Aynen canım bence de fazla zaten burdaki liste sanki bizim yemek listesi gibi ben bile bu kadar yemiyorumdurKuzum biraz agir sanji menu 1/2 cay bardagi princ biz esimle bir caybardagini yiyip doyan insaniz daha icine kiyma girecek sebze girecek olculeri azaltarak dene miktar cok geldi sen daha iyi bilirsin yinede
Selam kızlar epeydir giremiyorum .çok yoruldugum için kızımla memlekete gitmeye karar verdim . Kaynanam ablam orda. Biraz nefes alırım diye düşündüm . Hazirliklarla uğraşıyorum.
En son kilo alımı durdu demiştim . A anneveoglusu beni de etiketle demiştin kuzum m dun doktora gittik. 7.800 , iki ayda 800 almış yani alt sınırda gidiyor kilosu. Dr ek gıdaya artirmami önerdi. Alerji için tekrar test yaptırdık . Geçen hipp iyi geceler elmalı maması kızım da alerji yaptı ve kustu inanılmaz şekilde . Bugünde verdim bugün de küstü sirilsiklam olduk ikimizde . Artık onun yaptığına emin oldum .Alerji durumu olan varsa dikkat etsin derim .
Ek gıda da ben çok zorlaniyorum ne yapicam ne verneliyim diye. Dr rahat takıl , alerji ilk başlarda olabilir sonra uyum sağlar geçer dedi. Bu listeyi verdi. Her gün kaşık kaşık artır dedi.
Listede ki çoğu şeyi ilk defa alacağı icin ben yavaş yavaş gidicem henüz et, peynir, zeytin.. denemedk bile. Bakalım inşallah sağlıklı bir skeilde alır kilosunu
Ben de dişten şüphelenmiştim ama değil sanırım. Doktordan geliyoruz boğazlari kızarmış ciğerleri temizmiş bebeklerde çabuk ilerlediği için antibiyotik veriyorum dedi. Yanlız bu antibiyotiği ben kullanmıştım birkaç ay önce ben de alerji yapmıştı oğlumunda poposunda pişik olmuştu. Durumunu gözlemleyip antibiyotik verip vermeme kararını vereceğim.
Ateş olcerden emin olamadım yeni aldım koltuk altından ölçenden
Aynen, biraz artirdim miktari 2 gundur kakasin8 yapmiyor, yapmadigi gun olmazdıBaşta az az ver canım birden çok verirsen bağırsak sistemini kontrol edemeyebilir sıvıdan direk yoğun şeylere geçtiği için kabızlık gaz vs olabilir temkinli yavaş yavaş ilerle az az da olsa yesin 2-3 günde bir artır biraz daha
Maşallah kuzuna canım stres olma yavaş yavaş veririsin alışır kuzun ek gidayadaSelam kızlar epeydir giremiyorum .çok yoruldugum için kızımla memlekete gitmeye karar verdim . Kaynanam ablam orda. Biraz nefes alırım diye düşündüm . Hazirliklarla uğraşıyorum.
En son kilo alımı durdu demiştim . A anneveoglusu beni de etiketle demiştin kuzum m dun doktora gittik. 7.800 , iki ayda 800 almış yani alt sınırda gidiyor kilosu. Dr ek gıdaya artirmami önerdi. Alerji için tekrar test yaptırdık . Geçen hipp iyi geceler elmalı maması kızım da alerji yaptı ve kustu inanılmaz şekilde . Bugünde verdim bugün de küstü sirilsiklam olduk ikimizde . Artık onun yaptığına emin oldum .Alerji durumu olan varsa dikkat etsin derim .
Ek gıda da ben çok zorlaniyorum ne yapicam ne verneliyim diye. Dr rahat takıl , alerji ilk başlarda olabilir sonra uyum sağlar geçer dedi. Bu listeyi verdi. Her gün kaşık kaşık artır dedi.
