işkence yapıyorum sanar

Aynen aynen. Bizde arkadasin bebeginj ziyarete gittik. Bebek 11 aylik aglamasi öböbö gibiydi, dudaklarini bukerek dislerini gosterip agliyordu. Pekte tatli durmuyordu. Eve bir geldik bizimkide oyle aglamaya basladi. Halbuki cok guzel bagirarak dile getiriyordu istekelrini. Esim bile sok oldu kizim sen boyle degildin diyor. Simdi oyle agalarken karsina gecip guluyoruz. O da sasiriyor , ben aglarken bunlar neye guluyor yaa diye durup bize bakiyor. Ise yariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…