- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Bu dis meselesi cok zor ya benimki bugun aglamada nirvana yapti sabhtan beri hic durmuyor susmuyor pstlicaksa patladin bnm kafa patlicak yoksaBizim huzursuzluğun nedeni anlaşıldı
Alt dişlerinden birinin kenarı çok hafif patlamış dokundurtmuyor çok acıyor galiba.
Bir haftadır huysuzdu birkaç gündür de tavan yapti durduk yere aglamalar falan.
Rahatlar insalalh artık.
Alerji yok kuzum kaka vs temiz okadar yogur yedi hic bisey olmadi kendinsutumle yaptim muhallebiyi irmik oturdu midesine galibaKuzum refluyse de artik rahatlaması lazımdı. Bilemiyorum ama alerji şüphesi doğuruyor ben de sizin belirtiler. Huzursuzluk, meme- beslenme reddi, kusma. Hiç kan tahlili yapılmış mıydı alerji için? Yapıldıysa da tekrar yaotirsaniz küçükken çıkmayabiliyor da belki artık çıkabilir. Kesin emin olursunuz hem.
Tamam yolluk hazirlarim ben onlara kilo kaybi olmazsin beslene beslene gelsinlerBir gece kümese baskın düzenle cnm bizde nerden bulacağız diye düşünüp durmayalımotobüsede birer koltuk alırız öte öte gelirler
Yani benim reflüm var acı su çıkıyor mideden ama reflüsü olana acı gelir sanıyordum dışardan birine de acı geliyormuş demek kiKizlar bugun cocuk yerde yuvarlanirken azicik cikardı haliya gitmesin diye elimle sildim agzini cok azdı dilim ucunu degirdim simdi tiksinmeyin yemedimzehir gibi sanki hapı ezip vermisin o gibiydi ayni cok acıydı reflüden dolayimiki bu acılık
Yazik daha cok kucuk nette baktim istahsizlik yapar diyor acı olmasi kotu oldu oysaki ilacta kullaniyoruzYani benim reflüm var acı su çıkıyor mideden ama reflüsü olana acı gelir sanıyordum dışardan birine de acı geliyormuş demek kireflüden olabilir bence
Sağol cnm bizde devamlı yokta sadece uykuya geçerken bir delirme hali geliyor dün 2 kişi zor sakinleştirdik... sürekli olsa diştir diyip geçeceğim bu neden bilemedim.. dur kız durr bildim ataktır kesinGecmis olsun kuzumbizde de var huysuzlukama nedendir bilmem ne gece ne gunduz devamli aglama modu
Gozun aydin kuzumm❤❤ insallah kuzum rahatlasin artikk❤Bizim huzursuzluğun nedeni anlaşıldı
Alt dişlerinden birinin kenarı çok hafif patlamış dokundurtmuyor çok acıyor galiba.
Bir haftadır huysuzdu birkaç gündür de tavan yapti durduk yere aglamalar falan.
Rahatlar insalalh artık.
Ataklar bitti yok bi sureSağol cnm bizde devamlı yokta sadece uykuya geçerken bir delirme hali geliyor dün 2 kişi zor sakinleştirdik... sürekli olsa diştir diyip geçeceğim bu neden bilemedim.. dur kız durr bildim ataktır kesin
Hamilelikte zirve yapmıştı bende çok pis bişey. sindirim sistemi biraz gelişsin iyileşir ama bebeklerdeki geçiyor sıkıntı yapma. Yedirdikten sonra hemen yatırma bir de yüzüstü de koyma biraz dik dursun öyle daha zor çıkarYazik daha cok kucuk nette baktim istahsizlik yapar diyor acı olmasi kotu oldu oysaki ilacta kullaniyoruz
Sağol kuzumGozun aydin kuzumm❤❤ insallah kuzum rahatlasin artikk❤
Yok kuzum öyle şişlik olmadı sadece iki gün önce hafif bir şişlik farkettim hep bakoyordum yoksa.büyük oğlumda baya kabarmisti halbuki.Bu dis meselesi cok zor ya benimki bugun aglamada nirvana yapti sabhtan beri hic durmuyor susmuyor pstlicaksa patladin bnm kafa patlicak yoksasislik fln olmusmuydu hic kuzm
Bende hep koca bi sislik bakiyorum gormek icin yengem falnda geliyo dedi ama her bebek de farkli ilerliyo surec o yuzden cok kestiremiyorumkuzumYok kuzum öyle şişlik olmadı sadece iki gün önce hafif bir şişlik farkettim hep bakoyordum yoksa.büyük oğlumda baya kabarmisti halbuki.