Listede ki çoğu şeyi ilk defa alacağı icin ben yavaş yavaş gidicem henüz et, peynir, zeytin.. denemedk bile. Bakalım inşallah sağlıklı bir skeilde alır kilosunu
Aynen bizimki de hergun yapar ben de bir gun bile yapmayınca hemen tedirgin oluyorum ardından kayısı veya armut destekliyorum rahatlatsın yumuşatsın diye, mesela muz patates irmikli şeyler bunları başlangıçta haftada bir verdim biraz alışsın diye şimdilerde 3 günde bir yarım muz verebiliyorum ama muzu yine bişeylerle karıştırıyorum Ya kayısıyla ya şeftaliyle rahatlatacak bişeyler olsun diye, patates vereceksem yanına kabak havuç ekliyorum yanında yoğurtla veriyorum ki zorlanmasın diye o şekilde ilerliyoruz çok şükür kabızlık yaşamadık Demir takviyesine de başladık ondan korkuyordum ama o da bişey yapmadıAynen, biraz artirdim miktari 2 gundur kakasin8 yapmiyor, yapmadigi gun olmazdı
Gece uykuları nasıl canım?Benimki de oyle ama 3 uykuyu bulmaz genelde 2 kere uyur o da 10 dk ile 1 saat arasi degisir. Dun butun gun bi kere uyudu 1 saat surdu
Aynen, biraz artirdim miktari 2 gundur kakasin8 yapmiyor, yapmadigi gun olmazdı
Canım iyi olacak inşallah. Bugün hiç 38den asagiya düşüremedim ateşini. Sürekli kompres uyguladım duş aldırdım. Calpol de düşürmedi yatmadan önce dolven verdim.Çok geçmiş olsun canım paşayaşimdi nasıl
Amin canım hiçbiri hasta olmasın.Canım iyi olacak inşallah. Bugün hiç 38den asagiya düşüremedim ateşini. Sürekli kompres uyguladım duş aldırdım. Calpol de düşürmedi yatmadan önce dolven verdim.
Bebekler hasta olmasın
Geçmiş olsun canım aynen onlar olmasınlar yavrucaklar anlatamaz bile derdini tek vakitte şifa versin AllahCanım iyi olacak inşallah. Bugün hiç 38den asagiya düşüremedim ateşini. Sürekli kompres uyguladım duş aldırdım. Calpol de düşürmedi yatmadan önce dolven verdim.
Bebekler hasta olmasın
Amin canım hiçbiri hasta olmasın.
Senin bebeisin de çabucak iyilessin inşaallah
İyi geceler tatlı uykular herkese
Aminn.. Allah razı olsunGeçmiş olsun canım aynen onlar olmasınlar yavrucaklar anlatamaz bile derdini tek vakitte şifa versin Allah
Canım iyi olacak inşallah. Bugün hiç 38den asagiya düşüremedim ateşini. Sürekli kompres uyguladım duş aldırdım. Calpol de düşürmedi yatmadan önce dolven verdim.
Bebekler hasta olmasın
2 ayda 800 gram cok cok iyi degilmi bizim 4. Ay 7800 5. Ay 8000 6. Ay 8100Selam kızlar epeydir giremiyorum .çok yoruldugum için kızımla memlekete gitmeye karar verdim . Kaynanam ablam orda. Biraz nefes alırım diye düşündüm . Hazirliklarla uğraşıyorum.
8:30-9 gibi yatar 12 ye kadar kesintisiz yatar genelde ama sonra başlıyor uyanmalar bazen saat başı bazen 2 saatte bir uyanıyor. Ben de gündüzleri uyutmaya çalışıyorum ama her zaman işe yaramıyor :)Gece uykuları nasıl canım?
Belki müdahale etmesem benimki de sık uyumaz ama huzursuzluk yaptığı için ben uyutmaya çalışıyorum, ninniyle, emzirerek, ayakta sallayarak vs
Çok geçmiş olsun. Üzme kendini. Ateş aslında virüsleri öldürmek için vücudun bir savunma mekanizması. Yine de doktoru ara istersen için rahat eder. Benim kızımında boğazı kızarmıştı, nezleydi. Algifor verdi doktor 2gün kullanım ile, boğazı iyileşti. Bence antibiyotiği versen daha iyi olur.
Sağolun kızlar. Antibiyotiği kullaniyorum. Gece 37,5 civarındaydı. Sabah bir kaka yaptı öyle böyle değil ishal olmuş sanırım antibiyotikten.ilgisi var mı bilmiyorum ama kakadan sonra ateş de düştü.Gunaydin❤s i d e l y a gecmis olsun kuzum simdi nasil ?
T tanem-tane20 nasil tatli durmus kiz masallah prensimizr❤
Kizlar biz yine saat basi kalktik ama 3gundur sanki etini kopariyormussun gibi bir aglamayla uyaniyot her seferinde yirtinarak agliyor hep neden olabilir ki
Diş geliyor olabilir mi?Gunaydin❤s i d e l y a gecmis olsun kuzum simdi nasil ?
T tanem-tane20 nasil tatli durmus kiz masallah prensimizr❤
Kizlar biz yine saat basi kalktik ama 3gundur sanki etini kopariyormussun gibi bir aglamayla uyaniyot her seferinde yirtinarak agliyor hep neden olabilir ki