Sizin de gelecek bence çok yakında az daha sabır harcama güzel kafanı
Kanitlanmis oldu tadina baktim canim zehirYani benim reflüm var acı su çıkıyor mideden ama reflüsü olana acı gelir sanıyordum dışardan birine de acı geliyormuş demek kireflüden olabilir bence
Haklısın canım gıreyım ınsaAllahAllah kolaylik versin Olsun oldugu kadar kuzum bizlerde hep öyle buyumusuz cokta dir yoktun bi dogum yaptin kayiplara karistin arada gel slm ver geri git bujadar acma arayi
Canım bızımde tavuk vardı artı horız haklılardı gec oldu ama verdık bırısıne ve yokken hıcbırı sıkayet etmışkerfı.. Sımdı ıse 3 4 tane cıvcıvı buyutmusler evde bakıyorlar arada bahcede gezdırıyolar sıra bızde bız sıkayet edıcez onlarıMahallede tavuklar var susmuyorlar sabah aksam belediyeye sikayet ettim zabita ekibi yollycaklar esimde ah alma cocundan cikar diye kizdi ama ne ceneleri susuyor biri otmeye basladimi sanki konusuyorlar karsilikli bakliyorlar sinek desen hakgetire bes dj ac cami elli tane giriyor ust uste binip uçuyorlar cocuk uyaniyor gece gunduz otuyorlar hep
Gercekten hamileykende sabah olsun istemezdim aksi gibi gece yarisi uyanirdim sabahin korunde kalkardim neyse ben kendimCanım bızımde tavuk vardı artı horız haklılardı gec oldu ama verdık bırısıne ve yokken hıcbırı sıkayet etmışkerfı.. Sımdı ıse 3 4 tane cıvcıvı buyutmusler evde bakıyorlar arada bahcede gezdırıyolar sıra bızde bız sıkayet edıcez onlarıbızım tavukları cekemedıler jarsılarında kocaman ayı gıbı kurt kopegı var hıc uyutmuyırlar onları
Tepki verdiğin için hoşuna gittiğini düşündü belli ki tepki verme kujum alıp başka bişeye yönlendir zamanla unutur komşular bile oğlumun sesinden şikayetçi istiyor ki uyanık olduğu saatlerde hep onunla ilgileneyim azcık yerde veya oturarak oyalanmıyor paso çığlık çığlığa enteresan yahu cidden dışardan dinleyen işkence yapıyorum sanarKızlar bu aylarca bebeğin istemediğimiz sesler çıkarmasını nasıl engelleyebilir veya unutturabilirim, bişeyden sıkıldığı zaman tükürme hareketini yapıyor uzun sure pusette oturduysa ya da beşikte yattıysa ya da yerde uzun sure oynadıysa direk tükürmeye başlıyor ve sonrasında da aşırı derece de rahatsız eden böğürme(evet yanlış duymadınız ya direk boğurme sesi boğazını yırtarcasına gözünden yaş gelene kadar böğürüyor ağlama değil ses çıkarıyor duyanları delirten rahatsız eden bir ses bu ve o kadar irite ediyor ki bu ses beni bazen kulaklarımı kapatıyorum yeter artık boğurme diye bağırıyorum) , ben her yaptığında hayır yapma diye uyarıyorum ama tabiki anlamıyor
Aynen aynen. Bizde arkadasin bebeginj ziyarete gittik. Bebek 11 aylik aglamasi öböbö gibiydi, dudaklarini bukerek dislerini gosterip agliyordu. Pekte tatli durmuyordu. Eve bir geldik bizimkide oyle aglamaya basladi. Halbuki cok guzel bagirarak dile getiriyordu istekelrini. Esim bile sok oldu kizim sen boyle degildin diyor. Simdi oyle agalarken karsina gecip guluyoruz. O da sasiriyor , ben aglarken bunlar neye guluyor yaa diye durup bize bakiyor. Ise yariyor.Kızlar bu aylarca bebeğin istemediğimiz sesler çıkarmasını nasıl engelleyebilir veya unutturabilirim, bişeyden sıkıldığı zaman tükürme hareketini yapıyor uzun sure pusette oturduysa ya da beşikte yattıysa ya da yerde uzun sure oynadıysa direk tükürmeye başlıyor ve sonrasında da aşırı derece de rahatsız eden böğürme(evet yanlış duymadınız ya direk boğurme sesi boğazını yırtarcasına gözünden yaş gelene kadar böğürüyor ağlama değil ses çıkarıyor duyanları delirten rahatsız eden bir ses bu ve o kadar irite ediyor ki bu ses beni bazen kulaklarımı kapatıyorum yeter artık boğurme diye bağırıyorum) , ben her yaptığında hayır yapma diye uyarıyorum ama tabiki anlamıyor